Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
bebetka.b wrote:Hej dziewczyny, donoszę ze beta pozytywna ale bardzo niska... 26. Nie wiem co myśleć, boje się trochę bo w poprzedniej ciąży miałam w tym dniu cyklu 100.
Ech muszę powtórzyć betę koniecznie.OdpuszczonaNona, kic83, bebetka.b, motylek1909, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gruszka wrote:O kurcze faktycznie
u mnie nie da rady rano i wieczorem przy dwójce małych dzieci 🤣 my raz dziennie albo co drugi dzień. Większej przerwy niż 4 dni nie mieliśmy nigdy (no chyba, że po porodzie) a jak mam @ to 🍦 Pozdrawiam koteczka !! 😊☺️
No my zwykle też trochę mniej zwłaszcza rano w tygodniu ciężko ale teraz korzystam z tego że jestem w domu 😁Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyszona wrote:Pinki słyną z tego, że się dość słabo wybarwiają. Na bobotescie druga kreska może już wręcz wychodzić z testu, a z tego samego moczu na pinku nie będzie takiego konkretu. Dlatego pinki lubię w tym kontekście, że nie powstają na nich żadne złudne cienie. Ale minus taki, że mogą się nie wybarwić zbyt ochoczo. Pokaz foty testeo, one raczej nie oszukują.
Właśnie z tym mam problem bo nie wiem jak tu wrzucić fotkę... -
nick nieaktualnyszona wrote:Pinki słyną z tego, że się dość słabo wybarwiają. Na bobotescie druga kreska może już wręcz wychodzić z testu, a z tego samego moczu na pinku nie będzie takiego konkretu. Dlatego pinki lubię w tym kontekście, że nie powstają na nich żadne złudne cienie. Ale minus taki, że mogą się nie wybarwić zbyt ochoczo. Pokaz foty testeo, one raczej nie oszukują.
https://naforum.zapodaj.net/3f5d51c86c3e.png.htmlboo123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKristin1990 wrote:Dziewczyny, już po
)) oba jajowody drożne! Ale nie umiała mi założyć cewnika. Nie potrafiła się dostać przez szyjke. Przepchala mi ja. Powiedziała, że ewidentnie była lekko zrosnieta i daje 50%, ze teraz się uda!
Kristin1990 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, zawsze potraficie podnieść na duchu!! 😊 badanie było z 33 dnia cyklu. Owulacja nie wiem kiedy była dokładnie niestety, według obliczeń - 14-15 dc, wiec to może być i 18 dpo niestety .... ech ech jutro nie dam rady bo w pracy jestem od rana ale w piątek lecę powtórzyć betę.
Progesteron mi wyszedł 14?
Myślicie ze ok czy zażywać duphaston? W pierwszej ciąży zażywałam ale ze względu na mięśniaka.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
MonM wrote:https://naforum.zapodaj.net/3f5d51c86c3e.png.html
Ja nic nie widzę, powtórz jutroCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnybebetka.b wrote:Hej dziewczyny, donoszę ze beta pozytywna ale bardzo niska... 26. Nie wiem co myśleć, boje się trochę bo w poprzedniej ciąży miałam w tym dniu cyklu 100.
Ech muszę powtórzyć betę koniecznie.bebetka.b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bebetka.b wrote:Dzięki dziewczyny, zawsze potraficie podnieść na duchu!! 😊 badanie było z 33 dnia cyklu. Owulacja nie wiem kiedy była dokładnie niestety, według obliczeń - 14-15 dc, wiec to może być i 18 dpo niestety .... ech ech jutro nie dam rady bo w pracy jestem od rana ale w piątek lecę powtórzyć betę.
Progesteron mi wyszedł 14?
Myślicie ze ok czy zażywać duphaston? W pierwszej ciąży zażywałam ale ze względu na mięśniaka.
Powtórka bety po 3 dobach będzie idealna (przyrost powinnaś mieć wtedy 114%)
Progesteron masz niski, nie odstawiak duphastonu jeśli go bierzesz
Wszystko będzie dobrze, Sylwucha miała identyczny wynik bety, a teraz wystrzeliła do góry beta!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 15:09
Sylwucha, bebetka.b lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
OdpuszczonaNona wrote:a to luzik, ja mam fl 11dni, jeszcze jutro bym zrobila innym testem. Mi wyszedl facelle z Rossmana 12 dpo.
Tych facelle ja bym jednak nie polecała. Czesto zakłamują. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
a tak w ogóle zrobiłam TSH i wyszło 2,3
to do tych, które myślą, że jak nie mają na poziomie 1,5-2 to nie zajdąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 15:22
luthienn, OdpuszczonaNona, Lalia, Koteczka82, Kitka_87, Ulaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny