Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Koteczka82 wrote:Boo123 ja widzę serduszka ale nie widzę wykresu temperatur 😜
Trzymam kciuki za monit żeby ovu już było 😊
Kuźwa ja od początku miałam jakieś problemy techniczne z tym moim wykresem 😂 nie mogłam zacząć nowego cyklu, musiałam pisać do of żeby coś mi zresetowali. Znowu chyba napisze.
Nona dlatego mega się cieszę że mnie zmotywowalyscie do monitu. Po tempce byłabym pewna że owu nie było w tym cyklu. A dziś się dowiem na pewno czy była czy nie. Jeszcze proga mam zbadać 20dcOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Zyzia wrote:To jeszcze młodziutka ciąża. Dla uspokojenia powiem Ci, ze ja w 12 dpo miałam sikance negatywne, a dopiero 15 dpo wyszła beta 33. Zrób betę ponownie po 48h i sprawdź przyrost.
bebetka.b, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
bebetka.b wrote:MałaMi wiem co czujesz, ja tez mega się boje a moja beta jeszcze niższa 26 i jestem w teoretycznie „starszej ciąży”... nie wiem czy cię to pocieszy ale ja myśle ze MUSI być dobrze, ze za wczesna ciąża itepe. Nie mam okresu, nie plamie, nic mnie nie boli na razie wiec oby do piątku. Nic już nie zmienimy, co ma być to będzie. Daj znać !!
bebetka.b lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Nikii ja wczoraj kupiłam b12 , Naturell w formie metylowanej.
Koteczko82 ja po tym wczorajszym live mam takie samo podejście. Ta babeczka spadła mi z nieba, dodatkowo jest z Wrocławia i jeśli nie uda się z 3 najbliższych cyklach zajść to na pewno się do niej udam na Access Bars - to jest terapia odsttesowujaca przed owulkacją. Wczoraj chwilę porozmawialam z tą kobietą i jest świetna.
Dołącz do grupy na fb Nigdy się nie poddawaj, ona tam ma fajne relaksacje do posłuchania.
Wczoraj opowiadałam mężowi o niej, że jej zdaniem wszystko w życiu jest po coś (też tak uwazam, ale w kwestii starań ciężko mi było to zrozumiec) i mój Mąż powiedział mi tyle mądrych przykładów po co ten czas jest u nas, że zeszło że mnie chyba całe napięcie.
A w kwestii samopoczucia to z kim bym nie rozmawiała, okazuje się że wczoraj był jakiś kiepski dzień, może dziś dotarła ta aura do Ciebie. Oby juz było lepiej, przestało wiać, słonko wychodzi, zaraz weekend więc musi być ❤
Ja nie miałam okazji porozmawiać z moim mężem ale chyba sama ze sobą musiałam dojść do ładu a ten live bardzo mi pomógł. Zaraz dołączę do grupy na fb. Szkoda że nie jest gdzieś bliżej mnie też bym chętnie poszła na takie spotkanie. Chociaż Wrocław ode mnie 2 godziny drogi 🤔
Dziewczyny a czy któraś z was jest z Łodzi lub okolic? Fajnie by było gdyby udało nam się spotkać na żywo 😁 jak byłam na wątku poronieniowym to udało nam się spotkać i było super jak byśmy się znały wieki 😁 dziewczyny wtedy z Warszawy i Wrocławia przyjechały.OdpuszczonaNona, Lalia lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Boo myślę że owu miałaś we wtorek.
Ja po prostu nie wierzę aż tak w tempki, wierzę w owulaki i monit o naszego przystojniaka-powodzenia -
nick nieaktualny
-
Iryska wrote:Hej. Dzisiaj powtórzyłam rano test, jeszcze ciemniejsza kreska niz wczoraj 🥰 niestety nie wrzucę go, bo mój telefon nie ogarnia tego zapodaj...
Hm to sobotę byłam na imprezie z koleżankami, wypiłam dwa kieliszki tequili i jednego drinka🍹myślicie że to mogło zaszkodzić?🥺
https://mamaginekolog.pl/hipotetyczna-hania
jeśli coś szkodzi to od 15dpo w górędmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wczoraj pisałam, że czuje się dobrze po HSG. Czułam się dobrze bo zastrzyk z ketonalu działał. Jak przestał to ból okropny, aż dostalam gorączki z bolu, cała się trzęsłam. Żadne przeciwbolowe nie chciały pomoc. Nic. Zasnęłam dopiero koło 1. Obudziłam się już ze znacznie mniejszym bolem, ale nadal bardzo nieprzyjemne uczucie
Pani doktor uprzedzala, że będzie boleć bo kontrast się rozlał i musi się wypłukać. Mam dużo pić, a nie umiem bo tak mnie boli.
A pewnie jeszcze dowalilo mi to udrażnianie i naciągane szyjki.IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
Boo
już widzę seksy
dawaj znać co wyszło na monicie!!!
Nona
jak u Ciebie?
Ja jutro robię powtórkę bety, mam strasznego siniaka po wtorkowym kłuciu, bo głupia ja nie zastosowałam się do wytycznych i uciskania, jutro z rana powtórzę betę i dam Wam wieczorem jak wzrost
Przyszedł wczoraj bodystockig, który mój Mąż zamówił na jego urodziny (26.02), powiem Wam że wyjątkowo mam ochotę na seks -jak na mnie to dziwne, chyba te ciuszki fatałaszki tak na mnie działają, bo w nich czuję się poprostu tak seksownie, jak wamp, ha ha, mówię to ja chuda, która nie ma nawet 160 cm
Lalia, OdpuszczonaNona, boo123, Koteczka82, motylek1909, Kitka_87 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
mam wyniki
badane wczoraj w 22dc , 7/8dpo
progesteron 17,2 ng/ml ! toz to mój rekord 😀 zawsze ok 13 ale też w 21dc
aptt 31,8 sek norma 23-34,1
glukoza w mg/dl
0. 90 70-99
1. 110
2. 84
insulina w uU/ml
0. 7,26
1. 38,5
2. 29
tsh 1,4 spadlo z 1,85 w ciągu 3tyg
ft4 17,89 12-22
nie ma żadnych norm do tych krzywych, homa wychodzi prawidlowo a reszta chyba tez jak tak porównuje w necie
co myslicie?
OdpuszczonaNona, Marti29, Lalia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualnyKristin1990 wrote:Wczoraj pisałam, że czuje się dobrze po HSG. Czułam się dobrze bo zastrzyk z ketonalu działał. Jak przestał to ból okropny, aż dostalam gorączki z bolu, cała się trzęsłam. Żadne przeciwbolowe nie chciały pomoc. Nic. Zasnęłam dopiero koło 1. Obudziłam się już ze znacznie mniejszym bolem, ale nadal bardzo nieprzyjemne uczucie
Pani doktor uprzedzala, że będzie boleć bo kontrast się rozlał i musi się wypłukać. Mam dużo pić, a nie umiem bo tak mnie boli.
A pewnie jeszcze dowalilo mi to udrażnianie i naciągane szyjki.Kristin1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ja mam przerwę w pracy i nadrabiam zaległości forumowe 😊
MalaMi mnie tez boli podbrzusze jak na okres, teraz trochę mniej ale pare dni temu bolało dużo, wmawiam sobie ze przecież kropek musi dac o sobie jakos znać 😁 trochę przeziębiona jestem niestety leje mi się katar a nic zażyć nie mogę...Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:mam wyniki
badane wczoraj w 22dc , 7/8dpo
progesteron 17,2 ng/ml ! toz to mój rekord 😀 zawsze ok 13 ale też w 21dc
aptt 31,8 sek norma 23-34,1
glukoza w mg/dl
0. 90 70-99
1. 110
2. 84
insulina w uU/ml
0. 7,26
1. 38,5
2. 29
tsh 1,4 spadlo z 1,85 w ciągu 3tyg
ft4 17,89 12-22
nie ma żadnych norm do tych krzywych, homa wychodzi prawidlowo a reszta chyba tez jak tak porównuje w necie
co myslicie?
wynik 17,2 proga super!
ja progesteron 7dpo miałam 17,40 i dziewczyny napisały wtedy, że pewnie dlatego taki wysoki bo to ciąża
życzę Ci tego!Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność