Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Joan wrote:Może implantacja ?
no właśnie o to mi chodzi że wygląda na implantacje.. ale boje sie nakrecac..
w poprzedniej ciąży tez mialam plamienie implantacyjne w tym terminie tylko wtedy mialam naprawde mocne, mocno brazowe i trwalo az 3dni. pewnie dlatego mialam krwiaka .
jeszcze kuzwa wyjeżdżam z pracy w sobote za granicę na kilka dni i kurde nie wiem co robic , jak ciąża to niepodoba mi sie ten wyjazd💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Tyle suplementów..
A szczęściu trzeba dopomóc
Każdy bierze tyle ile chce. A czy pomoga? Ja uważam że coś napewno:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 09:48
Edyciak, Koteczka82, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Zulugula wrote:no właśnie o to mi chodzi że wygląda na implantacje.. ale boje sie nakrecac..
w poprzedniej ciąży tez mialam plamienie implantacyjne w tym terminie tylko wtedy mialam naprawde mocne, mocno brazowe i trwalo az 3dni. pewnie dlatego mialam krwiaka .
jeszcze kuzwa wyjeżdżam z pracy w sobote za granicę na kilka dni i kurde nie wiem co robic , jak ciąża to niepodoba mi sie ten wyjazd
Myśl pozytywnie ale na spokojnie. Staraj się może nie stawiać ani w jedną ani w drugą stronę/ Wyjazdem się nie stresuj, to Ci raczej nie pomoże. A wiesz jaka była przyczyna poronienia wtedy ? Ten krwiak ? Jesteś jakoś obstawiona lekami w razie czego ?
Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Tyle suplementów..
Z reguły nikt nie bierze niczego od tak sobie.
Zazwyczaj dziewczyny suplementują to do czego mają wskazanie.
Fajnie mówiła o tym ta babeczka z live na facebooku z linka kilka postów wcześniej. Nie zawsze to, że wynik mieści się w normie oznacza prawidłowy dla osób starających się o dziecko (jak kwas foliowy, homocysteina czy TSH). Wiele jest składników wpływających na płodność, których ciężko jest dostarczyć w odpowiedniej ilości z dietą.Edyciak, OdpuszczonaNona, Anet.kaa, Koteczka82, Kitka_87 lubią tę wiadomość
-
Evelle28 wrote:Jestesmy na tym samym etapie tak? Może ta niteczka krwi to implantacja?
Niby plemniki w sprzyjajacym środowisku nawst do 5 dni wytrzymają.
Zobacz sobie wykresy cykli ciążowe są tam ciąże z seksu na 3 dni przed owutrzymam kciuki 😘✊❤️🤰
tak , jestesmy cyklowe siostry 😀
kurde niby tak, może jakis silacz przetrwal w tej "imponujacej ilosci sluzu" jak to moj gin powiedział na usg 😁 ale tak sie boję nakrecic no ale juz sie nakrecilam 🙈💙 11.2020
💗 11.2023 -
bebetka.b wrote:Dzień dobry ja mam przerwę w pracy i nadrabiam zaległości forumowe 😊
MalaMi mnie tez boli podbrzusze jak na okres, teraz trochę mniej ale pare dni temu bolało dużo, wmawiam sobie ze przecież kropek musi dac o sobie jakos znać 😁 trochę przeziębiona jestem niestety leje mi się katar a nic zażyć nie mogę...[/QUOTE
Bebetka jak ja myślałam że jestem w ciąży i byłam chora poszłam do lekarza i kazała mi brać tylko paracetamol i robić sobie inhalacje z soli fizjologicznej.bebetka.b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc!
Tyle piszecie że nie nadążam, niestety ostatnio miałam mniej czasu i nie dałam rady być na bieżąco.
Zauważyłam, że zaczynam do Was pisać dopiero jak się uda bzyknąć, bo inaczej jestem zła że cykl stracony heh. U mnie to nigdy nie wiem czy się uda postarać czy nie.
Gratuluje nowych pozytywów!
U mnie chyba 1 dpo, albo owu? Miałam trochę niejednoznaczne testy owu.
We wtorek wieczorem - w zasadzie pozytyw. Nie było szansy na sexy
W środę wieczorem - mega pozytyw i sex!!! (nie było łatwo, weszła bielizna i drink)
Obstawiam że owu była wczoraj, ale pewności nie mam, nie wiem czy zdążyłam.
Kic przeczytałam ku pokrzepieniu Twoje posty, bo wiem jaką miałaś sytuację w udanym cykluOdpuszczonaNona, kic83, bebetka.b, boo123, Koteczka82 lubią tę wiadomość
37 l.
Synek 24.01.2014
Ciąża pozamaciczna w 2017 (metotreksat)
Starania od 9.2018...
Uregulowana niedoczynność tarczycy -
Joan wrote:Myśl pozytywnie ale na spokojnie. Staraj się może nie stawiać ani w jedną ani w drugą stronę/ Wyjazdem się nie stresuj, to Ci raczej nie pomoże. A wiesz jaka była przyczyna poronienia wtedy ? Ten krwiak ? Jesteś jakoś obstawiona lekami w razie czego ?
Trzymam kciuki
trzymaj!!nie znana przyczyna, nie robilam badan zarodka, ktorego zreszta juz praktycznie nie bylo. po poronieniu badalam ANA i zespol antyfosfolipidowy i bylo ok.
moja opinie jest taka że to przez krwiaka. zamiast się wchlonac to sie rozrosl i wg mnie od początku blokowal rozwoj zarodka bo bardzo wolno sie rozwijal i mial max 7mm kiedy już powinien miec z 2cm..
wg lekarzy wszystko jest ok tylko "mialam pecha" 😧
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
BB_Anna trzymam mocno kciuki, żeby to był złoty strzał!
Nie mart się, większość tutaj takich co rzadko się bzyka i musi stawać "na głowie" żeby był seks
bebetka.b, OdpuszczonaNona, boo123, BB__Anna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:trzymaj!!
nie znana przyczyna, nie robilam badan zarodka, ktorego zreszta juz praktycznie nie bylo. po poronieniu badalam ANA i zespol antyfosfolipidowy i bylo ok.
moja opinie jest taka że to przez krwiaka. zamiast się wchlonac to sie rozrosl i wg mnie od początku blokowal rozwoj zarodka bo bardzo wolno sie rozwijal i mial max 7mm kiedy już powinien miec z 2cm..
wg lekarzy wszystko jest ok tylko "mialam pecha" 😧
przykro mi
a na trombofilię robiłaś badania ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:mam w planach w kolejnym cyklu.
ja mam jakby odwrotnie, czyli tendecje do siniakow wiec taki acard odpadaOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️