Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anetka
Nona
mega śniadania, w ogóle widzę, że coraz bardziej urozmaicone posiłki!
Padłam z tym wazonem
Doomi następny cykl Twój 💪
Ja się kłuje.OdpuszczonaNona, Koteczka82, motylek1909, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nynka wrote:Zerknelam szybko w Twoją stopkę, masz problemy z tarczyca--to powoduje zmniejszenie podziałów komórkowych w calym organizmie, w tym włosów, masz bromergon-nie wiem jak Twoja prolaktyna wyglada teraz-ona powoduje ze wlosy wypadaja ale rosna-np stad mozesz widziec ze ciagle masz ich malo. Biotyna to ostatnia rzecz jaką polecam na wlosy-90% osób nie problemów z wlosami spowodowany niedoborem biotyny!
Do czego zmierzam, żeby włosy poprawic, musisz znalezc przyczyne wypadania...
Ale wracajac do pytania, żadna odzywka zadna maska nie zatrzyma wypadania włosów. Nawet jak masz na opakowaniu napisane wcierac w skore glowy bo wzmacnia cebulki.BZDURA.
Co zrobić- szampon do skóry dobierasz-tlustej, z lupiezem, suchej albo do codziennego mycia po prostu- np Ducray, Klorane z takich dostepnych. Nawet dermena, biotebal, bioxine itd.
Odżywkę do wlosa-lodygi - nie na wypadanie.
A jak chcesz wzmocnic wlosy wcierki! Wiekszosc ogolnodostepnych nie przeszkadza w staraniach-klorane, kerabione,bioxine, ducray, 😉
Nyka dziękuję za odpowiedź. Moja prolaktyna jest teraz od dłuższego czasu poniżej normy laboratoryjnej (ale w normie dla mnie 😉) tarczyca od ponad dwóch lat pod kontrolą.
Jak biorę teraz metyle to mniej wypadają i niby mam sporo tych malutkich ale nadal są takie cienkie i nijakie. Czy oprócz wcierek coś z naturalnych składników może trochę pomóc?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Evelle28 wrote:Patrzcie na moją temp.. 🤔🤔😮
Mega! Czuję ⏸️Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:ja wystawilam wazon, mam nadzieje ze zapełni
ja jem owsianke z kakao, cynamonem, chia, jagodami, orzechami.
Motylku sniadanko do poprawy, buła z serkiem to nie jest szczyt Twoich mozliwosci, zachecacam do urozmaicen -
Mam tak samo z alko, a teraz to już w ogóle 😂
Chociaż Wam powiem ,że jak się spotykamy z sąsiadami i ich córeczkami, gramy w karty, gadamy, to nawet i parę drinków (z cztery) potrafilam wypić.
Fakt następnego dnia było że mną kiepsko.
W ciągu tygodnia nie piję bo liczę się z porannymi konsekwencjami dnia następnego10 lat temu nie wiedziałam w ogóle co to konsekwencje i się nimi nie martwiłam.
Papierosy, alkohol, imprezowanie bzamienilam na sport i zdrową michę i wyszło mi że to naprawdę na zdrowie, bo lekarze zawsze mówią że wyniki jakichkolwiek badań mam wzorcowe.
Także dziewczyny ruszamy pupą nie tylko przy bzykanku
Koteczka82, Sylwucha, OdpuszczonaNona, Kitka_87 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki mam pytanie macie jakieś dobre sposoby na wzmocnienie włosów?
Po zmianie supli jest lepiej bo dużo mniej mi wypadają ale chciałabym żeby się trochę zagęściły. Wcześniej miałam ładne włosy a teraz takie ogonki cienkie ☹️ brałam biotyne ale pisałyście że nie jest dobra przy tarczycy więc odstawiłam. Zresztą dość supli już łykam.
Nyka możesz coś polecić? Jakieś maseczki odżywki?
Poczekaj, nic nie kupuj, ja polecam zajście w ciążę i włosy od razu się robią lśniącejuz dwie osoby mnie zapytały w pracy co zrobiłam że swoimi włosami 😂 a ja że nic
Koteczka82, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
Doomi03, Biedronka powodzenia w nowym cyklu dziewczyny! ✊🍀
Evelle28, wykres wygląda obiecująco 🤩🤩🤩
Kic, mąż na medal 👍👍😍kic83 lubi tę wiadomość
-
Koteczka82 wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki mam pytanie macie jakieś dobre sposoby na wzmocnienie włosów?
Po zmianie supli jest lepiej bo dużo mniej mi wypadają ale chciałabym żeby się trochę zagęściły. Wcześniej miałam ładne włosy a teraz takie ogonki cienkie ☹️ brałam biotyne ale pisałyście że nie jest dobra przy tarczycy więc odstawiłam. Zresztą dość supli już łykam.
Nyka możesz coś polecić? Jakieś maseczki odżywki?
Ja polecam drożdże albo pić albo tabletki kupić. Efekt super. Do tego wcierkę do włosów hajszesz banfi albo czerwona albo biała. Woda brzozowa też działa fajnie. Krzem maxi, revalid. Maski najlepsze to kallosy z hebe duże a w dobrej cenie ja stosuję do metody omo. -
Cześć wszystkim ! Niestety nie mogę nadrobić tych wszystkich stron bo jestem w pracy 😔 ale dzisiaj byłam na krwi i czekam na wyniki bety i progesteronu ☺️ powinny być po południu albo wieczorem oby było wszystko dobrze 🙏🙏 trzymajcie kciuki ✊
Lalia, Koteczka82, motylek1909, Sylwucha, OdpuszczonaNona, ladySiSi, Kitka_87, Morwa lubią tę wiadomość