Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:U nas z kolei zaraz się skończy 11 cykl... I jakoś tak to zaczyna mnie przerażać, że tyle tego czasu juz przelecialo i ani razu nic. A testow z kolei robilam pelno bo jestem z tych niecierpliwcow co już od 9 dpo by testowały xD i nawet zdążyły mnie ze dwa co najmniej fajnie oszukać xD mimo iż ciąży ani razu nie bylo...
Mojego też bede wysyłać na badanie, ale nie teraz, teraz dalam nam ze 2/3 miesiące na mentalny odpoczynek od staraniowego wariactwa... Trzeba psychicznie zregenerować sily i pewnie wtedy zaczniemy znów mocno walczyć... Teraz tez sie sporo u mnie dzieje, także nawet nie byloby się kiedy skupić na badaniach itd.
Moje wyniki badań też były ok, tsh opanowane, ale pewnie za te 2 miesiące bede powtarzać wszystkie badania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Mój też łyka androvit plus
jeszcze nam sie tak fajnie udalo w Słonecznej aptece (nie tej co jest na necie, tylko takiej ze stacjonarnych punktów) ustrzelić kilka opakowań jak były po mega cenie bp jakoś 7/8 z zł za paczkę 😳😁 tylko data do marca była, więc nabrałam mu wtedy akurst
To dobry znak dla mnie, poczynilam dobre zakupy ❤️ -
motylek1909 wrote:Zamówiłam sobie wiesiołka, Wit D3 a dla P Androvit Plus właśnie
Mój tez łyka androvit plusa jeszcze w tamtym roku upolowalam go w jednej aptece za promocyjne 7/8 zl za paczkę 😁 tyle ze z datą do końca marca, wiec nabrałam mu 4 opakowania, ale to akurat teraz ostatnie opakowanie zacznie to do konca marca powyżera wszystko 😜
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:Ta a po co? W ciąży jesteś, to badania dopiero gin zleci na I trymestr
Kobieto skąd ty bierzesz tą pozytywną energię? Zaraź mnie tym błagam 😂motylek1909, Lalia lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Kobieto skąd ty bierzesz tą pozytywną energię? Zaraź mnie tym błagam 😂
I mnieee !!motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:No i dlatego teraz u Was zaskoczyło
To dobry znak dla mnie, poczynilam dobre zakupy ❤️
Hahaha ty chyba bardziej wierzysz niz ja w to ze ja coś jutro na tym teście w ogole zobaczę 😂 a znając życie jak zaplanowalam ze testuje to z rana przyfrunie 🐒 jak to lubi mieć w zwyczaju 🤣 -
nick nieaktualny
-
Nynka wrote:Dziewczyny jak to jest z badaniem prolaktyny, gin powiedziala że dzień cyklu bez znaczenia?🤔
Ja badalam miedzy2-5 dc... Zeby wiedzieć czy zbyt wysoka w pierwszej fazie cyklu nie zablokuje mi owulacji.Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Hahaha ty chyba bardziej wierzysz niz ja w to ze ja coś jutro na tym teście w ogole zobaczę 😂 a znając życie jak zaplanowalam ze testuje to z rana przyfrunie 🐒 jak to lubi mieć w zwyczaju 🤣
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:A kuteina może blokować owu?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...