Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Przeziębienie to jeden z pierwszych objawówMama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualnyMarzenia wrote:Wpiszcie mnie proszę na listę testowania na 26.02.Narazie przyjmę,że owu była w 11dc.Spojrzycie na wykres?
Justyna_95 a kiedy testujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:A ja dziewczyny czuję że to nie mój cykl. Czuję że się nie udało. Racze się winem wlasnie.. I dziś dopadła mnie taka depresja ze chyba nigdy mi się nie uda u że nie pokonam tej bezsilności bo zawsze mi ona towarzyszy. Na chwilę się podnoszę a potem padam jak domek z kart....
doomi03, Anet.kaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam iść dziś biegać, ale brzuch napieprza tak poetycko, że nie jest to dziś wykonalne. Jutro obiecuję, że idę! Czuje, że woda się we mnie zebrała.
Plany na jutro? @ mi je pokrzyzowala 😂 no nic, fatalaszki poczekaja na owulację w takim wypadku. Już zapowiedziała P kiedy ma być w mobilizacji na sukces. I nie ma ze boli 😂 a jutro cóż, pewnie jakiś film wieczorkiem razem obejrzymy. Od jutra mój zaczyna 2 tyg urlopu, także liczę mocno na ten cykl 😂 Walentynki robimy sobie w sobotę i niedzielę bo będziemy bez dzieci
Myślę, czy nie kupić wiesiołka, w udanym cyklu z synem go brałam. I mojemu P może jakieś witaminy kupię. Tak, myślę, że to dobry pomysł. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Evelle28 wrote:A ja dziewczyny czuję że to nie mój cykl. Czuję że się nie udało. Racze się winem wlasnie.. I dziś dopadła mnie taka depresja ze chyba nigdy mi się nie uda u że nie pokonam tej bezsilności bo zawsze mi ona towarzyszy. Na chwilę się podnoszę a potem padam jak domek z kart....
Rozumiem Cię kochana, sama czasem też miewam takie gorsze momenty ze czuje ze nic w tym temacie nie idzie tak jak powinno i dopada taka bezsilność i powatpiewanie. Juz nawet przestałam się nakrecac "ze moze teraz się udało" bo jestem pewna ze znów kolejny miesiąc, kolejny cykl zakonczy się jak zwykle... No ale z drugiej strony kiedyś musi się w końcu udać, prawda? -
Jakie suplementy bierzecie ? I wasi partnerzy na lepsze nasienie ?
Ja pregna start głównie albo folik, a mąż vitotal, czarnuszka i siemię lniane
Jakie są wasze doświadczenia ? -
doomi03 wrote:Rozumiem Cię kochana, sama czasem też miewam takie gorsze momenty ze czuje ze nic w tym temacie nie idzie tak jak powinno i dopada taka bezsilność i powatpiewanie. Juz nawet przestałam się nakrecac "ze moze teraz się udało" bo jestem pewna ze znów kolejny miesiąc, kolejny cykl zakonczy się jak zwykle... No ale z drugiej strony kiedyś musi się w końcu udać, prawda?
Dokładnie mam to samo8my cykl i nic.. przez ten czas nigdy nie zrobiłam nawet testu, grzecznie czekałam na @ i zawsze przychodziła o czasie, jak w zegarku, poprzedzona bólem już tydzień wcześniej.. Mam zjazdy prawie codziennie, nie sądziłam że mogą pojawić się problemy, tym bardziej że jesteśmy zdrowi, wyniki (na razie moje) super, owulacja jest.. być może problem z nasieniem, będziemy robić badania..Ale już mam dość czasami I pytam "dlaczego?"