Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Moim zdaniem dziś lub max jutro rano masz owulację
Też tak sądzę, jutro obstawiam tempkę w górę.
Przed chwilą był 🐝 Jutro rano nie wiem czy nam wyjdzie coś, ale na pewno jeszcze będzie 🐝 w późniejszym czasie 🔥🔥🔥🔥🔥motylek1909, Lalia, kic83, Anet.kaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Motylku, kup wiesiolka jest ekstra na śluz, moja przyjaciółka zaszła tylko na nim i.foliku dwa razy. A dla P. polecam Androvit, cena w miarę ok i skład dobry.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a ja mam odwrotnie 😅 jakaś szajba mi odbiła i chodzę niemal pewna, że teraz zaskoczyło 🤷♀️
Był wiesiołek, był owulak clearblue, był super fajny bzyk, jest ananas, to miesiąc moich urodzin 🤔 mam dużo kremowego śluzu, pobolewa mnie podbrzusze i od 3 dni nieźle bolą mnie cycki, a zawsze bolały kilka dni przed @. Moja koleżanka właśnie rodzi, a druga za 2 tygodnie : zwalniają się dwa brzuszki dla mnie! 😁
Przypominam, że jestem 5 dpo 😂😂😂
W poniedziałek idę robić progesteron, to pewnie jak zobaczę wyniki to mój zapał trochę ostygnie 🤦♀️
Kitka_87, OdpuszczonaNona, doomi03, Anet.kaa, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Był 🐝
Dobranoc.
PS dr Nona byłoby wspaniale 💕💕💕 okaże się w marcu 🙏motylek1909, Kitka_87, Lalia, OdpuszczonaNona, kic83, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualnyLalia wrote:Dziewczyny, a ja mam odwrotnie 😅 jakaś szajba mi odbiła i chodzę niemal pewna, że teraz zaskoczyło 🤷♀️
Był wiesiołek, był owulak clearblue, był super fajny bzyk, jest ananas, to miesiąc moich urodzin 🤔 mam dużo kremowego śluzu, pobolewa mnie podbrzusze i od 3 dni nieźle bolą mnie cycki, a zawsze bolały kilka dni przed @. Moja koleżanka właśnie rodzi, a druga za 2 tygodnie : zwalniają się dwa brzuszki dla mnie! 😁
Przypominam, że jestem 5 dpo 😂😂😂
W poniedziałek idę robić progesteron, to pewnie jak zobaczę wyniki to mój zapał trochę ostygnie 🤦♀️Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Koktajle czerwone, zielone, musimy sobie przypominać dziewczyny i polecać co jemy.
Ja awokado, wit c dziś, pyłek pszczeli, na jutro owsianka z jagodami, wczoraj pomidorowa z soczewica. Zdrowe odżywianie, sport, woda.
Więcej witaminy b lykam teraz. Wszystko uzupełniłam.
Ta duchowość z webinaru... No nie moja bajka...
Dlatego ja nie obejrzałam za wiele, bo też taka duchowość do mnie nie przemawia 🤷
Nie neguję, jak komuś pomaga to fajnie, ale we mnie to nic nie zmienia. Ja jestem umysł naukowy, a nie duchowy 🤓
Ja zrobiłam wczoraj zupkę-krem z czerwonej soczewicy doprawiona kuminem, papryką, kurkumą. Lekko pikantna, mniam 🤩
Ostatnio zapomniałam o kefirku, ale jutro wjeżdża na nowo z bananem i owocami mrożonymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 22:04
Lalia, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Haha. Od Ciebie wymagam więcej!
Motywuj, pisz o suplach, bądź z nami na wątku jak jesteś. To miłe że nie uciekłaś z różu!!! Buziak
Ja fitness i webinar
Wit c 1000 3 x dziennie
Mleczko pszczele!!!!
Kochana jesteś!
Ja też ogarnęłam trening, zrobilam dwa prania, jutro z rana na betę.
A po co mam iść gdzie indziej jak dajecie mi wszystko czego mi trzeba!OdpuszczonaNona, motylek1909, Lalia, dmg111, Koteczka82, luthienn lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Tajka wrote:Dokładnie mam to samo
8my cykl i nic.. przez ten czas nigdy nie zrobiłam nawet testu, grzecznie czekałam na @ i zawsze przychodziła o czasie, jak w zegarku, poprzedzona bólem już tydzień wcześniej.. Mam zjazdy prawie codziennie, nie sądziłam że mogą pojawić się problemy, tym bardziej że jesteśmy zdrowi, wyniki (na razie moje) super, owulacja jest.. być może problem z nasieniem, będziemy robić badania..Ale już mam dość czasami I pytam "dlaczego?"
U nas z kolei zaraz się skończy 11 cykl... I jakoś tak to zaczyna mnie przerażać, że tyle tego czasu juz przelecialo i ani razu nic. A testow z kolei robilam pelno bo jestem z tych niecierpliwcow co już od 9 dpo by testowały xD i nawet zdążyły mnie ze dwa co najmniej fajnie oszukać xD mimo iż ciąży ani razu nie bylo...
Mojego też bede wysyłać na badanie, ale nie teraz, teraz dalam nam ze 2/3 miesiące na mentalny odpoczynek od staraniowego wariactwa... Trzeba psychicznie zregenerować sily i pewnie wtedy zaczniemy znów mocno walczyć... Teraz tez sie sporo u mnie dzieje, także nawet nie byloby się kiedy skupić na badaniach itd.
Moje wyniki badań też były ok, tsh opanowane, ale pewnie za te 2 miesiące bede powtarzać wszystkie badania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Żal do partnera, kontrola czyli nasz wewnętrzny zadaniowiec mogą nas blokować. Co myślicie?
OdpuszczonaNona, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anulla u nas rzeczywiście problem z nasieniem,.choć przed pierwsza ciąża mąż nie robił badań więc nie wiem czy wtedy było już źle, a zaskoczyło.
M bierze suple jak w stopce od września/października, chłodniejsze kąpiele, śpi bez gatek, więcej ruchu, lepsza dieta. 28.02 mamy kontrolne badania nasienia z hba i fragmentacja. Jak wyjdą nadal źle wtedy wdrożymy już konkret leki. Na razie nie wiadomo skąd ten słaby wynik nasienia, bo hormony, USG jąder ok.
Mimo słabych wyników, ileś plemnikow zdrowych w nasieniu jest więc nigdy nie wiadomo kiedy zaskoczy. Mam nadzieję że to ten cykl 😁motylek1909, OdpuszczonaNona, Reikja, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔