Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:haha, no nie wiem, teraz jakies przeziebienie i ból gardła raczej mam
U niektórych to pierwsze objawy ciąży Nona 😁
My planujemy weekend majowy w Wiedniu 😍😍😍
Wakacje albo w Polsce nad Jeziorem Białym w Okunince, albo gdzieś all inclusive za granicą nad morzem 🤔
Marzy mi się jeszcze weekend w Rzymie, ale chyba już nie wyrobimy, bo przecież w tym roku zajdę i muszę kompletować wyprawkę dla bobo 😂😂😂😂OdpuszczonaNona, Nynka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Marzenia wrote:Ja też testuje 26.02 o ile@nie przylezie wcześniej.
Będzie nam raźniej🙂
Może jeszcze boo dołączy?
Wy testujecie a my bzykamyOdpuszczonaNona, Sylwucha, dmg111 lubią tę wiadomość
01.2017 - rozpoczęcie starań
2x - CB (04.2019; 01.2020) ♡
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
👽 Niedoczynność tarczycy, hashimoto, częstoskurcz komorowy, PAI-1 4G homo
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
A my wykupiliśmy właśnie wyjazd nad morze na Wielkanoc!
Planujemy w Wielki Piątek powiedzieć moim rodzicom o kropkuladySiSi, Koteczka82, motylek1909, luthienn, OdpuszczonaNona, Nynka, Lalia, Sylwucha, Kitka_87, Joan, Reikja, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kitka_87 wrote:Ja miałam jeden biochem, ale jak Nona nie w każdym cyklu testowałam. Po biochemie m taki zamiar. Aczkolwiek cykl z biochemem ewidentnie mi się wydłużył jeśli chodzi o przyjście @.
Lepiej wiedzieć.
Kitka polubiłam przez przypadek i dla tego że lepiej wiedzieć 😉Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
boo123 wrote:Marzenia my w zeszłym roku Solina. Super tam jest 🙂 widoczki piekne
A kąpaliście się w jeziorze?Bo my i dla widoków i dla kąpieli🙂noi mąż po Bieszczadach chce pochodzić.
Nona,
tak jak Lalia pisze,często przeziębienie jest objawem ciąży😉
LadySisi,
To oby nasze testowanie i Wasze bzykanie było bardzo pozytywne😍😄
Kic,
a gdzie jedziecie nad morze?Fajny prezent dla rodziców,co prawda nie te święta,ale jednak😁
OdpuszczonaNona, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Kic super z wyjazdem nad morze, sami z córą? Dziadkowie zostają w domu?
Juz widze mine moich jakbym nie przycjechala na Świeta...
pierwszy raz w życiu święta nie w domu, jedziemy z moimi rodzicami i córką oczywiście
teście zostają sami, mój mąż ma brata, więc on do nich przyjedzie
ale jaram się, bo łamiemy taki stereotyp zastaw się, a postaw się, czyli że trzeba się narobić, nagotować, przyjąć w domu gości i się uśmiechać zmęczonym
będziemy się lenić w hoteluladySiSi, Lalia, OdpuszczonaNona, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyLaila widzę, że my ten sam dzień cyklu, tlko chyba owu różnie i testowanie podobnie😁
Nona nas ogranicza praca męża, przez pół roku od maja nie wchodzą w gre urlopy wyjazdowe, dlatego chcielismy teraz.
No i niby wiem, że można latać i nie ma wplywu ale stawiam że poziom mojego stresu bylby tak duzy ze stanowiloby to zagrozenie😂Lalia, OdpuszczonaNona, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Pytanie techniczne:
Czy bez wykupionego konta PREMIUM mogę zaznaczyć datę miesiączki i objawy? Jak wchodzę i naciskam na np. dzisiejszy dzień w kalendarzu z chęcią zaznaczenia @ to wyskakuje mi okienko
"Edycja danych dostępna jest jedynie dla użytkowników posiadających wykupiony abonament Premium".01.2017 - rozpoczęcie starań
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
"Nienawidzę czekania, ale jeśli dzięki temu będę miała szansę być z tobą, będę czekała tak długo jak trzeba." -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam jakiś dziwny okres.
sobota: plamienia
niedziela: średnie krwawienie
poniedziałek: plamienia (nawet tampona nie mogłam włożyć tak było sucho)
wtorek: sucho
zawsze mam miesiączki ok 7-9 dni
Czy to może mieć wpływ z krzepnięciem krwi?
Ciąża nie wchodzi w grę bo ilość bzyków w tym cyklu: 001.2017 - rozpoczęcie starań
11.04 (11dpo) ⏸️
12.04 beta 39, prog 24
14.04 beta 160
23.04 beta 5837, prog 45
29.04 jest ❤
Sylwucha wrote:Właśnie przecieram oczy ze zdumienia 😁 Sami jesteśmy w szoku 😂
Wow Sylwucha gratulacje kochana 😘😘u mnie tez byl szok. Tylko ze ja sie dowiedzialam pozniej duzo pozniej bo w uk ciaze uwazaja od 3 mies dopiero. I jak zrobili usg to okazalo sie ze bicie serce jest jakies nie miaro dajne i dodatkowe bicia w tle potem ze dziecko ma zle wymiary itd... U nas to byly lzy rozpaczy bo zaczeli straszyc ze z dzieckiem cos nie tak... I w koncu polozyli mnie w szpitalu i tam lekarz doszedl dlaczego tak jest. I oznajmil nam ze z dziecmi wszystko wporzadku ze po prostu mamy blizniaki ktore leza pod soba czyli jeden byl pod drugim dlatego wymiary nie takie jak powinny byc i dodatkowe bicia serduszek... Rosna zdrowa i bd mieli dwie dziewczynki. Tobie rowniez zycze duzo zdrowka i odpoczywaj duzo bo to najwazniejsze. Ja juz teraz na maciezynskim w koncu bo juz nie dawalam rady w pracy... Buziaki. Wszystkim wam kochane zycze dwoch kreseczek.OdpuszczonaNona, ladySiSi, Lalia, Koteczka82, boo123, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:Kitko po jakim czasie powtarzasz kwas?
ja tez chjce powtorzyc kwas, witb12, homocysteine ale mysle ze po miesciacu od brania metyli a Ty?
Ja zaczęłam brać metyle 7.02. i chyba będę powtarzać kwas 27-28 luty. Wtedy dorzucę też B12. To będą 3 tygodnie, więc osobiście wydaje mi się, że tak 3-4 tygodnie to optymalny czas na weryfikację. Czytałam, że jak nie dostarcza się syntetyka to kwas spada w ciągu kilku dni, a homocysteina pewnie podobnie.
Homocysteinę też powtórzę, ale troszkę później.
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny