Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Bebetka a czemu myślałaś że ciąża jest pozamaciczna?
Ja zaczynam się bac bo co jakiś czas boli mnie jajnik lewy 😔 i brzuch pobolewa jak na okres ale nie ma żadnego plamienia a wizyta dopiero 3.03😔 -
MałaMi24 wrote:Bebetka a czemu myślałaś że ciąża jest pozamaciczna?
Ja zaczynam się bac bo co jakiś czas boli mnie jajnik lewy 😔 i brzuch pobolewa jak na okres ale nie ma żadnego plamienia a wizyta dopiero 3.03😔
Bebetka myślę, że jak ja się martwiła, żeby wszystko było dobrze, żeby nie była ciąża pozamaciczna, mimo że nic nie wskazywało, żeby zobaczyć ilość kropek też
A Ty MałaMi podglądałaś już pęcherzyk ciążowy?
Na spokojnie, ja też mam wizytę podobnie bo 02.03
wtedy już serduszko usłyszymy
bebetka.b, Lalia, MałaMi24 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
EwaS87 wrote:Cześć, podczytuje Was już od około roku. Mam za sobą 2 ciąże biochemiczne w 2019. Na razie lekarz nie ustalił u mnie przyczyny problemów z zajściem w ciążę. Mąż miał słabą morfologię, którą mielismy sprawdzić dopiero za 2 tygodnie.
Na tą chwilę jestem 2 dzień po terminie spodziewanej miesiączki (31dc), 12 dni po prawdopodobnym zapłodnieniu (test owu, później nie było seksu). Od poniedziałku lekko plamiłam na brązowo, więc myślałam że okres zaraz przyjdzie. Nie ruszyło nic, wiec wczoraj zbadalam betę - 7,1 i progesteron - 3,20. Wczoraj od gina dostałam duphaston i progesteron dopochwowo. Na ten moment nie plamię, ale podbrzusze w okolicy jajnika boli, a czasem aż do pachwiny i nogi. Gin mówi że jeśli okres się nie zacznie to sprawdzić betę za tydzień. Jak myślicie czy jest jeszcze szansa na ciążę? Czy coś z hormonami się spieprzyło i stąd brak okresù?
beta powyżej 5 to ciąża także gratulacje
masz natomiast bardzo niski próg, miałaś z nim wcześniej problem?
musisz sprawdzić koniecznie przystos bety i próg, najlepiej 2/3 doby po pierwszym badaniuCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ja kupiłam super czuły Pink 10 i wyszło od razu
Lalia, Kitka_87, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dziewczyny, od dzisiaj na netflix super dokument o niemowlakach. Właśnie oglądam 😍😍
https://naforum.zapodaj.net/7abf76e043cc.jpg.htmlIVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
Ja zaczynam się bac bo co jakiś czas boli mnie jajnik lewy 😔 i brzuch pobolewa jak na okres ale nie ma żadnego plamienia a wizyta dopiero 3.03😔
Zażywaj duphaston. Ja tez dostałam i luteinę dopochwowa. Najważniejsze ze nie plamisz. Jakbys się bardzo martwiła to może zadzwoń do gina? Usg by już na pewno coś pokazało.
Ja mam wizytę 4 marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 11:59
kic83, MałaMi24 lubią tę wiadomość
-
W takim razie dzisiaj w rossmanie kupię dwa różne testy 😁 najwyżej będą na nowy cykl 🤷♀️
bebetka.b, OdpuszczonaNona, Koteczka82, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
-
U mnie chyba ten nowy cykl na straty już może iść 😒 owu jakoś po weekendzie powinna być, a ja zamiast zacząć już zaraz testy owu i 🐝🐝🐝 do owu to bede leżeć caly weekend obstawiona masa leków (ktore pewnie swoja droga też na korzyść owulacji nie wpłyną) bo mnie tak porozkladalo 😥... No świetnie po prostu, a tak liczyłam na dwie krechy w marcu 🙁
Dobrze chociaż ze mi żadnego antybiotyku rodzinna nie wypisywala bo to dopiero bylaby klapa, także w tym cyklu albo będzie zloty strzał jak u kic, o ile mi się owu nie zaburzy, albo dupa blada. 😒kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:U mnie chyba ten nowy cykl na straty już może iść 😒 owu jakoś po weekendzie powinna być, a ja zamiast zacząć już zaraz testy owu i 🐝🐝🐝 do owu to bede leżeć caly weekend obstawiona masa leków (ktore pewnie swoja droga też na korzyść owulacji nie wpłyną) bo mnie tak porozkladalo 😥... No świetnie po prostu, a tak liczyłam na dwie krechy w marcu 🙁
Dobrze chociaż ze mi żadnego antybiotyku rodzinna nie wypisywala bo to dopiero bylaby klapa, także w tym cyklu albo będzie zloty strzał jak u kic, o ile mi się owu nie zaburzy, albo dupa blada. 😒
Doomi ja będąc przeziębioną zaszłam w ciążę, co prawda biochemiczną, ale jednak. Nic straconego ☺️ Zdrowiej i działajcie 😘doomi03 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie... Ja chyba bez sensu jestem na tym forum.. Mojego do seksu zmusić się nie da. Chciałam regularnie co 2 dni. On ma urlop, ja wzięłam urlop od wczoraj, żeby pobyć razem i w ogóle... Próbuję zdziałać coś dziś rano, to oczywiście nie... Ech. Jak to nazwać starania i? jest mi mega przykro
-
motylek1909 wrote:Wiecie... Ja chyba bez sensu jestem na tym forum.. Mojego do seksu zmusić się nie da. Chciałam regularnie co 2 dni. On ma urlop, ja wzięłam urlop od wczoraj, żeby pobyć razem i w ogóle... Próbuję zdziałać coś dziś rano, to oczywiście nie... Ech. Jak to nazwać starania i? jest mi mega przykro
Wiesz.. To chyba nie na tym ma polegać, że ktoś kogoś musi zmuszać, wydaje mi się, że albo się czegoś chce i do tego dąży albo nie. Może zapytaj wprost o co mu chodzi? Może ma wątpliwości? Sama nie wiem.. Kurcze 😔 trudna sprawa. Ale jedyne o czym jestem przekonana, to że jeśli ktoś na siłę coś robi to nigdy nie wyjdzie -
nick nieaktualnyUlaa wrote:Wiesz.. To chyba nie na tym ma polegać, że ktoś kogoś musi zmuszać, wydaje mi się, że albo się czegoś chce i do tego dąży albo nie. Może zapytaj wprost o co mu chodzi? Może ma wątpliwości? Sama nie wiem.. Kurcze 😔 trudna sprawa. Ale jedyne o czym jestem przekonana, to że jeśli ktoś na siłę coś robi to nigdy nie wyjdzie
Może ja jestem zwyczajnie brzydka?
Sylwucha, StarającaSię, OdpuszczonaNona, bebetka.b, Kitka_87, boo123, nikii, dmg111 lubią tę wiadomość
-
motylek1909 wrote:On jest zdania, że raz w plodne wystarczy. Poza tym rano to nie, bo nie lubi, wieczorem nie, bo zmęczony... Wcale nie liczy się z moimi potrzebami. A ja po prostu obudziłam się z chęcią kochania się z moim ukochanym... To tak wiele? Zapewnia, że pragnie dziecka tak samo jak ja... Ale niestety nie idzie w parze to z jego zachowaniem. Choćbym stała naga przed nim, kusila Bóg wie jak, nic nie jest w stanie go podniecic. Zwyczajnie nie ma na mnie ochoty...i to mówienie, że ja mam odpuścić... Ale co mam odpuścić, jak wg mnie nie powinnam nazywać tych 4 cykli staraniami
Może ja jestem zwyczajnie brzydka?
Mój K. też miał momenty załamania i mówił, że jest kaleką (po wynikach morfo), ale jakoś się mobilizował 😉 w szczęśliwym cyklu seksy były tylko 3 razy. W tym 2 w dni płodne i bach bliźniaki 😉kic83, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Jesteś śliczna 😘
Mój K. też miał momenty załamania i mówił, że jest kaleką (po wynikach morfo), ale jakoś się mobilizował 😉 w szczęśliwym cyklu seksy były tylko 3 razy. W tym 2 w dni płodne i bach bliźniaki 😉
Rzygać mi się chce tym wszystkim.
Nie będę się na siłę leczyć i faszerowac milionem tabletek, po to, żeby Król mi mówił, kiedy to on ma ochotę się kochać. Obawiam się, że mimo wszystko mogę nie doczekać się dnia, kiedy to on zacznie temat. -
motylek1909 wrote:Ale mój twierdzi, że z nim jest wszystko w porządku i że to nie jest jego wina, że ja jestem seksoholiczka 🤔 świetna teza. Bo chce się kochać 2 razy w tyg, to oznacza, że jestem uzależniona od seksu...
Rzygać mi się chce tym wszystkim.
Nie będę się na siłę leczyć i faszerowac milionem tabletek, po to, żeby Król mi mówił, kiedy to on ma ochotę się kochać. Obawiam się, że mimo wszystko mogę nie doczekać się dnia, kiedy to on zacznie temat.
Super babka z Ciebie i to na pewno nie Twoja wina!
Odnoszę wrażenie, że czasami faceci są gorzej niż dzieci 😏
Bo dziecko przynajmniej powie o co chodzi, a nie owija w bawełnę i sama się domyślaj..bebetka.b lubi tę wiadomość
-
Ata114 wrote:Mam wyniki progesteronu 17 w 8 dniu po owulacji i martwi mnie to że niski bo w poprzedniej ciąży biochemicznej w 6 dniu po owulacji miałam 31 a potem zrobiłam w 14 dniu po owulacji to już był tylko 12
Ale ten wynik proga jest w normie, oznacza, że była owulacja więc nie masz się co martwić ☺️Ata114 lubi tę wiadomość
-
Motylek normalna babeczka jesteś żadna brzydka. Porozmawiajcie sobie jeszcze może i nawet nie mów mu pod kątem starań (bo może go to jakoś blokuke ten temat) ale ze po prostu masz taka potrzebę zeby się z nim kochac więcej niz raz w miesiącu, ze wynika to z tego ze dalej cie pociąga i nie chcesz zeby ta wazna bliskość między wami zanikała...
Dajesz mu jakieś specyfiki na libido? Zen szen, mace? Może warto coś mu podrzucać w koktajlikach zeby mial większą chętke xD 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:59
Sylwucha, bebetka.b lubią tę wiadomość
-
Przy CP prog jest niski. Z Twoim wynikiem myślę, że możesz być spokojna
bebetka.b lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Motylek normalna babeczka jesteś żadna brzydka. Porozmawiajcie sobie jeszcze może i nawet nie mów mu pod kątem starań (bo może go to jakoś blokuke ten temat) ale ze po prostu masz taka potrzebę zeby się z nim kochac więcej niz raz w miesiącu, ze wynika to z tego ze dalej cie pociąga i nie chcesz zeby ta wazna bliskość między wami zanikała...
Dajesz mu jakieś specyfiki na libido? Zen szen, mace? Może warto coś mu podrzucać w koktajlikach zeby mial większą chętnie xD 😜
Bierze żeń szen. Już chyba ze 2 mce. I nic, zero poprawy. A ciągle najezdza na mnie, że to ja powinnam iść do specjalisty.