Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
motylek1909 wrote:Widać nie jestem aż takim skarbem, jakby mogło się wydawać...
Nie pozwól aby zachowanie Twojego chłopa obniżyło Twoją samoocenę !
Jesteś ładna, mądra i dajesz motywacyjnego kopa wielu tutaj.Koteczka82, Nynka, bebetka.b, dmg111 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:U mnie chyba ten nowy cykl na straty już może iść 😒 owu jakoś po weekendzie powinna być, a ja zamiast zacząć już zaraz testy owu i 🐝🐝🐝 do owu to bede leżeć caly weekend obstawiona masa leków (ktore pewnie swoja droga też na korzyść owulacji nie wpłyną) bo mnie tak porozkladalo 😥... No świetnie po prostu, a tak liczyłam na dwie krechy w marcu 🙁
Dobrze chociaż ze mi żadnego antybiotyku rodzinna nie wypisywala bo to dopiero bylaby klapa, także w tym cyklu albo będzie zloty strzał jak u kic, o ile mi się owu nie zaburzy, albo dupa blada. 😒
moja koleżanka zaszła w ciąże właśnie jak była taka wymęczona chorobą, nie dość że przeziębienie to sranie miała, także trzymam za Ciebie kciuki!doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyJoan wrote:Nie pozwól aby zachowanie Twojego chłopa obniżyło Twoją samoocenę !
Jesteś ładna, mądra i dajesz motywacyjnego kopa wielu tutaj. -
Hej u mnie w środę była biel Vizira na tescie A dziś pierwszy dzień miesiączki. Minął 5 cykl. No nic walczymy dalej. Z ciekawości bardziej niż z niepokoju przebadaliśmy teraz męża. Czekamy na wyniki.
Reikja lubi tę wiadomość
ONA: 37 l. AMH 2,55 (2020) -> 2,23 (2022)
ON: 39 l. Nieprawidłowy kariotyp, Translokacja robertsonowska (13,14), słaba koncentracja i morfologia
I IVF / IMSI + PGT-SR
13.01.2021 Punkcja, 21 komórek pobranych -> 18 dojrzałych i zapłodnionych -> 13 trzydniowych zarodkow -> 6 blastek -> 3 prawidłowe zarodki po badaniu genetycznym
❄️4AA ❄️4AB ❄️ 4BB
21.04.2021 Transfer 1❄️4AA beta <0,2 💔 😢 -> immunologia prof. Malinowski Łódź, leki i sczepienia limfocytami
22.12.2021 Transfer 2❄️4AB beta <0,2 💔 😢 -> histero + biopsja endo cd56, cd138
12.04.2022 Transfer 3❄️4BB beta <0,2 💔 😢 -> Reprofit Czechy, ERA test, przesuniete okno implantacyjne o 24 h
II IVF / PICSI + MACS + PGT-SR 17 MII -> 10 ❄️
09.03.2023 Transfer 4 Reprofit Brno
4dpt II, 5dpt 13,7, 7 dpt 45,5, 9 dpt 109, 11 dpt 243, 14 dpt 739 -
motylek1909 wrote:On jest zdania, że raz w plodne wystarczy. Poza tym rano to nie, bo nie lubi, wieczorem nie, bo zmęczony... Wcale nie liczy się z moimi potrzebami. A ja po prostu obudziłam się z chęcią kochania się z moim ukochanym... To tak wiele? Zapewnia, że pragnie dziecka tak samo jak ja... Ale niestety nie idzie w parze to z jego zachowaniem. Choćbym stała naga przed nim, kusila Bóg wie jak, nic nie jest w stanie go podniecic. Zwyczajnie nie ma na mnie ochoty...i to mówienie, że ja mam odpuścić... Ale co mam odpuścić, jak wg mnie nie powinnam nazywać tych 4 cykli staraniami
Może ja jestem zwyczajnie brzydka?
to Ty??
ależ Ty super babka jesteś!
brałabym Cię!!!!!!!!!!!!!!!!Joan, motylek1909, bebetka.b, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Motylku
gdybym mogła to z miejsca bym Ci dziecko zrobiła!
Wiesz co, myślę, że u Was jest inny problem, on po prostu ma niskie libido i nie ma ochoty na seks i już, i chyba jemu z tym dobrze jest i nawet nie chce tego zmienić...
Mówisz że żeń-szeń i maca nie pomagają?
Może być czymś zmęczony, pracą?
Mój jak wziął jeden dzień wolnego (a ma bardzo odpowiedzialną pracę bo zarządza ludźmi) to od razu mu się chciało, u niego wiem że to przemęczenie
A może on ma złe wyniki krwi, może dorzuć mu też coś jeszcze? sama nie wiem co? Magnez + B6?
Nie wysypia się przez dzieci?
Aaaa i jeszcze jedno, Ty masz trenować dla siebie, a nie dla niego! Żeby lepiej się czuć bo będziesz też zdrowsza, nie rób tego z innych pobudek, bo to bez sensu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 15:46
motylek1909, Joan, bebetka.b, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnykic83 wrote:Motylku
gdybym mogła to z miejsca bym Ci dziecko zrobiła!
Wiesz co, myślę, że u Was jest inny problem, on po prostu ma niskie libido i nie ma ochoty na seks i już, i chyba jemu z tym dobrze jest i nawet nie chce tego zmienić...
Mówisz że żeń-szeń i maca nie pomagają?
Może być czymś zmęczony, pracą?
Mój jak wziął jeden dzień wolnego (a ma bardzo odpowiedzialną pracę bo zarządza ludźmi) to od razu mu się chciało, u niego wiem że to przemęczenie
A może on ma złe wyniki krwi, może dorzuć mu też coś jeszcze? sama nie wiem co? Magnez + B6?
Nie wysypia się przez dzieci?
Aaaa i jeszcze jedno, Ty masz trenować dla siebie, a nie dla niego! Żeby lepiej się czuć bo będziesz też zdrowsza, nie rób tego z innych pobudek, bo to bez sensu.
Nic mu nie pomaga. Nie jest zmęczony, bo już tydz jest na urlopie i kejny tydz urlopu jeszcze będzie w domu. Nie jest niczym zmęczony. Wyniki robił ostatnio w pracy, wszystko idealnie.
Mała w nocy budzi się raz, wstaje zazwyczaj ja. On czasem jak usłyszy pierwszy to idzie, ale nie powoduje to niewysypiania się.
Ja to widzę tak: jestem fajna jako partnerka i kumpela, ale nic poza tym. Takie białe małżeństwo. Kumacie? -
Ok, u mnie biel a do jutra nic sie nie zmieni.
Wiem, ze temat się powiela, ale jeszcze raz prosiłabym o doradzenie suplementów dla mężczyzn. Ostatnio na kilka postów nie doczekałam sie odpowiedzi, moze teraz sie uda 😉
Wszystkim testujacym zycze powodzenia!bebetka.b lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualnyWiecie już jest tak jak jest, to co będzie za 5 czy 10 lat? Ja mam wysokie libido fakt. Ale żeby raz w tyg było dla niego za dużo? Nie wyobrażam sobie życia z takim facetem. Tym bardziej, że od początku wiedział o moim popedzie, a na początku przez pierwszy rok mogliśmy się kochać codziennie i było wspaniale. I większość akcji to on inicjowal.
-
nick nieaktualnyMajaaa wrote:Ok, u mnie biel a do jutra nic sie nie zmieni.
Wiem, ze temat się powiela, ale jeszcze raz prosiłabym o doradzenie suplementów dla mężczyzn. Ostatnio na kilka postów nie doczekałam sie odpowiedzi, moze teraz sie uda 😉
Wszystkim testujacym zycze powodzenia!doomi03 lubi tę wiadomość
-
Motylek, ehhh co za chlop!!! Ale oni czasem tak maja! Im bardziej my chcemy i szukamy sposobnosci (bo plodne, bo urlop, etc) tym bardziej czasem tak jest, ze ich to blokuje pogadaj z nim szczerze, ale nie wiem czy teraz czy moze juz po plodnych...
Kitka spokojnie z niejednego seksu q przeziebienie byla ciaza😘 jesli poprawi Ci sie samopoczucie to dzialajcie:)
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualnyWik89 wrote:Motylek, ehhh co za chlop!!! Ale oni czasem tak maja! Im bardziej my chcemy i szukamy sposobnosci (bo plodne, bo urlop, etc) tym bardziej czasem tak jest, ze ich to blokuje pogadaj z nim szczerze, ale nie wiem czy teraz czy moze juz po plodnych...
Kitka spokojnie z niejednego seksu q przeziebienie byla ciaza😘 jesli poprawi Ci sie samopoczucie to dzialajcie:) -
Majaaa wrote:Ok, u mnie biel a do jutra nic sie nie zmieni.
Wszystkim testujacym zycze powodzenia!
Profertil, Fertilman plus (tylko cena wysoka) -
Aha!!! Moja beta z dzis 50,3 mlU/ml, progesteron 36,8 ng/ml 🥰
Dziekuje Wam za wszystkie kciuki!!!!
Czekamy na kolejne dwie kreseczki 😍motylek1909, bebetka.b, kic83, luthienn, Koteczka82, boo123, Reikja, doomi03, Lalia, Nynka, dmg111, Madlene28, ladySiSi lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:beta powyżej 5 to ciąża także gratulacje
masz natomiast bardzo niski próg, miałaś z nim wcześniej problem?
musisz sprawdzić koniecznie przystos bety i próg, najlepiej 2/3 doby po pierwszym badaniu
Gin mówi, żeby się nie nastawiać na razie na ciążę przy tak niskiej becie - 7 i progu - 3,2. Zresztą w poprzednich cb miałam wyższe bety, a i tak się nie udawło. 😞
Z własnych obserwacji widzę iż jeśli już dojdzie do zapłodnienia (bo jest jakaś beta) to i tak miesiączka przychodzi w terminie lub kilka dni później. O jednej cb dowiedziałam się dopiero w drugim tygodniu krwawienia, wtedy już beta była 100. A teraz jeszcze to plamienie.
Może to ta morfologia męża albo jednak coś u mnie, ale jeszcze do tego nie doszli😞
Proga miałam badanego raz, może dwa i był w normie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:01
Starania o pierwszego malucha od około połowy 2018
👩🏻 33 lata, łuszczyca
12.2018 - cb
02.2019 - cb
02.2020 - cb (?)
P/c p. kardiolipinie, P/c. p. beta-2 glikoproteinie, ANA, antykoagulont toczniowy - ujemne ✅
P/c. p. plemnikom - ujemne✅
Progesteron, TSH - 1,9, FT3 - 3,31, FT4-1,05, anty-TPO, anty-TG, FSH, LH, estradiol - w normie ✅
prolaktyna - lekko ponad normę
Mykoplazma, ureaplasma, chlamydia, toksoplazmoza, CMV - ujemne. ✅
Cytologia ✅
Antytrombina III, MG, Fe, D-dimery - w normie ✅
Homocysteina - 11
Glukoza - na granicy (5,55), insulina w normie
🧔🏻38 lat
tarczyca ✅
Asthenoteratozoospermia
🚀 morfologia - 0% (11.2019)->3% (03.2020)
całkowita liczba 308 mln, koncentracja 85 mln
ruch (a+b) - 26% -> 30,5%; (a+b+c) - 47% ->39,9%
agregacja -
Motylku ty jesteś ładna, mądra i wartościowa babka a nie taka pusta lafirynda jak jego była!!!
Takie zachowanie twojego faceta nie jest normalne rozumiem że ma ochotę raz, dwa razy w miesiącu ale wcale?Coś jest nie tak tylko nie wiadomo z jakiej przyczyny ☹️ mam nadzieję że sytuacja szybko się wyjaśni i poprawi!!! Czego życzę Ci z całego serca!!!
Trzymaj się kochana!!! Mocno przytulam 🤗bebetka.b lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...