X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
Odpowiedz

Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie

Oceń ten wątek:
  • Angie1985 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku ale z ciebie piękność. Jesteś śliczna, bardzo apetyczna i bije od ciebie pozytywna energia. Głupi ten twój chłop nie docenia skarbu który ma.

bebetka.b, dmg111 lubią tę wiadomość

mhsvej28dzyxqzel.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angie1985 wrote:
    Motylku ale z ciebie piękność. Jesteś śliczna, bardzo apetyczna i bije od ciebie pozytywna energia. Głupi ten twój chłop nie docenia skarbu który ma.
    Widać nie jestem aż takim skarbem, jakby mogło się wydawać...

• Joan Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    Widać nie jestem aż takim skarbem, jakby mogło się wydawać...

Nie pozwól aby zachowanie Twojego chłopa obniżyło Twoją samoocenę !
    Jesteś ładna, mądra i dajesz motywacyjnego kopa wielu tutaj.

Koteczka82, Nynka, bebetka.b, dmg111 lubią tę wiadomość

• kic83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doomi03 wrote:
    U mnie chyba ten nowy cykl na straty już może iść 😒 owu jakoś po weekendzie powinna być, a ja zamiast zacząć już zaraz testy owu i 🐝🐝🐝 do owu to bede leżeć caly weekend obstawiona masa leków (ktore pewnie swoja droga też na korzyść owulacji nie wpłyną) bo mnie tak porozkladalo 😥... No świetnie po prostu, a tak liczyłam na dwie krechy w marcu 🙁
    Dobrze chociaż ze mi żadnego antybiotyku rodzinna nie wypisywala bo to dopiero bylaby klapa, także w tym cyklu albo będzie zloty strzał jak u kic, o ile mi się owu nie zaburzy, albo dupa blada. 😒

moja koleżanka zaszła w ciąże właśnie jak była taka wymęczona chorobą, nie dość że przeziębienie to sranie miała, także trzymam za Ciebie kciuki!

doomi03 lubi tę wiadomość

Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
    Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
    mhsv9vvjge47oh9x.png[/url]
    nqtkdf9hy13p613h.png
    Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joan wrote:
    Nie pozwól aby zachowanie Twojego chłopa obniżyło Twoją samoocenę !
    Jesteś ładna, mądra i dajesz motywacyjnego kopa wielu tutaj.
    Jesteście kochane, ale tak naprawdę moja samoocena spadła mocno już dawno dawno temu. Myślicie, że katuje się czasem ćwiczeniami dla siebie? Nie. Chciałam się jemu podobać. Dorównać wyglądem jego byłej. Jestem po 2 ciazach. No niestety nie będę wyglądać jak modelka. On jest naprawdę bardzo przystojny, ma bardzo wysportowane cialo... Ja się czuję przy nim jak jakaś grubaska. Dopóki między nami było okej, to nie było to uciążliwe. Ale teraz... Moja głowa mocno ucierpiała.

• Olympionica Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u mnie w środę była biel Vizira na tescie A dziś pierwszy dzień miesiączki. Minął 5 cykl. No nic walczymy dalej. Z ciekawości bardziej niż z niepokoju przebadaliśmy teraz męża. Czekamy na wyniki.

Reikja lubi tę wiadomość

ONA: 37 l. AMH 2,55 (2020) -> 2,23 (2022)
    ON: 39 l. Nieprawidłowy kariotyp, Translokacja robertsonowska (13,14), słaba koncentracja i morfologia

I IVF / IMSI + PGT-SR
    13.01.2021 Punkcja, 21 komórek pobranych -> 18 dojrzałych i zapłodnionych -> 13 trzydniowych zarodkow -> 6 blastek -> 3 prawidłowe zarodki po badaniu genetycznym
    ❄️4AA ❄️4AB ❄️ 4BB

21.04.2021 Transfer 1❄️4AA beta <0,2 💔 😢 -> immunologia prof. Malinowski Łódź, leki i sczepienia limfocytami
    22.12.2021 Transfer 2❄️4AB beta <0,2 💔 😢 -> histero + biopsja endo cd56, cd138
    12.04.2022 Transfer 3❄️4BB beta <0,2 💔 😢 -> Reprofit Czechy, ERA test, przesuniete okno implantacyjne o 24 h

II IVF / PICSI + MACS + PGT-SR 17 MII -> 10 ❄️
    09.03.2023 Transfer 4 Reprofit Brno
    4dpt II, 5dpt 13,7, 7 dpt 45,5, 9 dpt 109, 11 dpt 243, 14 dpt 739
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    motylek1909 wrote:
    On jest zdania, że raz w plodne wystarczy. Poza tym rano to nie, bo nie lubi, wieczorem nie, bo zmęczony... Wcale nie liczy się z moimi potrzebami. A ja po prostu obudziłam się z chęcią kochania się z moim ukochanym... To tak wiele? Zapewnia, że pragnie dziecka tak samo jak ja... Ale niestety nie idzie w parze to z jego zachowaniem. Choćbym stała naga przed nim, kusila Bóg wie jak, nic nie jest w stanie go podniecic. Zwyczajnie nie ma na mnie ochoty...i to mówienie, że ja mam odpuścić... Ale co mam odpuścić, jak wg mnie nie powinnam nazywać tych 4 cykli staraniami

Może ja jestem zwyczajnie brzydka? :(

43c9539442e6.jpg

to Ty??
    ależ Ty super babka jesteś!
    brałabym Cię!!!!!!!!!!!!!!!!

Joan, motylek1909, bebetka.b, dmg111 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hy13p613h.png
  • Anet.kaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 11:43

Joan, motylek1909, bebetka.b, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość

8cs 👶💚
    Córeczka ur. 30.11.2020r 20:50
    2430g 52 cm

3i49px9ipvfkmmcw.png
  • kic83 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku
    gdybym mogła to z miejsca bym Ci dziecko zrobiła!

Wiesz co, myślę, że u Was jest inny problem, on po prostu ma niskie libido i nie ma ochoty na seks i już, i chyba jemu z tym dobrze jest i nawet nie chce tego zmienić...
    Mówisz że żeń-szeń i maca nie pomagają?
    Może być czymś zmęczony, pracą?
    Mój jak wziął jeden dzień wolnego (a ma bardzo odpowiedzialną pracę bo zarządza ludźmi) to od razu mu się chciało, u niego wiem że to przemęczenie
    A może on ma złe wyniki krwi, może dorzuć mu też coś jeszcze? sama nie wiem co? Magnez + B6?
    Nie wysypia się przez dzieci?

Aaaa i jeszcze jedno, Ty masz trenować dla siebie, a nie dla niego! Żeby lepiej się czuć bo będziesz też zdrowsza, nie rób tego z innych pobudek, bo to bez sensu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 15:46

motylek1909, Joan, bebetka.b, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hy13p613h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    Motylku
    gdybym mogła to z miejsca bym Ci dziecko zrobiła!

Wiesz co, myślę, że u Was jest inny problem, on po prostu ma niskie libido i nie ma ochoty na seks i już, i chyba jemu z tym dobrze jest i nawet nie chce tego zmienić...
    Mówisz że żeń-szeń i maca nie pomagają?
    Może być czymś zmęczony, pracą?
    Mój jak wziął jeden dzień wolnego (a ma bardzo odpowiedzialną pracę bo zarządza ludźmi) to od razu mu się chciało, u niego wiem że to przemęczenie
    A może on ma złe wyniki krwi, może dorzuć mu też coś jeszcze? sama nie wiem co? Magnez + B6?
    Nie wysypia się przez dzieci?

Aaaa i jeszcze jedno, Ty masz trenować dla siebie, a nie dla niego! Żeby lepiej się czuć bo będziesz też zdrowsza, nie rób tego z innych pobudek, bo to bez sensu.
    Kicus...
    Nic mu nie pomaga. Nie jest zmęczony, bo już tydz jest na urlopie i kejny tydz urlopu jeszcze będzie w domu. Nie jest niczym zmęczony. Wyniki robił ostatnio w pracy, wszystko idealnie.
    Mała w nocy budzi się raz, wstaje zazwyczaj ja. On czasem jak usłyszy pierwszy to idzie, ale nie powoduje to niewysypiania się.

Ja to widzę tak: jestem fajna jako partnerka i kumpela, ale nic poza tym. Takie białe małżeństwo. Kumacie?

• Majaaa Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, u mnie biel a do jutra nic sie nie zmieni.
    Wiem, ze temat się powiela, ale jeszcze raz prosiłabym o doradzenie suplementów dla mężczyzn. Ostatnio na kilka postów nie doczekałam sie odpowiedzi, moze teraz sie uda 😉

Wszystkim testujacym zycze powodzenia!:)

bebetka.b lubi tę wiadomość

010ipc0zeibgq4gv.png

Naturalny Cud - 2015 rok ❤

Starania o rodzeństwo
    Słabe nasienie
    AMH 1,24
    Kir AA

W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.

Decyzja o AZ💚
    Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
    Wierzę, że będzie dobrze...

Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie już jest tak jak jest, to co będzie za 5 czy 10 lat? Ja mam wysokie libido fakt. Ale żeby raz w tyg było dla niego za dużo? Nie wyobrażam sobie życia z takim facetem. Tym bardziej, że od początku wiedział o moim popedzie, a na początku przez pierwszy rok mogliśmy się kochać codziennie i było wspaniale. I większość akcji to on inicjowal.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:
    Wiem, ze temat się powiela, ale jeszcze raz prosiłabym o doradzenie suplementów dla mężczyzn. Ostatnio na kilka postów nie doczekałam sie odpowiedzi, moze teraz sie uda 😉

Androvit

doomi03 lubi tę wiadomość

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek, ehhh co za chlop!!! Ale oni czasem tak maja! Im bardziej my chcemy i szukamy sposobnosci (bo plodne, bo urlop, etc) tym bardziej czasem tak jest, ze ich to blokuje :/ pogadaj z nim szczerze, ale nie wiem czy teraz czy moze juz po plodnych...
    Kitka spokojnie z niejednego seksu q przeziebienie byla ciaza😘 jesli poprawi Ci sie samopoczucie to dzialajcie:)

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Motylek, ehhh co za chlop!!! Ale oni czasem tak maja! Im bardziej my chcemy i szukamy sposobnosci (bo plodne, bo urlop, etc) tym bardziej czasem tak jest, ze ich to blokuje :/ pogadaj z nim szczerze, ale nie wiem czy teraz czy moze juz po plodnych...
    Kitka spokojnie z niejednego seksu q przeziebienie byla ciaza😘 jesli poprawi Ci sie samopoczucie to dzialajcie:)
    Nie mam o czym już rozmawiać. W kółko walkujemy ten sam temat.

• Joan Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majaaa wrote:

Profertil, Fertilman plus (tylko cena wysoka)

• Wik89 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha!!! Moja beta z dzis 50,3 mlU/ml, progesteron 36,8 ng/ml 🥰

Dziekuje Wam za wszystkie kciuki!!!!

Czekamy na kolejne dwie kreseczki 😍

motylek1909, bebetka.b, kic83, luthienn, Koteczka82, boo123, Reikja, doomi03, Lalia, Nynka, dmg111, Madlene28, ladySiSi lubią tę wiadomość

II 2020 22 cs szczęśliwy
    👶 X 2020
    XII 2022 6 cs szczęśliwy
    👧 IX 2023
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2020, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wik89 wrote:
    Aha!!! Moja beta z dzis 50,3 mlU/ml, progesteron 36,8 ng/ml 🥰

Dziekuje Wam za wszystkie kciuki!!!!

Czekamy na kolejne dwie kreseczki 😍
    Pięknie, gratuluję z całego serca ❤️

bebetka.b, Wik89 lubią tę wiadomość

• EwaS87 Znajoma

Wysłany: 21 lutego 2020, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kic83 wrote:
    beta powyżej 5 to ciąża także gratulacje
    masz natomiast bardzo niski próg, miałaś z nim wcześniej problem?
    musisz sprawdzić koniecznie przystos bety i próg, najlepiej 2/3 doby po pierwszym badaniu

Gin mówi, żeby się nie nastawiać na razie na ciążę przy tak niskiej becie - 7 i progu - 3,2. Zresztą w poprzednich cb miałam wyższe bety, a i tak się nie udawło. 😞
    Z własnych obserwacji widzę iż jeśli już dojdzie do zapłodnienia (bo jest jakaś beta) to i tak miesiączka przychodzi w terminie lub kilka dni później. O jednej cb dowiedziałam się dopiero w drugim tygodniu krwawienia, wtedy już beta była 100. A teraz jeszcze to plamienie.
    Może to ta morfologia męża albo jednak coś u mnie, ale jeszcze do tego nie doszli😞
    Proga miałam badanego raz, może dwa i był w normie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 16:01

Starania o pierwszego malucha od około połowy 2018
    👩🏻 33 lata, łuszczyca
    12.2018 - cb
    02.2019 - cb
    02.2020 - cb (?)

P/c p. kardiolipinie, P/c. p. beta-2 glikoproteinie, ANA, antykoagulont toczniowy - ujemne ✅
    P/c. p. plemnikom - ujemne✅
    Progesteron, TSH - 1,9, FT3 - 3,31, FT4-1,05, anty-TPO, anty-TG, FSH, LH, estradiol - w normie ✅
    prolaktyna - lekko ponad normę
    Mykoplazma, ureaplasma, chlamydia, toksoplazmoza, CMV - ujemne. ✅
    Cytologia ✅
    Antytrombina III, MG, Fe, D-dimery - w normie ✅
    Homocysteina - 11
    Glukoza - na granicy (5,55), insulina w normie

🧔🏻38 lat
    tarczyca ✅
    Asthenoteratozoospermia
    🚀 morfologia - 0% (11.2019)->3% (03.2020)
    całkowita liczba 308 mln, koncentracja 85 mln
    ruch (a+b) - 26% -> 30,5%; (a+b+c) - 47% ->39,9%
    agregacja
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2020, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylku ty jesteś ładna, mądra i wartościowa babka a nie taka pusta lafirynda jak jego była!!!
    Takie zachowanie twojego faceta nie jest normalne rozumiem że ma ochotę raz, dwa razy w miesiącu ale wcale?Coś jest nie tak tylko nie wiadomo z jakiej przyczyny ☹️ mam nadzieję że sytuacja szybko się wyjaśni i poprawi!!! Czego życzę Ci z całego serca!!!

Trzymaj się kochana!!! Mocno przytulam 🤗

bebetka.b lubi tę wiadomość

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
‹‹ 393 394 395 396 397 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ