Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Dzięki za kciuki.
Ale wynik wynosił 16,19...
Sorki za pomyłkę,ale 16 też ładnie,ważne że powyżej 5🙂Trzymam kciuki i czekamy na wyniki.
Co do badań krwi,to ostatnio jak szłam na progesteron to czytałam na stronke ALAB że nie musi być na czczo,ale pielęgniarka w Enel Medzie powiedziała,że lepiej zawsze na czczo robić wszystkie tego typu badania krwiAnet.kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarzenia wrote:Sorki za pomyłkę,ale 16 też ładnie,ważne że powyżej 5🙂Trzymam kciuki i czekamy na wyniki.
Co do badań krwi,to ostatnio jak szłam na progesteron to czytałam na stronke ALAB że nie musi być na czczo,ale pielęgniarka w Enel Medzie powiedziała,że lepiej zawsze na czczo robić wszystkie tego typu badania krwi
Posłuchałam się tu dziewczyn i poszłam dziś na badania proga i HCG. Ale normalnie bym powtórzyła gdzieś za tydzień, o ile wcześniej bym nie dostała @ -
dmg111 wrote:Mnie też bolal brzuch, tak ściskało mnie. Trzymam mocno kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 14:36
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:HCG 29,65
Progesteron 5,2
Czyli czekamy na rozwój wydarzeń...
Czemu ten próg taki niski masz?
Ile ostatnio miałaś wyniki progesteronu?
Przyrost bety wrzuciłaś w kalkulator?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Progesteron 5,2
Bierzesz duphaston?bo próg b.niski?Jeśli nie,to może idź do lekarza to Ci przepiszeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 16:33
-
Edyciak, beta wydaje mi się ok jak na wczesną ciążę, ale proga bym konsultowała z lekarzem 😘 bo większość osób mówi że min 10 jest ok, a moja endo że nawet 6, ale może warto się trochę wspomóc 😘
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Progesteron 5,2
No ale tak jak miałam Ci odpisać na priv tak odpisze tutaj. Ewidentnie masz problem z progiem. Bo żaden z podanych przez Ciebie wyników proga nie zachwyca. Musisz przycisnąć o to lekarza .Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2020, 17:09
Edyciak, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edyciak wrote:Niepotrzebnie zrobiłam proga bo się teraz denerwuje. Może w następnym cyklu się uda...
-
Progesteron 5,2
Przyrost masz dobry, ale moim zdaniem powinnaś iść do lekarza po duphaston, bo możesz mieć niedomoge progesteronu -
Edyciak wrote:Niepotrzebnie zrobiłam proga bo się teraz denerwuje. Może w następnym cyklu się uda...
Ale dlaczego Ty masz takie podejście? Przecież już się udało! Trzeba tą ciaze teraz tylko podtrzymać, a nie odpuszczacdoomi03, Lalia, Sylwucha, dmg111, luthienn, szona lubią tę wiadomość
-
Marti29 wrote:Ale dlaczego Ty masz takie podejście? Przecież już się udało! Trzeba tą ciaze teraz tylko podtrzymać, a nie odpuszczac
Dokładnie!doomi03, Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Popieram dziewczyny 😊 walcz o to maleństwo!😊
Sylwucha, dmg111, Marti29 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g