Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Kic, jak się nazywa Twoja pierwsza pociecha?
Wiktoria ❤️dmg111, kkasia, doomi03, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja też się właśnie boję grypy itp. bo w ciąży to kiepsko.
Krew oddana ok 18 wyniki.
Domi wszytko będzie dobrze. Ja wam powiem ze też czuję taki wewnętrzny spokój że wszystko z Kropelką ok. Mam nadzieję że niebezpodstawny. Ja mam kłopot z wizytą lekarską bo ja pracuje w urzędzie i tam nie ma zdalnej a popracowałam dwa dni i poszłam na zwolnienie na dziecko bo ma zapalenie oskrzeli jak usłyszy kierowniczka że w przyszłym tygodniu znowu potrzebuje wyjść do lekarza to nie wiem jak zareaguje. Jak to rozegrać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2020, 13:42
-
Angie1985 wrote:Ja też się właśnie boję grypy itp. bo w ciąży to kiepsko.
Domi wszytko będzie dobrze. Ja wam powiem ze też czuję taki wewnętrzny spokój że wszystko z Kropelką ok. Mam nadzieję że niebezpodstawny. Ja mam kłopot z wizytą lekarską bo ja pracuje w urzędzie i tam nie ma zdalnej a popracowałam dwa dni i poszłam na zwolnienie na dziecko bo ma zapalenie oskrzeli jak usłyszy kierowniczka że w przyszłym tygodniu znowu potrzebuje wyjść do lekarza to nie wiem jak zareaguje. Jak to rozegrać?
a może żeby nie było zbędnego gadania w pracy to weź urlop?dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
doomi03 wrote:Beta hcg : 105 😍
aaaa mega ,gratulacje!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Angie1985 wrote:A pobolewał was brzuch w terminie 🐒?
Mnie caly czas pobolewa, czasem kłuje, a z tym spaniem rano to też już któryś dzień budze sie skoro swit i zasnąć nie mogę, a potem padnięta w ciągu dnia. Wczoraj od 6 spać nie mogłam a po 11 jak skończyłam zajęcia na uczelni to musialam sobie uciąć komara godzinkę, a nie jestem typem drzemkowicza w ciągu dnia. -
Angie1985 wrote:Ja też się właśnie boję grypy itp. bo w ciąży to kiepsko.
Domi wszytko będzie dobrze. Ja wam powiem ze też czuję taki wewnętrzny spokój że wszystko z Kropelką ok. Mam nadzieję że niebezpodstawny. Ja mam kłopot z wizytą lekarską bo ja pracuje w urzędzie i tam nie ma zdalnej a popracowałam dwa dni i poszłam na zwolnienie na dziecko bo ma zapalenie oskrzeli jak usłyszy kierowniczka że w przyszłym tygodniu znowu potrzebuje wyjść do lekarza to nie wiem jak zareaguje. Jak to rozegrać?
Heh a ja pracuje na terenie urzędu w kasach więc to samo brak możliwości pracy zdalnie, a do tego caly dzień mam do czynienia z mnóstwem ludzi, starymi dziadkami, czasami i brudasami którzy walą moczem czy papierochami (jak ja się nie porzygam któregoś dnia przez nich to będzie cud), do tego kontakt z dużą ilością pieniędzy, a wiadomo ile na tym brudu i bakterii... Ale z drugiej strony chciałbym trochę popracować chociaż do 4 miesiąca jak sie bd dobrze czuła i nie chce też za szybko mówić szefowej... A z drugiej caly czas kontakt z tymi ludzmi i w ogóle ze sama nie wiem, co dla mnie lepsze. -
Proszę
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Ustawiajcie dziewczyny!
Iryska
Gratulacje! Pięknie, bobo rośnie
Doomi
to poczekaj do 12tyg do badań prenetalnych i idź na L4
Ja mam stresująca pracę, ale chce poczekać do końca 1 trymestru, poprostu się boję żeby nic złego się nie stało z dzidziusiemdoomi03 lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Proszę
https://www.suwaczki.com/krokpierwszy/pregnancy.html
Ustawiajcie dziewczyny!
Iryska
Gratulacje! Pięknie, bobo rośnie
Doomi
to poczekaj do 12tyg do badań prenetalnych i idź na L4
Ja mam stresująca pracę, ale chce poczekać do końca 1 trymestru, poprostu się boję żeby nic złego się nie stało z dzidziusiem
Kic, taki plan brzmi rozsadnie i chyba tak zrobie.
P. S. Mnie już na suwaczek namówiłaś chociaż to 3+3 wygląda tak jeszcze biednie xD -
doomi03 wrote:Kic, taki plan brzmi rozsadnie i chyba tak zrobie.
P. S. Mnie już na suwaczek namówiłaś chociaż to 3+3 wygląda tak jeszcze biednie xD
W tam biednie, jest pięknie! 😘
Co do L4 zawsze możesz iść na takie chorobowe 80% jak się będziesz słabo czuła od internisty, ja ostatnio tak wzięłam i odpoczęłam kilka dniCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:W tam biednie, jest pięknie! 😘
Co do L4 zawsze możesz iść na takie chorobowe 80% jak się będziesz słabo czuła od internisty, ja ostatnio tak wzięłam i odpoczęłam kilka dni
Już dzisiaj na takie muszę iść, bo zaczęło się i nie dalam rady iść do pracy. Od wpol do 4 straszne zawroty głowy ze o ściany się obijalam, a od 6 już cztery przytulanka z muszla klozetowa i czuje ze to jeszcze nie koniec na dziś strasznie mnie szarpie.
Coś czuję że na ciążowe l4 pojde wcześniej niz sądziłam.