Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
boo123 wrote:No i dobrze Nona 👏 niech się cmokna.
Ja jestem mega nabuzowana, na krakowskich mamach na FB dziewczyny piszą że robiły badania dziś w diagnostyce na zyczkowskiego i już dziś miały wyniki. Więc moja próbka pewnie poszła się ****. Ktoś se zapomniał. Ja piedziele, nie będę po 10 razy jeździć i się narażać żeby głupia krew pobrac.boo123 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Będę chciała żeby ktoś do mnie przyjechał i mi pobral. Nie będę tam jeździć znowu. Oczywiście o dodatkowych badaniach też powiem. 🙂
Sylwucha, OdpuszczonaNona, kic83, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
Annia, a gdzie aktualnie robisz badania? W Opolu ciężko teraz. Ostatnio robiłam w Śląskich laboratoriach, ale nie wiem jak teraz jest.
-
Sylwucha wrote:Annia, a gdzie aktualnie robisz badania? W Opolu ciężko teraz. Ostatnio robiłam w Śląskich laboratoriach, ale nie wiem jak teraz jest.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Właśnie chciałam się Ciebie pytać o to. Ostatnie robiłam w USK bo diabetolog dała mi parę i akurat pokryły się z tym co miałam zrobić do N (ale robią tylko ich "wewnętrzne" skierowania, więc nie mogłabym już przyjść i zapłacić...). Teraz też mam zrobić morfo i mocz na wizytę i nie wiem gdzie zrobią mi ze skierowaniem od N (wiadomo, chcę zapłacić) - nie wiesz czy w tym laboratorium obok naszego gina nie można zrobić?
-
Sylwucha wrote:W LOMIE niestety tylko z dopiskiem pilne. Spróbuj na Ozimskiej w Śląskich. Tam tylko na mocz trzeba od nich pojemniczek wydębić.
Zastanawiam się jeszcze nad Diagnostyką w szpitalu na Reymonta, ale tam są teraz jakieś cyrki z wejściem podobno i wolałabym unikać takich miejsc jak szpitale.
Szkoda, myślałam że może tam koło ginekologa "po znajomości" ich ciężarnym będą pobierać...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:A na tą Ozimską nie mogę przyjść ze swoim pojemniczkiem? Nigdy tam nie byłam.
Zastanawiam się jeszcze nad Diagnostyką w szpitalu na Reymonta, ale tam są teraz jakieś cyrki z wejściem podobno i wolałabym unikać takich miejsc jak szpitale.
Szkoda, myślałam że może tam koło ginekologa "po znajomości" ich ciężarnym będą pobierać...Annia lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Ja zawsze do Śląskich chodzę. Tam jest spokojnie i cichutko. Tylko na mocz trzeba mieć taką ich fiolkę. Bo inaczej trzeba przelewać 😉
Powiem szczerze, że mam następna wizytę 20ego i jakoś liczyłam, że może na przykład LOMA ruszy do tego czasu...Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Wik89 wrote:Anetka super!!!! 😁
Boo, słabo z tym labem, ehhh... oby wkrotce byly te wyniki
Kic, czekamy na Twoja zagadke z płcią 🥰
Ja też czekam ,wierz miCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:Nigdy tam nie byłam, zawsze mi przyjmowali w różnych labo te apteczne opakowania. Jeszcze w najgorszej opcji myślałam czy w Poz mi nie pobiorą jakbym poprosiła? Ale dobrze wiedzieć, że tam w tych Śląskich pobierają! A czy wynik jest później online? Widziałam na stronie tych śląskich labo, że można zamówić pobranie w domu, ciekawe czy tego nie zawiesiło teraz. 🤔
Powiem szczerze, że mam następna wizytę 20ego i jakoś liczyłam, że może na przykład LOMA ruszy do tego czasu...
Może jeszcze zadzwoń do LOMY. Może coś się zmieni, ale ja dzwoniłam 2 tygodnie temu i mi odmówili.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2020, 23:08
-
Sylwucha wrote:Za pierwszym razem zakładają Ci kartę i wszystko odbierasz online 😊 Wyniki są bardzo szybko
Może jeszcze zadzwoń do LOMY. Może coś się zmieni, ale ja dzwoniłam 2 tygodnie temu i mi odmówili.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Będę dzwonić do Lomy może im się odmieni jeszcze... Zawsze się staram je zrobić w miarę przed wizytą żeby nie były stare 'sprzed miesiąca', chociaż nie wiem czy tak trzeba. A Ty na kiedy musisz następne badania zrobić?
Często robisz badania? -
Dziewczyny, chyba ktoś faktycznie nie autoryzował wynikow, bo z samego rana odpisali mi na maila że już wrzucone.
Beta z soboty 1233,00 mIU/ml 😁 przyrost 130%Julik, OdpuszczonaNona, Sylwucha, kic83, Zulugula, Joan, Koteczka82, Annia, dmg111, kkasia, doomi03, patrycja92 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny