Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona mi nie mierzył endometrium (albo mierzył i nie podał mi), więc nawet nie wiem. Kazał dalej brać pregne mimo że mówiłam o podwyższonym kwasie foliowym i ten duphaston. Kazał przyjść za 2 tyg jeśli będzie miał otwarte.
W ogóle ja do niego z tekstem że szczęście przynosi bo zaraz po wizycie zaszłam w ciążę. Taki zadowolony byl i mówi że coś w tym musi być, bo on zawsze nastraja wszystkich pozytywnie i jest optymistą.
I zarzucił takim żarcikiem że chyba powinien mówić pacjentkom żeby podczas starań o nim myślały, to szybko zajdą 😅😅😅 dobry jest haha.OdpuszczonaNona, Annia, Sylwucha, SzalonaOna, Edyciak, Koteczka82, Lalia, Anet.kaa, Julik lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
No to Kic masz salony w porównaniu do nas. My jedyne 51 M2. Salon z aneksem, sypialnia i pokoik synka.
Jeszcze się pogniezdzimy tutaj trochę, bo mieszkamy dopiero 2 lata, ale takie nasze marzenie kupić jakiś domek pod Krakowem.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Co do bliźniaków to byliśmy na weselu w październiku u znajomej z pracy która ma siostrę bliźniaczke i hajtala sie z gościem który też ma siostrę bliźniaczke 😅😅😅 ciekawa jestem ich ciąży hehehe
OdpuszczonaNona, boo123, Sylwucha, Koteczka82, Zulugula, Wik89 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
nick nieaktualny
-
Annia wrote:OMG! Ale przecież on jest w takim średnim wieku, wtedy już było chyba USG. Ja mam 30 lat, rocznikowo 31 lat i mama moja już jakieś USG ze mną w ciąży miała. 🤔 W 36 tyg dowiedzieć się, że dwójka, ale jazda! Tak momentami martwię się o naszą klinikę, żeby przez tego wirusa nie musiała się zamknąć, bo co wtedy z nami Sylwia będzie? Ale mam nadzieję, że nie zostawią nas ciężarnych samych sobie.
Nie sądzę, żeby nas zostawili. Moze ograniczą diagnostykę i zabiegi, ale ciężarne będą przyjmować. Poza tym zostawiamy tam niemałe pieniądze 😉 Myślę, że spokojnie. Oni też zachowują środki ostrożności. -
nick nieaktualnykic83 wrote:Mamy 75m2.
Kuchnia oddzielnie, salon, nasza duża sypialnia, córy mały pokój, oddzielnie wc i łazienka.
Plan jest 1. Zamienić pokoje, my weźmiemy małą sypialnie, a dzieci wezmą naszą dużą 2. Może z kuchni byśmy zrobili pokój dla syna - ale tu trzeba się nieźle nagimnastykować 3. Za parę lat zamienimy 3 pokoje na 5 - taki plan to mamy od paru lat.
Moi rodzice dzwonili wieczorem że do nich dociera trochę (wysłałam im USG - była data z 03.2020) , ale powiedziała że przecież w prima aprilis nikomu nie może powiedzieć bo jej nikt nie uwierzy 🙈😂
Dobra, trochę ochłonęłam, córka powiedziała że się cieszy, ja już taka zła nie jestem Mam jeszcze pół roku na przyzwyczajenie sięKoteczka82 lubi tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Mówił, że są dorośli, ale już nie dopytywałam. Bylam zafascynowana swoją dwójką 😎
Nie sądzę, żeby nas zostawili. Moze ograniczą diagnostykę i zabiegi, ale ciężarne będą przyjmować. Poza tym zostawiamy tam niemałe pieniądze 😉 Myślę, że spokojnie. Oni też zachowują środki ostrożności.Sylwucha lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Dzięki. Mój mąż też tak mówi, jak Ty, a ja zawsze znajdę sobie powód, żeby się pomartwić. No mi położna w rejestracji mówili, że odwołali wszystko oprócz ciężarnych i jakiś nagłych spraw, a ja i tak się czasami martwię. Powinnam sobie kupić taką książkę kiedyś widziałam w Empiku "jak myśleć mniej".
Annia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie mój K przyszedł dać dwa buziaki w brzucha 😊 Chyba się cieszy na duecik ❤❤
Annia, SzalonaOna, Koteczka82, Zulugula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwucha wrote:Słońce, Ty się teraz nie stresuj 😘 Zobaczysz, że będzie jeden. Wg statystyk 1 na 100 ciąż jest bliźniacza. Nie ma nas tu 100 😉 Zatem, to ja wyczerpałam limit 😎
Kochana ja się nie stresuje 🤣 biorę co jest hihi i cholernie się cieszę że się udało 😁Sylwucha, Julik lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
SzalonaOna wrote:Gdybym była w pierwszej ciąży to bym się cieszyła na bliźniaki a teraz... Bym chyba wyla 😂
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koteczka82 wrote:Kochana ja się nie stresuje 🤣 biorę co jest hihi i cholernie się cieszę że się udało 😁
Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
OdpuszczonaNona wrote:Normalnie przyjmują,luzik.
Kic jak teleporada? Jest L4 ciążowe? Jutro padną na zawał w pracy?
Dziś rano przesunęłam na jutro na 9:00 (bo myślałam że nie będzie wciąż wyników Nifty pro) więc wystawi mi moja pani dr wstecz o jeden dzień.
Na bank padną, tymbardziej, że już nie wrócę, a z synem będę siedziała z 1.5 roku w domu bo macierzyński i mam z 4 miesiące zaległego urlopu 😂
Padłam jak przeczytałam a "pokój córek 12m2" 😂
Napisaliśmy na FB naszym sąsiadom - mamy dwie pary z dziećmi ,ale też nam nie uwierzyli , no żesz ludzie, przecież to nie moja wina ,że wyniki przyszly w prima aprilisKoteczka82, OdpuszczonaNona, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
My mamy 57m2 mała kuchnia, łazienka, osobno wc, salon, nasza nieduża sypialnia i średni pokój synka. Był plan kupić działkę i postawić dom ale nie wyszło 😕 trzeba będzie się zmieść na razie a potem albo mieszkanie zamienić albo szukać działki z domem. 🤔
boo123 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
apropo tego, że kiedyś nie było/nie robili usg. to bylo jakies 33lata temu. moja ciotka była w trzeciej ciąży. no ok rodzi rodzi jedno wyszło no spoko a lekarz mówi że idzie następne ! a wujek ponoć biały się zrobił jak ściana jak mu powiedzieli i musial aż usiąść 😁
Sylwucha, SzalonaOna, Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023