Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
ja rozmawiam często z rodzicami, przez telefon lub na kamerce. z tesciami też często na kamerce no i z rodzenstwem. dużo tez gadam z kolezankami nawet takimi, z którymi dawno nie rozmawiałam, teraz jest na to czas.
z ludzmi z pracy tez sobie heheszkujemy w mailach, głównie memy o home office 😁OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
my mamy pokój tzw pierdolnik, będzie dla bobo. i nawet już rozrysowalam szafę i zamowilam stolarza:) szafe wymyslilam z myślą o bobo hehe a to bylo na chwilę przed tym jak dowiedziałam się o ciąży 😊 tylko stolarza odwolalam , bo korona. znalazlam tez w necie taka sofe rozkladana jednoosobową, zeby nie gracila a ewentualnie ktoś zawsze się przespi a i wyglada też na taką co bedzie pasować do dziecinnego pokoiku bo jasno miętowa także swoim planowaniem odgruzowania pokoju zaprosilam duchowo dzidzie do domu 😀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 21:37
Koteczka82, boo123 lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
nick nieaktualny
-
OdpuszczonaNona wrote:Kic, mam 29 dni urlopu. Osttanio rodziłam w połowie lipca i wróciłam do pracy od września.
To teraz poród koniec listopada powrót od lutego?
Ale rozumiem że masz 3 dni z 2019 + 26 dni z 2020 i jeszcze 26 dni z 2021, czy te 29 dni to z jakich lat? (Bo jeśli moje obliczenia są prawdziwe to masz 55 dni co daje 2.5 mca jeszcze siedzenia w domu po macierzyńskim).
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnykic83 wrote:Dziś rano przesunęłam na jutro na 9:00 (bo myślałam że nie będzie wciąż wyników Nifty pro) więc wystawi mi moja pani dr wstecz o jeden dzień.
Na bank padną, tymbardziej, że już nie wrócę, a z synem będę siedziała z 1.5 roku w domu bo macierzyński i mam z 4 miesiące zaległego urlopu 😂
Padłam jak przeczytałam a "pokój córek 12m2" 😂
Napisaliśmy na FB naszym sąsiadom - mamy dwie pary z dziećmi ,ale też nam nie uwierzyli , no żesz ludzie, przecież to nie moja wina ,że wyniki przyszly w prima aprilis -
OdpuszczonaNona wrote:Kic my 70m
Nasza sypialnia 12, CÔREK też 12.
Bo liczę na core ech:)
Kiedyś 4-5pokoi też chcemy.
Bo my wszystko takie same mamy
Pewnie też będziesz miała syna, mimo że chcesz mieć córkę (ale życzę Ci drugiej córy!)
Ps ja jestem brunetką, a moja córka słodka blondyneczka o długich włosach, eh, dobra już nie przeżywam
Nie linczujcie mnie, pliss, wiem że zdrowie dziecka najważniejsze.boo123, OdpuszczonaNona, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyOdpuszczonaNona wrote:hahah, Kic, dobre, nikt nie wierzy
Macie kontakt z ludzmi teraz?
Ja dzwonię do teściowej, dzwonie do mamy i siostry.
Z koleżankami wczoraj na fb 6 na raz konferencja, jutro we trzy z innymi kolezankami.
smsy z kilkoma innymi.
Brakuje mi tych kolezanek!!!!!
dobrze ze my tu sobie mozemy popisac!OdpuszczonaNona, boo123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Dziewczyny, ale macie wielkie mieszkania my mamy 41m które teraz musimy wyremontować i jakoś rozsądnie zaprojektować.
Moglibyśmy poszukać czegoś większego, ale przed wynajęcie tego musimy koniecznie zrobić remont generalny bo instalacja wodną i elektryczną leży i kwiczy. Strach to komuś wynająć. Więc pewnie po remoncie pomieszkamy tu jakieś 2-3 lata i albo się wybudujemy albo kupimy jakąś szeregowkę. Do tego czasu będzie niezły ścisk. My, dziecko + dwa kotyboo123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja codziennie z rodzicami na video, bo oni przecież muszą się nacieszyć jedyną wnuczką.
Codziennie pisze z dwoma przyjaciółkami, fotorelacje ślemy co u nas, co robią dzieci, czy mężów już pozabijałyśmy, co ugotowałyśmy.
Brakuje mi naszych sąsiadów, jak jest ciepło to codziennie nasze dzieci są razem na placu zabaw, mam nadzieję, że jak będzie ciepło to będziemy mogli się normalnie widywać, a raz na miesiąc z nimi drinkowanie, gry w karty, dobre jedzenie.
OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny
-
My wideokonf z rodzicami, tesciami, moim rodzeństwem. Na fb rozmawiam z sąsiadkami i koleżankami. Znajomi z pracy dzwonią i opowiadają co się dzieje.
Czasami z balkonu pogadam z sąsiadami.
Kic tak chyba już mamy. Ja starałam się 2 lata a po zobaczeniu dwóch kresek była radość i niepewność. Aż byłam sama zdziwiona i miałam do siebie pretensje o to co czuje.
Ale jak już dziś zobaczyłam kropka to jest wielkie szczęście, niepewność poszła w las. Tak samo będzie z Tobą. Zobaczysz synka i będziesz się śmiać że miałaś wątpliwości.
To jest może trochę strach przed nieznanym. Mimo że chce córkę, to jednak się obawiam bo jednak wiem już jak się obsługuje chłopaka hehe, a córa to będzie nowość.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualny
-
Matko dobrze że jest ten internet, dziecko z dziadkami nie widziałoby się parę miesięcy. Pewnie jak się zobaczymy z nimi to już będę brzuchatka 😂
OdpuszczonaNona, Zulugula lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
OdpuszczonaNona wrote:dokładnie 3 dni z 2019 + 26 dni z 2020 i jeszcze 26 dni z 2021 = rok z bobasem + 2,5 miesiąca.
Czyli na Walentynki 2022 wracam.
Jakoś takOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualny