Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Hej:)
Witam się z mdłościami level hard! Zaraz chyba oddam nawet wodę która wypiłam
Uu przykro mi ze cie też dopadło i łączę się w bólu.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
ja od wczoraj dobrze się czuję , nie jest mi niedobrze, nie muli mnie i nie wiem czy się martwić czy cieszyć 🙈
brzuch wydęty, czasem coś tam zakłuje, czasem delikatnie boli
a dziś od rana maluje jaja wstyd się przyznać ale pierwszy raz w życiu, u mnie w domu się nie malowało tylko naklejało na gorąco takie malowidła naklejki. mam z czerwonej cebuli i z żółtej (ale okazuje się , że wychodzą podobne ), z kurkumy i jeszcze z jagód będę robić jak garneczek mi się zwolni
i wyobrażam sobie jak za rok z Bąblem będziemy malować , tzn ja będę malować a on/ona patrzeć i "oooo" i bach o ziemiędmg111, Evelle28, Koteczka82, Wik89, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Dziewczyny, czy któraś z was ma alergię na pyłki? Krzaki zaczynają pylić, a ja powoli zaczynam odczuwać dolegliwości. Zastanawiam się czy coś można w ciąży wziąć...
-
Dziewczyny kciuki za wizyty. ✊
Justa cierpliwa z ciebie kobieta, podziwiam ja wytrzymałam 2 dni i powiedziałam mojemu ale tylko dlatego czekałam że sama nie mogłam uwierzyć 😂
Motylku współczuję mdłości 😕 mnie teraz też trochę mdli i musiałam się położyć 🥴SzalonaOna lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Iryska wrote:To współczuję alergii. Wydaje mi się, że te sterydy donosowe można brać , bo to się nie wchłania. Tylko że to na receptę jest. Może któraś z dziewczyn ma alergię i wie więcej 😀
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2020, 10:57
Evelle28, Sylwucha, Ounai, dmg111, Iryska, kkasia, SzalonaOna, Wik89, Zulugula, Annia, Lalia, kic83, OdpuszczonaNona, Edyciak, boo123, Julik lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki. Byłam tak zestresowana że nawet nie pisałam tu nic przed wizytą.
Jest kropek 6mm, pojedynczy w macicy, ale są też dwa krwiaczki podobnej wielkości, mam się oszczędzać i brać luteine 2x1 i dupka 2x1.
Martwić się bardzo tymi krwiaczkami?
Kolejna wizyta serduszkowa (znowu umrę na zawal) 7+0.dmg111 lubi tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Kochana, ja mam alergie na wszystko, na pyłki, na drzewa, trawy, sierść, kurze, generalnie Na WSZYSTKO! Byłam u alergologa i zmieniła mi leki na okres ciąży, poprzednich nie mogę brać, ale dostałam leki bezpieczne dla kobiet w ciąży Ja bez leków jak odwiedzę kogoś kto ma zwierzaka to mam duszności, więc nie wchodziło w grę całkowite odłożenie
Umowię się po świętach na jakąś teleporadę do alergologa.dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny za kciuki. Byłam tak zestresowana że nawet nie pisałam tu nic przed wizytą.
Jest kropek 6mm, pojedynczy w macicy, ale są też dwa krwiaczki podobnej wielkości, mam się oszczędzać i brać luteine 2x1 i dupka 2x1.
Martwić się bardzo tymi krwiaczkami?
Kolejna wizyta serduszkowa (znowu umrę na zawal) 7+0. -
Anetka masz malutkie krwiaczki, nie martw się ale się oszczedzaj. ja też mam krwiaka, i to wiekszego, ja mam taka kluske cienka ale dluga, choc inny lekarz nie widzial ostatnio ale wydaje mi sie ze nie ogladal dokladnie macicy. albo mi sie już sporo wchlonal, bo praktycznie caly czas leżę/ siedze / nic nie robie , więc Ty poodpoczywasz troche i na kolejnej wizycie możliwe ze nie będzie już śladu
może plamic krwiak ale nie musi, ja nie mam w ogole plamien, rok temu mialam krwiaka giganta i tez nie plamilam💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
SzalonaOna wrote:Hej:)
Witam się z mdłościami level hard! Zaraz chyba oddam nawet wodę która wypiłam
To szybko jak na 4 tydzień. Nie zazdroszczę .SzalonaOna lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny trochę mnie uspokoiłyście, właśnie u mamy ginekolog czytałam, że powinnam teraz stosować tryb życia Leniwej Królowej, także, czekolada, kawka i leżę. Nie wzięłam L4 bo praca mi na razie nie wadzi.
Podobno ryzyko poronienia to około 7% przy kriwaku, także statystyki nie są jakieś straszne. Tą korona teraz działa na plus bo nie nosi człowieka aby gdzieś wychodzić.
Zulugula, Ty ile przyjmujesz progesteronu?
rozciągnięty kropek :p -
Witaj mały Anetkowy kropku, ciocia Cię pozdrawia i życzy dużo zdrówka! 😍