Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Dzięki dziewczyny trochę mnie uspokoiłyście, właśnie u mamy ginekolog czytałam, że powinnam teraz stosować tryb życia Leniwej Królowej, także, czekolada, kawka i leżę. Nie wzięłam L4 bo praca mi na razie nie wadzi.
Podobno ryzyko poronienia to około 7% przy kriwaku, także statystyki nie są jakieś straszne. Tą korona teraz działa na plus bo nie nosi człowieka aby gdzieś wychodzić.
Zulugula, Ty ile przyjmujesz progesteronu?
rozciągnięty kropek :p
Witaj maluszku ! Rozgość się u mamy w brzuszku na kolejne 8 miesięcyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 15:15
Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Dziewczyny, czy któraś z was ma alergię na pyłki? Krzaki zaczynają pylić, a ja powoli zaczynam odczuwać dolegliwości. Zastanawiam się czy coś można w ciąży wziąć...
Teleporada alergolog i coś przepiszeAnet.kaa, Sylwucha lubią tę wiadomość
[/url]
Hej dziewczyny
ja dziś mega pracowity dzień, kilka prań, zmiana pościeli na święta, ze ścierą w wc i łazience, kuchnia, ugotowałam zupę, teraz opalam się na balkonie, a córka tańczy zumbę onlineOdpuszczonaNona, Sylwucha, dmg111, Gagatka, Julik lubią tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnyAneta super.
Jaka masz luteinę? Jeśli dopochwowa to palcem nie aplikatorem zapodaj. Ja po niej troszkę plamilam. Następnym razem wolałabym doustną niż gmerać w pipce.
Krwiaczki są mini. Ale jak będzie plamienie to wzięłabym L4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2020, 15:23
-
kic83 wrote:Hej dziewczyny
ja dziś mega pracowity dzień, kilka prań, zmiana pościeli na święta, ze ścierą w wc i łazience, kuchnia, ugotowałam zupę, teraz opalam się na balkonie, a córka tańczy zumbę online
Kic podziwiam ja w ogóle nie mam energii 😕 cały dzień mogłabym przesiedzieć/przeleżeć na kanapie tylko jedzenie zrobić no chyba że by mi ktoś podał to też się nie pogniewam 😂
Zmuszam się żeby coś zrobić chociaż trochę 🥴Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Anet.kaa dobre wieści 😉 krwiakami się nie przejmuj tylko korzystaj z leniuchowania 😁
Wszystko będzie super 😁rośnijcie zdrowoMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualnyAneta właśnie czytałam że nie zaleca się w ciąży aplikatorem. Paluszek.
Nie wiem co u mnie było przyczyną w sumie. Może przypadek. Na razie chilluje i nie wiem czy wroce czy nie. Na pewno będę Was czytaćIryska, SzalonaOna, Fragaria, kic83, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Anetka, gratulacje kropka Leniuchuj, odpoczywaj, krwiaczek się wchłonie i będzie git
Dmg potwierdzam, mój synek alergik, odkąd bierze singulair 4 jest o niebo lepiej. Praktycznie nie choruje.
dmg111 lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
ja dzisiaj w sumie mniej leniwa krolowa , najpierw te jaja teraz obiad, robilam klasyczna rybke w panierce i surówka z kiszonej. troche się nastalam. ale na drzemkę znalazlam czas miedzy jajami i rybą 😀
Kic zazdro słońca na balkonie, my słońce na balkonie mamy dopiero jakoś od czerwca i to po poludniu chlip chlip
Nona wydaje mi się, że juz wracasz do formy, cieszę sięOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Iryska wrote:Ale masz dużo energii. Ja leżę i się obijam, spać mi się chce, jak nie wiem.
Robiłam dzisiaj TSH. Okazało się, że endokrynolog miał rację, żeby na spokojnie do tego podejść, bo spadło samo bez leków do 2.2🙂 tylko mocz mnie martwi, jakieś erytrocyty wyługowane mam w osadzie🙁
Iryska ale jestes bez euthyroxu nadal? Bo nawet te 2,2 to już sporo w ciąży. Mi endokrynolog przy wyniku 2,0 dał 25 euthyroxu.OdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyJa dziś mam spadek formy, ale to chyba ogólne zmęczenie tym, że codziennie tylko chodzę, gotuję, sprzątam. Sprzątanie to już mnie dobija... Co chwilę coś. A to kurze, a to Gary, a to zabawki. Odkurzam codziennie, bo syf się nosi jak nie wiem (mieszkamy na 1 piętrze).
Na szczęście zamówiłam już na balkon trawke sztuczna, kwiaty i doniczki, więc PO świętach robię miejsce relaksu. Ogólnie dość halasliwe, bo mam od strony ulicy, ale balkon w miarę duży, 4,5mkw to i dzieci się trochę bawią na nim. Teraz tam są płytki, więc syf się nosi do domu co chwilę.
Po Świętach remontujemy salon, tzn. Odmalowujemy, chce jakąś fajną nowa firane/zasłonę kupić. I będzie z głowy co miesiąc chcemy pokój malować, bo wszystkie ściany nam mała pomazala kredkami umowę najmu mamy do sierpnia, ale liczymy na to, że nam facet przedłuży, bo dobrze się tu mieszka.
Dziś leniuchujemy, już obiad zjedliśmy, mój w pracy do 23. Nie chcę mi się sprzątać nic a nic. Jutro ogarnę. Dziś wieczorem tylko Jajka pomalujemy. -
nick nieaktualnyboo123 wrote:Co lekarz to opinia. Ja przed rozmowa z Endo rozmawiałam z ginem i on twierdził że tsh ok. A Endo mi dała euthyrox. Bądź tu mądry 😉
Bardziej zwraca uwagę na ft3 i ft4 i tam na normy ciążowe i wedle tego reguluje mi dawkeboo123, OdpuszczonaNona lubią tę wiadomość
-
U mnie też pracowicie. Pokój syna już w tygodniu porządnie ogarnęłam, salon tez7, więc dzisiaj tylko poprawić, jeszcze przedpokój, łazienki i kuchnia. Dziś kroimy na sałatkę i może mięsa zacznę przygotowywać powoli. Jutro pieczemy. A wieczorem pisanki
-
nick nieaktualny