Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Kitka, łap wirusy choć ten wykres mówi że tam już coś się zagnieżdża. U Laili też wystrzeliło w kosmos.
A ja mam dobra wiadomość. Jeszcze trochę muszę się przemęczyć, bo we wtorek mam połówkowe więc mąż nie pojedzie odwieźć teściowej, ale za to w piątek kończymy z tym pobytem u nas. Myślę, że ze względu na nasze małżeństwo to bardzo dobra decyzjaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2020, 23:41
-
SzalonaOna wrote:I w końcu kompromis wytrzymaj jeszcze ten tydzień! .
SzalonaOna, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Wytrzymam! Jak już znam koniec to dam radę Nie wiem czemu ja taka głupia byłam, że zgadzałam się żeby aż tyle siedziała. Zawsze tak jest, że przyjeżdża do nas, mają być dwa dni ale mężowi nie chce się jej odwieźć na dworzec, siedzi tydzień i mamy się serdecznie dość. Jak urodzę to nie ma bata. Dwa dni i do domu!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai, super decyzja 😘
Motylku, współczuję, trzymaj się 😣
Fragaria, Anetka dajcie znać jak po wizycie! ✊SzalonaOna, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Hej kochane I w koncu u mnie nastal ten dzien jeszcze tylko wytrzymac do 18 🥰🥰🥰🥰
Sylwucha, kkasia, SzalonaOna, Wik89, OdpuszczonaNona, dmg111, Ounai, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
KOCHAMY CIE SKARBIE, CHODZ NIE MOGE CIE PRZYTULIC.
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Zulugula wrote:Kciuki za wizyty dziewczyny!
Justa no najgorzej jak ma się późno wizyte, takie czekanie jak na szpilkach😀
kiedy mówisz mężowi? dzisiaj ?
Tak bo dzisz nasza szczesliwy 10:) 10kwietnia I 10rocznica slubuSzalonaOna, OdpuszczonaNona, dmg111, Zulugula, Ounai, ladySiSi, Koteczka82, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
niech sen lekarstwem bedzie duszy, Anioły ramieniem Cie otoczą i ciepłem serca, gdy sie wzruszysz. Niebo otworzą po godzinach, z zanadrza gwiazdkę wyczarują. Maleńkie skrzydła Ci założą do raju z Toba poszybują.... -
Tylko Jak ja wytrzymam do tej 18 🙈🙈🙈🙈🙈
OdpuszczonaNona, Zulugula, Lalia lubią tę wiadomość
Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Hej:)
Witam się z mdłościami level hard! Zaraz chyba oddam nawet wodę która wypiłamOdpuszczonaNona lubi tę wiadomość
Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Justa i tak Cię podziwiam za wytrwałość
Sama sie dziwie hihi 🙈🙈🙈Zawsze w naszym sercu
Śpij Kochanie moje małe,
Justa91 wrote:Tak bo dzisz nasza szczesliwy 10:) 10kwietnia I 10rocznica slubu
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy i powodzenia na wizycie!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Ja to bym tylko na kawę zaprosiła i do domu 😂
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Justa, to mąż nie wie? Ja to z cieniem cienia cienia poleciałam do mojego trzymając pajaca w ręce, a on ta to, że tam nic nie ma ale i tak mnie kocha i następnym razem będzie pozytyw. Ten brakowało drugiej kreski już jest w połowie drogi na ten świat haha
Współczuję Wam tych mdłości. Ale plus taki że się nie tyje
Tak czy siak cieszę się że mam to za sobą