Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydmg111 wrote:Kic a może całkowicie nowy wątek założysz i się wszystkie przeniesiemy? Tylko nie mam pomysłu jak nazwać, w sumie my tu jesteśmy wszystkie z wątków staraniowych miesięcznych, może któraś ma pomysł ❤️ Wtedy na starcie dasz piękna listę z datami ❤️
Wesolych kochane 🐤🐣🐤Evelle28, Annia, Nikaa92, kic83, dmg111, boo123, Stokrotka027, Kitka_87, Julik lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt, dla tych w ciąży życzę przede wszystkim spokojnych ciąż i lekkich porodów, a dla staraczek dwóch kreseczek jak najszybciej. 😘😘😘
No i przede wszystkim zdrowia dla Was i Waszych Rodzin, takie czasy że to chyba najważniejsze teraz. 🍀Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwucha, dmg111, Zulugula, Lalia, kic83, Kitka_87, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:Motylek miseczka D to szaleństwo i proszę nie narzekać! ❤️
Ja mogłam w zerówkach chodzić, jak dzieci w podstawówce, tylko ja 30 prawie na karku 😂
Moja siostra zawsze mi dogryzała, że mój rozmiar to "mniej niz zero" 😂😂😂😂
Ja przed ciąża też D xD teraz to nie wiem czy nie poszło już na E bo już ledwo mieszczę w obecnym staniku. Co to będzie pod koniec 😲.
Mały biust ma swoje plusy, przynajmniej mniej ciąży... Ja bym z chęcią trochę biustu oddala xD.dmg111 lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Ja przed ciąża też D xD teraz to nie wiem czy nie poszło już na E bo już ledwo mieszczę w obecnym staniku. Co to będzie pod koniec 😲.
Mały biust ma swoje plusy, przynajmniej mniej ciąży... Ja bym z chęcią trochę biustu oddala xD.SzalonaOna, doomi03 lubią tę wiadomość
-
boo123 wrote:Wesołych Świąt kochane!
U mnie dzisiaj ból i spinanie brzucha do tego ból krzyża. Modle się żeby to nie wróżyło niczego złego... 😢
u mnie odwrotnie.. juz trzeci dzień się dobrze czuję, nie muli mnie i się martwię ehh...
w nocy pobolewa mnie delikatnie brzuch więc akurat to biorę za plusboo123, dmg111 lubią tę wiadomość
💙 20.11.2020
💗 10.11.2023 -
Zulu też się martwiłam jeszcze niedawno bo początkowo miałam mega mdłości a ostatnio nic. Jakbym nie była w ciąży.
A dzisiaj mnie zmiotło. Rozgrzebane mam wszystko w kuchni, ale idę się położę.2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
Przypominam Wam, że po naszych rozmowach o zatyczkach analnych, bodach i środa-dzień loda miał powstać ogólny wątek: Gorące mamuśki 👯♀️
Hahaha 😂boo123, Sylwucha, kic83, SzalonaOna, dmg111, Koteczka82, Julik lubią tę wiadomość
-
boo123 wrote:Wesołych Świąt kochane!
U mnie dzisiaj ból i spinanie brzucha do tego ból krzyża. Modle się żeby to nie wróżyło niczego złego... 😢boo123 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja też dołączam do życzeń. Trzymajcie się wszystkie zdrowo, niech maluszki rosną silne i nie wybierają się nigdzie dopóki nie będą odpowiednio duże. Życzę Wam radości i zdrowia mimo tego ciężkiego czasu. Dziewczynom które czekają na test tłustych różowych kresek. 5 lat temu właśnie w Wielkim Tygodniu spłodziliśmy nasze największe szczęście, więc korzystajcie z kwarantanny i do dzieła, niech grudniowe dzieciaczki rosną
Jak tam Wam sobota mija? Ja cisnę dalej. Sernik upieczony, biszkopt do Jamajki się studzi, babka w foremce na szybkiego pożyczonej od sąsiadki już w piekarniku. Jak chwilę odpocznę to bierzemy się za jajka i mięsa
Już nie mogę się doczekać pierwszych Świąt we własnym domkuSzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, i tak to jest , że boli to źle nie boli jeszcze gorzej.. O wszystko się martwimy. .
Ja z córką nie miałam nic , od początku zero mdłości apetyt normalny zachianek zbytnich tez nie miałam, zmęczenia ,cera , włosy idealne ,paznokcie piękne. Nic mnie nie bolało piersi, brzuch.. I się ciągle martwiłam ,że coś nie tak, że to nie możliwe . Aż lekarza pytałam co zemna jest, ta mówiła że wszystko jeszcze przyjdzie w 10 tyg chyba tydz mdłości miałam tylko a tak to dopiero od 8 miesiąca ciąża dawala w kosc ale to juz chyba naturalne przy tych kg itp. A teraz mam pryszcze, patrząc na słodycze chce mi się wymiotować bola mnje janiki czasem podbrzusze. Apetytu brak. Nudnosci od pierwszych dni. i znów się martwię ze coś nie tak . I jak temu poradzic, chyba się nie da..Taka nasza natura i strach poprostu ale to normalne zjawisko, tak mi się zdaje . Ja jeszcze nawet serduszka nie widziałam. 😔
A co do świąt, to umnie ciacho też gotowe. A z racji że się nie czuje najlepiej babcia powiedziała że mi pokroi sałatke warzywna i przywiezie wieczorem ❤❤ Wieczorem jeszcze narobie parę jajek faszerowanych i bd pyszne święta.
A co do nowego wątku, to dobry pomysł może nowy uda mi się nadrabiać i.poznac was lepiej 😊🤭Będę się mogła więcej udzielać w końcu 😅
Zdrowych i pogodnych świąt Wielkanocnych dla wszystkich 🐰🐰🐰🐣🐥🐤Cierpliwości dla przyszłych mam i szczęśliwego rozwiązania 🤞🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2020, 14:45
SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny,
mam to szczęście, że dzisiaj mogę dołączyć do waszego grona. Każdej z osobna gratuluję i życze wszystkiego dobrego ❤️😘😍Sylwucha, kic83, Fragaria, Zulugula, Ounai, kkasia, Stokrotka027, Annia, kiniusia270, Kitka_87, SzalonaOna, dmg111, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
poupeé wrote:Dzień dobry dziewczyny,
mam to szczęście, że dzisiaj mogę dołączyć do waszego grona. Każdej z osobna gratuluję i życze wszystkiego dobrego ❤️😘😍
Witaj!
widziałam na wątku kwietniowym Twoje kreski ⏸️
Gratulacje Macie piekną radosną Wielką Sobotę!Stokrotka027, poupeé lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Wesołego Świętowania laseczki😉
U mnie dziś lepiej 🙂 nawet obiad zrobiłam z pomocą męża 😅 strasznie bym chciała zrobić babeczki malinowe z czekoladą ale zbieram siły narazie🤣
Też jestem za nowym wątkiem 👍🏻
Miłej soboty😊dmg111 lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2021, 14:24
Ounai, kic83, Stokrotka027, Annia, poupeé, kkasia, Kitka_87, SzalonaOna, dmg111, Koteczka82, Julik lubią tę wiadomość
6cs
11.04 II kreski ❤️
14.07 będzie dziewczynka ❤️
08.12 3685g i 56cm szczęścia ❤️ -
Boo, jak tam? Przeszły bóle?
boo123 lubi tę wiadomość