Niech Święty Walenty będzie zaklety-lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Kristin, Kitka trzymam za Was kciuki, bo zapowiada się bardzo dobrze! ✊🍀
U mnie dzisiaj 4 dc, tempki jeszcze nie mierze, bo postanowiłam, że w tym cyklu przeprowadzam się do mierzenia w dolnych rejonach 😂
Wczoraj ładnie odświeżyliśmy żołnierzyki, od jutra myślę, że zacznę mierzenie 👍
Plan jest taki:
Pilnuję wiesiołka
Mierze temp w pochwie
Do 10 dc odświeżam co 3-5 dni zolniezyki
Od 10 dc testy owu i bzyk co drugi dzień lub codziennie
Po owulacji ananas
A że owulacja wypada mi w urodziny to kurka musi się udać 🤷♀️😁Anet.kaa, Wik89, kic83, Sylwucha, Kitka_87, Kristin1990, Nona, motylek1909, Klaudia9212, Koteczka82, Nynka, Morwa lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Spoko, zjadlam, moze byc
My wieczorem hummus no i 1 białe wino na dwoje, pierdziele, weekend to weekend.kic83, Nona lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dzień Dobry Dziewczyny, ja również melduje oddanie krwi, prolaktyna i progesteron zrobione. Zobaczymy co z tą moją prolaktyną w 2 fazie cyklu. Czytałam dziś artykuł, że hormon tarczycy może się nie wchłaniać w przypadku gdy ktoś bierze Euthyrox a nie toleruje laktozy jak ja. Może dlatego jak mało mi spadł poziom TSH. Od dziś przyjmuje Letrox, przed wizyta u lekarza zbadam i sprawdze. Poza tym mam dziś brzydki śluz, biało żółty, jak to jakaś infekcja to szlag mnie trafi. Już za kilka godzin weekend ❤️ Kto dziś coś pije? 🍷ja już nie mogę się doczekać aż strzelę sobie wino jak wrócę do domu.
Ja piję ☺️
Już się pozbierałam po porannej bieli 😂Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kristin, Kitka trzymam za Was kciuki, bo zapowiada się bardzo dobrze! ✊🍀
U mnie dzisiaj 4 dc, tempki jeszcze nie mierze, bo postanowiłam, że w tym cyklu przeprowadzam się do mierzenia w dolnych rejonach 😂
Plan jest taki:
Pilnuję wiesiołka
Mierze temp w pochwie
Po owulacji ananas
A że owulacja wypada mi w urodziny to kurka musi się udać 🤷♀️😁
musi!!!!!!!!Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anamaya wrote:Dobry znak dobry ! A @ kiedy ma być?
w niedzielęIVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
kic83 wrote:witaj w klubie
ja dziś z mężem włoska knajpka i winko, potem w domu jakiś drin!
weekendzie witaj!!!!kic83 lubi tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Dziewczyny którym wstretny test pokazał biel - bardzo mi przykro. Ula, Anamaya miesiąc walentynkowy będzie Wasz ❤️ akurat owulacje powinny Wam wypaść w okolicy Walentynek ❤️
Pierwszego syna poczęliśmy w Walentynki właśnie 🤔kic83, Lalia, motylek1909, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Ulaa wrote:Ja piję ☺️
Już się pozbierałam po porannej bieli 😂
Ulaa myślałam że napisałaś "JUŻ piję" i tak myślę sobie - ta to ma dobrze, tak od ranaCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia wrote:Kristin, Kitka trzymam za Was kciuki, bo zapowiada się bardzo dobrze! ✊🍀
Plan jest taki:
Pilnuję wiesiołka
Mierze temp w pochwie
Po owulacji ananas
A że owulacja wypada mi w urodziny to kurka musi się udać 🤷♀️😁Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, my to widzę jesteśmy na siebie "skazane", od kilku miesięcy razem.
Ale chciałam Wam oznajmić, że ja to się z Wami żegnać będę najpóźniej w marcu, bo rodzę w tym roku i basta! 2020 nasz!Sylwucha, Ulaa, Kitka_87, Nona, Lalia, zakochanaaw, dmg111, Wik89, motylek1909, Klaudia9212, Koteczka82, Nynka, boo123 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Ulaa myślałam że napisałaś "JUŻ piję" i tak myślę sobie - ta to ma dobrze, tak od rana
kic83 lubi tę wiadomość
-
Kitka testujesz jutro?? Mnie strasznie też kusi, żeby zatestować jutro jak nie spadnie tempka, ale tak bardzo boję się bieli... Bardziej niż okresu 😂😂😂IVF 2021/2022
1. 20.11.2021 punkcja. Pobrano 23 komórki. Zapłodniło się 19. W piątej dobie zostało 7 zarodków.
2. Mamy cztery zdrowe śnieżynki (pgt-a) ❄️❄️❄️❄️
3. CD138 39/10 😢 Po leczeniu levoxa i metronizadol 9/10. Test Era: przesunięte okno implantacyjne.
4. 02.04.2022 transfer mrożaczka 😍 beta 0
5. 04.07 2022 transfer beta 0 (accofil, metryped, intralipid, neoparin)
6. 30.08.2022 beta 0 (ten sam zestaw co wyżej)
7. 29.11.2022 (immunoglobiny, accofil, intralipid, neoparin)
6 dpt: 25.87 mlU
8 dpt: 74.84 mlU
10 dpt: 158.3 mlU
13 dpt: 546.4 mlU
15 dpt: 1315 mlU
11.02.23 prenatalne: zdrowy syn 💙
-
kic83 wrote:Ulaa myślałam że napisałaś "JUŻ piję" i tak myślę sobie - ta to ma dobrze, tak od rana
Haha 😂 nie jeszcze, ale fakt! W domu dzisiaj jestem, a wino stoi 🙈
Ale nie nie.. Dzieci z przedszkola trzeba odebrać i słabo by było po winku samochodem jechać 😂😂
Póki co kawa wjechała, a ograniczałam ostatnio 🙊
Ale huk tam, teraz obmyślam plan żeby może jeszcze przed wyjazdem zrobić podstawowe hormony.
Kic podpowiedz co ja tam mogę zrobić na początku cyklu?kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Moja koleżanka miała laparo i usunęli jej torbiel endometrialną około 3 cm. Miała wizytę kontrolną jakoś po miesiącu i wszystko ok, ale jeszcze będąc w szpitalu lekarz powiedział jej, żeby się raz dwa starała o dziecko zaraz po zabiegu. Tyle, że ona jest młoda dziewczyna i jeszcze planów takich na życie nie ma.
Jedynie co mogę powiedzieć jeszcze na jej przykładzie to to, że rozregulowały jej się i wydłużyły cykle 😩 -
nick nieaktualnyKristin1990 wrote:Kitka testujesz jutro?? Mnie strasznie też kusi, żeby zatestować jutro jak nie spadnie tempka, ale tak bardzo boję się bieli... Bardziej niż okresu 😂😂😂
Jeśli tempka będzie wyżej lub na tym samym poziomie co dziś to zatestuję ☺️ Będę 12 dpo. Tak testowałam w ostatnim cyklu, który skończył się biochemem. Nawet gdyby historia miała być w tym cyklu podobna, choć mam głęboką nadzieję, że jednak nie, to wolę widzieć, że znowu trafił mi się biochem, żeby sobie pogłębić diagnostykę.
A Ty ile dpo masz jutro?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2020, 09:16