Niechaj prezent 🎁 pod choinką 🎄 będzie chłopcem 👶🏻 lub dziewczynką 👩🦰 - Grudzień 2024
-
WIADOMOŚĆ
-
@Tarisal , niestety. Dalej nie ma. Mam nadzieję, że się obudzę rano i się pojawią.
Compadres! Ja wam życzę słodkiego obżarstwa. Zaangażowania w rzeczy ważne, i błogiego lenistwa przy sprawach mniej istotnych. 🩷
Merry Xmas 🧑🏼🎄🎄Darrika, Tarisal, Paula6432, Sreberko, Justa28, Kaliope, Loraa, Pacynka, almost.there, DreamBee, Marcia03, Siasi, kitka_, aglo, dailydamn lubią tę wiadomość
👩🏻93 Stwardnienie rozsiane od 2017,wszystko stabilnie
👨🏻87
6cs
21.12 (12dpo,30dc) ⏸️ beta: 20,1 mlU/mL 🤞🏻
23.12 beta 71mlU/ml - przyrost 275%
Prog: 18,68 -
Tarisal wrote:Apka mi zwariowała owu wyznaczyla na 11.12, a do jutra pokazuje dni płodne 🤣 natomiast przewidywanej daty miesiaczki brak
Rozumiem owu 11, ale z tymi 14 dniami płodnymi to chyba na rekord idę 🤣Tarisal, DreamBee, aglo lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca i niedoczynność;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero - acard i heparyna 💉
◾1,5 roku z Rządowym Programem Zdrowia Prokreacyjnego 🔚
◾7 stymulacji letrozolem (6 x ❌, 1 x poronienie: puste jaja płodowe 💔💔 07.2024) ; 8 ⏳
◾wór supli, leków i ziół...
♂️ 33
◾HBA 49%
🔜 15.01.2025 wizyta kwalifikacyjna IVF
"Do you ever get a little bit tired of life?
Like you're not really happy but ya don't wanna die.
Like you're hanging by a thread 'cause you gotta survive.
'Cause you gotta survive." ❤️🩹👎 -
Dziewczynki, chciałam Wam życzyć zdrowych, spokojnych, radosnych świąt spędzonych w gronie najbliższych ❤️ pełnych milosci i zrozumienia.
Zycze Wam również, zeby Nowy Rok przyniósł Wam same dobre wieści, co by kolejne święta były jeszcze bardziej szczęśliwe ❤️
Jednoczesnie, dziękuję za kazde slowo wsparcia, dobra rade i fakt, ze jesteście i moge sie wygadać ❤️ to dla mnie wiele znaczy.
A dla tych, co nie lubia świat - przetrwania 🥰Tarisal, Sreberko, Anka96, Justa28, Pogubiona, Darrika, Kaliope, Loraa, Pacynka, almost.there, DreamBee, Marcia03, Nayeli, Siasi, kitka_, Monini15, aglo lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Wesołych rodzinnych świąt kochane! 🎅
Mam nadzieję że wszystkie spędzicie ten czas w pogodnej, świątecznej atmosferze z najbliższymi 🎄♥️Sreberko, Anka96, Belia, Justa28, Pogubiona, Darrika, Kaliope, onalola, Loraa, Pacynka, almost.there, DreamBee, Marcia03, Nayeli, Siasi, kitka_, Monini15, aglo, Księgowa, dailydamn lubią tę wiadomość
-
Szykuję się na ostatni dzień pracy i po jadę do rodziny. Mąż z córkami od wczoraj już jest i pomaga szykować wszystko. Życzę Wam, byście nigdy w siebie nie zwątpiły, byście mimo wielu przeciwności były dla siebie dobre i czuły wsparcie i miłość najbliższych. Każda z Was jest ważną i wyjątkową kobietą. Niech życzenia wypowiedziane przy choince spełnią się jak najszybciej. Dobrze, że jesteście ❤️
Wojcinka, Belia, Justa28, Pogubiona, Darrika, Płotka, Kaliope, onalola, Pacynka, DreamBee, Marcia03, Nayeli, Siasi, kitka_, Monini15, aglo, dailydamn lubią tę wiadomość
👱🏻♀️ 34 🧑 35
01.2017 Antosia ❤️ 39+4
06.2018 Zosia ❤️ 34+2
Starania o 3 szczęście
04.2024 wyjęcie spirali
07.2024 cp 7tc (uratowano jajowód) 😢
11.2024 cb 5tc 😢
17.12.2024 II ❤️
21.12.2024 beta 912 ❤️
23.12.2024 beta 1927 ❤️ -
Ja dopiero będę za kilka dni testować bo wiem że za wcześniej. Tamten cykl miałam 25 dniowy, owulacja potwierdzona 14 grudnia i mam nadzieję że się udało. Był parę dni temu taki ból w podbrzuszu takie rwanie , teraz doszedł ból piersi . Zobaczymy
Belia, Wojcinka, DreamBee, aglo lubią tę wiadomość
-
avellana wrote:U mnie dziś na teście biało.
Niestety, nie tym razem... 😞👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊 Zioła Ojca Sroki 🌿
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔 -
Wesołych Świąt dziewczyny 🎄 samych cudowności wam życzę, abyście wypoczęły i nacieszyły się rodzinnym gronem. Pamiętajcie my kobietki jesteśmy niesamowicie silne i wspaniałe, każda z nas 🫶🏻
Powodzenia dla testujących dziś i w następnych dniach 🤞
Gratuluję pięknych bet i życzę wspaniałych przyrostów 😊Darrika, Kaliope, onalola, DreamBee, Marcia03, Nayeli, avellana, Siasi, kitka_, Monini15, aglo, Pogubiona lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny życzę Wam wesołych i spokojnych Świąt 🎄
Dużo zdrowia i spełnienia marzeń. ❤️
A gwiazdka (tudzież gwiazdek) z nieba niech przyniesie Wam wyjątkowy prezent 🎁
Obyście spędziły te święta w radosnej atmosferze w gronie najbliższych i bez pośpiechu. ⭐️
Tulę za biele i @ 🫂 I trzymam kciuki, żeby każdy pierwszy dzień cyklu był Waszym pierwszym dniem ciąży.
Tak samo mocno trzymam kciuki za każdą z Was która będzie testować na dniach, dziewczyny niech dzieje się magia ✨Anka96, Justa28, Kaliope, onalola, Loraa, Pacynka, DreamBee, Marcia03, Nayeli, avellana, Siasi, kitka_, Pogubiona, Darrika, Monini15, aglo lubią tę wiadomość
Ona 34l: AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4H/5G hetero ❌
On 34l: morfo 2-4 ❌
Starania od 04.2024, 2xCB
10cs 🤞
🔜 Laparoskopia?
🔜 IVF 2025 Marzec -
Dzień dobry Dziewczyny,
Z całego serca życzę Wam, aby pod waszym sercem zabiło serce 🎁
Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze i bez zbędnych pytań i uwag na temat starań/dzieci. 🎄
Wytrwałości w staraniach, ale jednocześnie siły i uważności by równolegle do nich dbać o swój dobry stan psychiczny. ❤️
onalola, Loraa, Pacynka, DreamBee, Marcia03, Nayeli, avellana, Siasi, kitka_, Darrika, Ilka96, aglo, Pogubiona lubią tę wiadomość
👩35 lat
👧 2021 (16 cs)
starania o rodzeństwo od 02.2024 -
Najpiękniejsze życzenia świąteczne Skupcie się w tym magicznym okresie na sobie i Waszych rodzinach 🎄 Pamiętajcie, że macie siebie i to jest najważniejsze Oby dla każdej z Was przyszły rok okazał się tym przełomowych i pełnym samych pozytywnych zdarzeń
onalola, Pacynka, PaulinKA, DreamBee, Marcia03, Nayeli, avellana, Siasi, kitka_, Pogubiona, Darrika, Ilka96, aglo lubią tę wiadomość
35 lat
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg
AMH 22 ng/ml
❌PCOS- brak owulacji i menstruacji
❌Brak reakcji na Klomifen
❌Hiperandrogenizm
❌Przebyta w przeszłości infekcja C.Trachomatis
I 07.24 Ovaleap lekka hiperka ❌
II 08.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
III 10.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
IV 11.24 Ovaleap + Ovitrelle ❌
09.01.2025- laparoskopia, histeroskopia i inne. -
Wesołych świąt 🎄
Teraz czas na odpoczynek, rodzinę, spokój. A w nowy rok wejdziemy z przytupem ❤️Loraa, Pacynka, Justa28, DreamBee, Marcia03, Nayeli, avellana, Siasi, kitka_, Pogubiona, Darrika, Monini15, aglo lubią tę wiadomość
2 cs 11/24 cb 💔
Pregna start , pregna DHA, Wit D 2000j, Magnez -
avellana wrote:U mnie dziś na teście biało.
Niestety, nie tym razem... 😞
🫂🫂🫂8cs
👫26
HSG ✅
AMH 3,7
Progesteron 6 dpo 14,75 8 dpo 19,79
TSH 0,196
Estradiol 42,80 (01.24)
Prolaktyna 451 (01.24)
ALT 38❗
AST 36 ❗
Glukoza 77,50
Żelazo 89,8
Ferrytyna 21,73 ❓
Homocysteina 6,81
Podejrzenie endometriozy?
On : Morfologia 10%
Suplementy: fertisim, Koenzym Q10, Estrovita skin (omega 3,6), wit C, w dni płodne acard i ACC (oboje) -
Dzień dobry dziewczyny! Wpadłam tylko na chwilę żeby życzyć Wam wesołych świąt! Dużo pogody ducha, wytrwałości, siły i spełnienia marzeń w nowym roku. Mam nadzieję, że spędzicie mimo wszystko te święta pogodnie, spokojnie, a najważniejsze tak jak chcecie i lubicie 🥰 🎄💖
Pacynka, Loraa, DreamBee, Marcia03, Nayeli, avellana, Siasi, kitka_, Pogubiona, Darrika, Monini15, aglo lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34
🧁4cs
💊 pregna, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, l-arginina i zioła Ojca Sroki 🍵
🧪7dpo
progesteron 19,2
estriadol 107 -
Hej dziewczyny. Ja również życzę wam spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Życzę wam aby dotknęła was magia i dołączam się do życzeń: żadnych zbędnych pytań przy świątecznym stole.
Ja będę tu zaglądać na pewno przez najbliższe trzy dni także proszę się nie krępować i chwalić się kreskami. Trzymam za wszystkie kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:28
Pacynka, Justa28, almost.there, DreamBee, Marcia03, Nayeli, Tarisal, avellana, Siasi, kitka_, karczoch321, Darrika, Monini15, aglo, dailydamn lubią tę wiadomość
👩🏼&👨🏽 30 &🐶 2
7 cs o pierwsze 👶🏼 🤞🏼acard 75 💊 Zioła Ojca Sroki 🌿
08.2024 (4cs) ciąża biochemiczna 💔
10.2024 (6cs) ciąża biochemiczna 💔