Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
-
WIADOMOŚĆ
-
siesiepy mieliśmy być, że tak powiem ostatni, już zamknęli na listopad też stymulacje. Wiadomo jak jest, standardowo się przeliczyli. Dyskutowałam trochę z kierowniczką placówki na ten temat, ale wiecie jak jest, już nawet składanie skarg wszędzie im nie straszne 🙈
Carrie12 bardzo mi przykro za biel 🫂
Aurora13 też wracam do owulakow, póki wiem, że jeden jajowód na 100% drożny 🫣 dlatego nie chcę żadnych tabletek anty, zawsze to jakaś iskierka nadziejiStarania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
genotyp Bx brak kirow: 2DS1, 3DS1, 2DS5 ⛔
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Accofil 💉Hydroxychloroquine, Acard,Equoral, Encorton
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Adenomioza głęboko naciekająca 🚨❌
Zmiana kliniki 10.25
IVF II - start listopad -
Carrie, ja nie uważam że odmawiasz dziecku. Ono nie jest nawet świadome, że zostaje właśnie przypisane do pewnej wiary i kościoła, samo cię nie poprosiło. To jego rodzice cię o to pytają i proszą, i to im odmawiasz.
Druga sprawa że rolą chrzestnego jest wychowanie dziecka w wierze i pielęgnowanie tego. Jeśli nie czujesz się na siłach z różnych przyczyn, masz do tego pełne prawo. I popieram, żebyś patrzyła się na swój komfort w tym momencie. Inni na twój nie patrzą, tylko na swój.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 15:23
Marz91, Carrie12 lubią tę wiadomość
walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
Ehh... Tym bardziej słabo że nie wzięli się porządnie za ten materiał na Kanale Zero... 😬 A mówiła coś jak to wygląda ze startem w nowym roku? Bez problemu? Czy uj wie?Marz91 wrote:siesiepy mieliśmy być, że tak powiem ostatni, już zamknęli na listopad też stymulacje. Wiadomo jak jest, standardowo się przeliczyli. Dyskutowałam trochę z kierowniczką placówki na ten temat, ale wiecie jak jest, już nawet składanie skarg wszędzie im nie straszne 🙈
Carrie12 bardzo mi przykro za biel 🫂
Aurora13 też wracam do owulakow, póki wiem, że jeden jajowód na 100% drożny 🫣 dlatego nie chcę żadnych tabletek anty, zawsze to jakaś iskierka nadziejiwalka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
01.24 LEEP szyjki macicy (CINIII i HPV)
07.24 puste jaja płodowe 💔💔
9 x letrozol ❌
30♀️34♂️
◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, APCA i Castle, hiperlipoproteinemia
◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾crossmatch 25,3%
◾MSOME: 0% + 1%
03.25 IMSI 💉13MII →1❄️ 5BB
04.25 FET beta 10dpt <0,1
05.25 IMSI + FertileChip💉14MII→1❄️ 3AB
🌈naturals po scratchingu
30.07 ⏸️
accofil, neoparin, acard, encorton, luteina →neoparin 0,6
łożysko częściowo przodujące

-
siesiepy wrote:Ehh... Tym bardziej słabo że nie wzięli się porządnie za ten materiał na Kanale Zero... 😬 A mówiła coś jak to wygląda ze startem w nowym roku? Bez problemu? Czy uj wie?
Ogólnie niby bez problemu. Chciała mnie umówić na taką wizytę na koniec grudnia, żeby wszystko omówić. Ale nie chce mi się jeździć tak naprawdę, żeby tylko pogadać znowu z lekarzem. W planach mam dzwonić tam w połowie grudnia i zrobić jak teraz, czyli zapisać na styczeń na planowany 1dc, najwyżej będę zmieniać jak się coś przesunieStarania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
Homocysteina, Białko s, Białko c, krzywa cukrowa i insulinowa, ANA2, Cytokiny, Trombofilia Immunofenotyp, komórki NK, biopsja endometrium, witaminy, kariotypy ✅
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
Co do wiary, to ja mam teściową bardzo wierzącą i wiece co, wspiera mnie w in vitro jak nikt. Ona zawsze powtarza, że wierzy w Boga a nie w instytucje księży. Chodzi co niedziela do kościoła i nie tylko w niedzielę, dużo się modli i ja ją naprawdę podziwiam, bo łatwo ostatnio kobieta nie ma, a nie wątpi. Modlitwa jej pomaga. I tak chodzi do spowiedzi, ale spowiada się z grzechów a nie jakiś wydumanych wizji księży. Dla niej grzechem jest kraść, zabić kogoś, źle komuś życzyć itp. a nie chęć posiadania dziecka. Dziecko dla niej to największy dar i właśnie dziękuję Bogu za możliwości jakie niesie ze sobą procedura in vitro, głęboko wierzy, że dzięki temu doczeka jedynego wnuka. Ja generalnie nie jestem chyba jakoś wierząca, ale lepiej mi jak wiem, że teściowa się za to modli, za powodzenie procedury. Ja nie umiem w hipokryzję i nie będę się modlić na zasadzie "jak trwoga to do Boga"
A już wg moja teściowa wygrała wszystko jak powiedziała, że da na mszę księdzu żeby odprawił w znanej Bogu intencji, a to będzie za powodzenie procedury 😂 powiedziała, że księdzu nic do tego, bo to sprawa między Nią a Bogiem 😅
Carrie12 lubi tę wiadomość
Starania od 2020
🧑🦱 30 👱 34🐈⬛
Letrox, Bromocorn
AMH 1,68 -> 2,89 -> 1,56
12.08.24 - 3 ❄️❄️❄️
17.08.24 - I ❄️ beta 0 ❌
14.10.24 II ❄️beta 0 ❌
18.06.2025 ❄️ beta 0 ❌
Hla-c 👧 C1, 🧔 C1/C2
MTHFR - heterozygotyczne
PAI-1- heterozygotyczny
Cross Match 29,7%
Allo Mlr 0%
Zmiana kliniki 10.25
Marz, czyli stymulacji nie ma z winy kliniki? Czy coś wyszło nie tak w twoich wynikach? Bardzo mi przykro 🫂
Nasza niedobitkowa ławka rezerwowa się powiększa, bo ja niestety też na nią siadam. Endometrium słabo przyrosło, było dziś na granicy dopuszczalności transferu. Zrezygnowalismy. Do naszej kolekcji przyczyn niepłodności dołącza też adenomioza, bo lekarz powiedział, że widzi typowe ogniska adenomiozy. Przede mną dwa zastrzyki diphereline, więc transferu w tym roku nie będzie.Starania od 04/24
niedrożny kanał szyjki macicy, niedrożny prawy jajowód, kir AA, cross match 31,4%, oligospermia
08/25 - IVF ➝ 3 ❄️ po PGT-A
immunosupresja 💊
10/25 - FET 4.2.2 10 dpt beta <0,2 -