X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔
Odpowiedz

Niedobitki - nasze testy to żart statystyki 💩⛔

Oceń ten wątek:
  • aszin Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora, tak strasznie mi przykro 🥺 Nawet nie wiem, co Ci napisać, bo nic nie jest w stanie załagodzić Twojego rozczarowania. Może tylko tyle, że będziemy z Tobą w drodze do kolejnej procedury 🫂

Alysa, mąż widział mnie najpierw na zdjęciu, jak napisałam, że pofarbowałam włosy to zapytał, czy będzie tak jak z henną (kosmetyczka zrobiła mi ją źle i miałam brwi w kolorze smoły 🤣), ale jak dostał fotkę, to stwierdził, że „może być” 😂

Księgowa, fajnie, że jesteś 🩶

Brilka, jak się czujesz przed wizytą?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 20:07

Alysa lubi tę wiadomość

Starania o pierwszego 👶🏻
    08.2023r.

03.2024 💔💔 8tc

3 stymulacje Clostilbegyt ✖️

👩
    ✖️Hashimoto, trombofilia wrodzona - V(Leiden) hetero, PAI hetero
    ✔️HSG, AMH, hormony i witaminy, progesteron, ferrytyna, homocysteina, potwierdzone owulacje, wymazy, glukoza i insulina, cytologia, kariotyp
    🧑🏻
    ✖️Ciężka oligoteratozoospermia(morfologia 0%, koncentracja 3,5mln)
    ✔️Hormony, podstawowe badania krwi, kariotyp

🔜 Konsultacja andrologiczna
    IVF?

Staję na głowie, by lecieć do chmur
    Do licha, spadam znów w dół
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na szybko tylko do Aurorki, bo wciąż w pracy siedzę. Aurorka pisałam już na dinusiach, ale chciałam jeszcze coś dodać, jakbyś szukała ubichinolu do zakupu, to na DOZ jest 300 kapsułek za 160zl. Jeśli nie jest dostępny to z chęcią odstąpię swój żebyś już zaczęła brać a ja sobie kupię w kolejnym rzucie albo nie będę dawać staremu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca, 21:35

Aurora13 lubi tę wiadomość

walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
    01.24 LEEP szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
    07.24 puste jaja płodowe 💔💔
    9 stymulacji letrozolem ❌

29♀️34♂️
    ◾PCOS, mała tarczyca, arytmia, łuszczyca, p. ciała APCA i Castle,
    ◾KIR AA, PAI hetero, MTHFR C677 hetero
    ◾crossmatch 25,3%
    ◾MSOME: 0% + 1%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

03.25 IMSI 💉13MII -> 1❄️ 5BB 7d
    04.25 FET beta 10dpt <0,1

05.25 IMSI + FertileChip💉14MII -> 1❄️ 3AB 5d
  • Aurora13 Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    siesiepy wrote:
    Ja na szybko tylko do Aurorki, bo wciąż w pracy siedzę. Aurorka pisałam już na dinusiach, ale chciałam jeszcze coś dodać, jakbyś szukała ubichinolu do zakupu, to na DOZ jest 300 kapsułek za 160zl. Jeśli nie jest dostępny to z chęcią odstąpię swój żebyś już zaczęła brać a ja sobie kupię w kolejnym rzucie albo nie będę dawać staremu.
    Dziękuję kochana, ale dzisiaj właśnie zrobiłam ogromne zamówienie na suple, naprawdę ogromne i mam też ubichinol także jesteśmy obstawieni 🤭😘 nawet już większość wysłana więc najpóźniej do soboty będę je już miała. Nie powiem pół dnia mi to zajęło, ale chcę mieć pewność że pod tym kątem robimy wszystko co możemy. 💪🏻

brilka, siesiepy lubią tę wiadomość

👩31l.🧔31l. 🐕‍🦺🐕

starania od 01.2023

08.2023 👼CP - wycięty prawy jajowód

AMH - 1.020

3 x IUI ❌

I IVF - 07.2025 ❌
    II IVF - 08.2025

Musi tylko to wytrzymać serce
    Zaraz przyjdzie odwilż
    Zniknie to napięcie
  • brilka Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszin, chyba nijak, nie czuję jakiegoś podekscytowania 😅 Mam w sobie dużą obawę, że wydamy kupę kasy na eksperyment jak zareaguję na leki. Ciągle też zastanawiam się czy badać zarodki czy nie - mamy przypadek niedziedzicznej choroby genetycznej w rodzinie.

Starania od 04/24

👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, amh 3,74 (08/24) ➝ 2,45 (05/25), histeroskopia (04/25), p/c przeciwplemnikowe, ANA
    ❌ problemy z drożnością kanału szyjki macicy po LEEP, niedrożny prawy jajowód, kir AA, stan zapalny endometrium, cross match 31,4%, czynnik V R2 hetero, MTHFR (A1298) homo

🧔🏻‍♂️ ✅ HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp, hla-c1
    ❌ oligospermia, podwyższony stres oksydacyjny

14/07 - konsultacja immunologiczna
    22/07 - wizyta kwalifikacyjna do IVF 🥹🍀
  • siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brilka wrote:
    Aszin, chyba nijak, nie czuję jakiegoś podekscytowania 😅 Mam w sobie dużą obawę, że wydamy kupę kasy na eksperyment jak zareaguję na leki. Ciągle też zastanawiam się czy badać zarodki czy nie - mamy przypadek niedziedzicznej choroby genetycznej w rodzinie.
    Jesli niedziedziczna to ja osobiście nie widzę wskazań. Sporadyczna mutacja może zdarzyć się zawsze. Ba, na tym etapie jest jakaś szansa (licha ale jednak) że z chorego zarodka będzie zdrowe dziecko i odwrotnie: że zdrowego będzie chore.

29♀️34♂️
    ◾crossmatch 25,3%
    ✔ hormony i witaminy, antyTPO i antyTG, wymazy i biocenoza, MUCHa, cytologia, białko s i c, v-leiden, homocysteina, ferrytyna, ANA1, krzywe, gastroskopia(helico + celiakia), kariotypy, USG jąder, nasienie: koncentracja 22mln/ml, RP 60%, morfologia 7%, DFI 11%, HBA 70,5%, MAR

• siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DEWG wrote:
    Tylko przydałoby się jeszcze kilku bogatych sponsorów, bo swoje zaskórniki, wydajemy raczej na obecną walkę.
    Sprzedamy domy i starych xd starczy

29♀️34♂️
    ◾crossmatch 25,3%

• siesiepy Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 01:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księgowa wrote:
    Ja po 32 latach tez 🤣

Musiałam sie odezwać, bo czuje sie zobowiązana Karaibami i tematem piratów (kocham Jacka Sparrowa) 😁

Siesiepy, nauczę sie kiedys robić te zarabista Pinacolade!
    Ucz się ucz, mianuje cię ananasową lambadziara z kokosem. 🍍🥥 Samo zdrowie 🤪

29♀️34♂️
    ◾crossmatch 25,3%

‹‹ 52 53 54 55 56
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ