Niemcy
-
Czy wiecie dziewczyny czy jakies zele nawilzajace (ktore trzeba stosowac podczas stosunku) nie majace negatywnego wplywu na pochwe i plemniki wystepuja w Niemczech?? Znalazlam tutaj durex play ale to prawdopodobnie nie dziala korzystnie. Co o nim myslicie??
-
nick nieaktualnyZaruzaz wrote:Czy wiecie dziewczyny czy jakies zele nawilzajace (ktore trzeba stosowac podczas stosunku) nie majace negatywnego wplywu na pochwe i plemniki wystepuja w Niemczech?? Znalazlam tutaj durex play ale to prawdopodobnie nie dziala korzystnie. Co o nim myslicie??
Hej, mieszkam pare lat w Niemczech. Durex Play znam, uzywalam, ale zajsciu w ciaze na pewno nie pomaga. Polecam wycieczke do apteki, bo w zwyklym sklepie na cuda bym nie liczyla... Ewentualnie Müller, ale musialabym najpierw sprawdzic, zeby nie doradzac bzdur. -
Domyslam sie Jak pamietam jak mialam problem z zakupem tabletek przeciwbolowych. Myslalam ze w Rosmanie beda ale niestety. Trzeba bylo isc do apteki. Nic nie wiem o tych zelach... Stosowalam wczesniej oliwke ale stwierdzilam ze to jest raczej nie dobry sposob. Kupilam durex play. Ale to tez nie za bardzo. Popytam wiec w aptekach
-
nick nieaktualnyZaruzaz wrote:Domyslam sie Jak pamietam jak mialam problem z zakupem tabletek przeciwbolowych. Myslalam ze w Rosmanie beda ale niestety. Trzeba bylo isc do apteki. Nic nie wiem o tych zelach... Stosowalam wczesniej oliwke ale stwierdzilam ze to jest raczej nie dobry sposob. Kupilam durex play. Ale to tez nie za bardzo. Popytam wiec w aptekach
Oliwka jest spoko wedlug mnie. Ale moze zabija plemniczki, nie wiem. Jak wroce z urlopu, obejrze oferte w Müllerze. Tam wlasnie kupilam testy owulacyjne.Zaruzaz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witaj! Ja kupiłam na E bay specjalny żel dla starających się Conceive Plus - przeczytasz o nim też na Polskich stronach i w Aptekach też znajdziesz. Za żel dałam 16 euro ale kupiłam jeszcze do tego 50 testów owu+15 ciążowych to razem za wszystko wyszło 28 euro.
Edytuje : jest jeszcze żel Pre- Seed ten i Conceive Plus to takie główne żele reklamowane jako wspomagające poczęcie ,jak jest w praktyce jeszcze nie testowałam
Do Apteki możesz zawsze sobie napisać na kartce nazwę jeśli masz problem z wymową i Pani Ci to da bez problemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2013, 09:07
Zaruzaz lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualnyKoza wrote:Witaj! Ja kupiłam na E bay specjalny żel dla starających się Conceive Plus - przeczytasz o nim też na Polskich stronach i w Aptekach też znajdziesz. Za żel dałam 16 euro ale kupiłam jeszcze do tego 50 testów owu+15 ciążowych to razem za wszystko wyszło 28 euro.
Edytuje : jest jeszcze żel Pre- Seed ten i Conceive Plus to takie główne żele reklamowane jako wspomagające poczęcie ,jak jest w praktyce jeszcze nie testowałam
Do Apteki możesz zawsze sobie napisać na kartce nazwę jeśli masz problem z wymową i Pani Ci to da bez problemu.Zaruzaz lubi tę wiadomość
-
Aniqa- Nie wiem sama jak z tym działaniem ,w tej chwili jestem na tabletkach więc żelu nawet nie otworzyłam. Myślę że można spróbować ,szczególnie jak ktoś ma skąpy śluz i musi ich używać .
Miałam również żele Durexa ,ale grom wie czy to jakoś nie wpływa na żołnierzyki więc szukałam i znalazłam "podobno wspomagające"https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaruzaz wrote:znalazlam cos takiego jak vionell... ale nie wiem czy bylby ok. musze sie doczytac
Ogladalam ten vionell w Müllerze, na moje oko jest ok. Innych nie maja...
Tak z innej beczki to moze dluzsza gra wstepna zamiast zelu?
Pozdrawiam i powodzenia zycze! -
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki. Dziś odebrałam bete. Niestety negatywna. To było nasze 3 podejście ivf. Dwa pierwsze podjescia były w Dortmundzie A trzecie w kolonii. Pani doktor zasugerowała nam jeszcze jakieś kroplowki z omega 3. Ktoś może coś słyszał na ten temat?
-
Zele w de do zdobycia to jeszvze pre seed (pani w aptece mi zamawiala) i ritex kinderwunsch (do kupienia praktycznie wszedzie)
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700