Niępękający pęcherzyk
-
WIADOMOŚĆ
-
No i kolejna wizyta za mną. W prawym jajniku pęcherzyki dalej nie pękły, ale w lewym podobno wszystko jest ok. Występują czynniki wskazujące na zbliżającą się owulację, m.in. 17mm pęcherzyk, otwarta szyjka macicy. Dostałam Pregnyl 10000JM oraz Distreptaze. W przyszłym tygodniu kolejne USG...
-
Hej. U mnie nie pękły już dwa razy. W poniedziałek idę na USG i się przekonam czy tym razem też nie pękł.. zresztą moją historię znasz... jesteśmy z Tobą kochana! :*
Dziewczyny, a może któraś z Was ma ten sam problem? Zachęcam do udzielania się w tym wątku. Musimy się nawzajem wspierać
-
HUUURAAA!!!!! HUUUURAAAA!!!! Jestem po wizycie u ginekologa. Miałam robione USG iiiii.... pękł mi ten pęcherzyk w lewym jajniku!!!! Ale się cieszę!! Co prawda na prawym mam cyste, no ale i tak się cieszę, że chociaż lewy działa oki!! zaczęłam się już bać, że mam LUF, ale na szczęście chyba nie
A teraz pozostało mi czekać na okres, jeśli nie dostanę robię test- jak wyjdzie pozytywny to tel do doktorka i luteina, a jak negatywny to clostilbegyt oraz est....coś tam- nie umiem odczytać recepty i kolejna wizyta ok 10 listopada.
Cokolwiek się nie zdarzy to i tak jestem szczęśliwa, że idzie ku dobremuMorisek28 lubi tę wiadomość
-
Morisek28 wrote:Złota! Kurde, współczuję. Jak u ciebie zdiagnozowano to cholerne LUF?
Chodziłam na monitoring. W 11dc były dwa pęcherzyki po 15mm, a w 13dc już była śluzówka 2 fazy cyklu. Pęcherzyki nie pękły, tylko się wchłonęły. To jest LUF.