X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niępękający pęcherzyk
Odpowiedz

Niępękający pęcherzyk

Oceń ten wątek:
  • Mini Mouse Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz! Cieszę się, że jest jakieś światełko! Nie możesz się poddawać!!! Trzeba walczyć! Aż w końcu spełnią się marzenia :* ja byłam się odstresować na zakupach :) kupiłam sobie kilka ciuszków i od razu lepiej :) a pogoda też kiepska...zimno i pada :(

j36rxzdvom4rcj7o.png
    34bwskjojd5tec0q.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morisek28 wrote:
    A raz myślę ze trzeba sie zebrac w garść zacisnąć zęby i isc do przodu, a za chwile ze to nie ma sensu. Ale są postępy bo wczoraj mialam tylko same czarne myśli, ale tak czarne ze nawet nie będę o nich pisać. Przeplakalam pól nocy i jakoś tak mi lżej. A poza tym szaro za oknem ,pogoda typowo jesienna leje jak cholera. Pfzegladalam opis z usg z 14dni do tylu i z wczoraj to ta torbiel zmniejszyła sie po @ o 1,5cm wiem ze to Malo ale jakieś swiatelko jest ze moze te Visanne zadzialaja.tylko niedoczytalam do końca ulotki bo zaraz u siebie będę miala wszystkie skutki uboczne.

1,5 cm to wcale nie mało, idzie ku lepszemu :)
    a brałaś dupka na torbiele? Ja miałam torbiele z ciałka żółtego, ale odkąd biorę dupka, jest czysto

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • Aleksia85 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mój pęcherzyk w tym cyklu pękł sam ale dopiero jak miał 40mm :( Moj lekarzv niby powiedział tylko że dobrze że pękł i że trzeba teraz działać :) ale nie powiedział nic o tym czy taka komórka jajowa z tak dużego pęcherzyka jest w ogole zdolna do zapłodnienia i pełnowartościowa... macie moze jakies rozeznanie z takimi pęcherzykami? nie wiem czy w ogole robic sobie jakeis nadzieje w tym cyklu czy raczej na straty :(

oeuadzu5c56wlzo3.png
    bhywcwa1cs9d2clm.png
    w5wqcwa1bc3vq9f8.png
  • Anusi_a Koleżanka

Wysłany: 7 marca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja przy pierwszy cyklu z CLo miałam pęcherzyk 70x66 mm. Musiałam dostać zastrzyk na jego pęknięcie i starania były jak najbardziej zalecane. A tak poza tym to wydaje mi się, że właśnie w tym cyklu coś zaskoczyło tylko nie utrzymało się...

Więc Aleksia do roboty i powodzenia :)

.
  • _sky_ Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusi_a - jesteś pewna, że nic nie pomyliłaś? tak duży pęcherzyk byłby dwa razy większy od średniej wielkości jajnika...

1 2 3 4
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ