Niępękający pęcherzyk
-
WIADOMOŚĆ
-
<pocieszacz> kiedy będą wyniki? będzie dobrze!!! Mam nadzieję, że te wyniki będą dobre!! Jak czytam Twoje problemy to moje są niczym przy tym...ale wszystko się jeszcze ułoży! Mam nadzieję, że masz dobrego lekarza!!!a na pewno wie jak sobie z tym poradzić
-
Morisek28 wrote:Jutro wyniki o 15 . Co do lekarza, niby jest ok ale ciężko coś mi mówi żeby skonsultować sie z innym. Ciągle taka myśl mnie prześladuje.
Takie wiadomości dobrze potwierdzić jeszcze u innych lekarzy.. Co nie znaczy, że z tego musisz rezygnować.
Ja akurat mam sprawdzonego, 3 koleżanki do niego chodzą i dzięki jego leczeniu jedna ma dwójkę zdrowych dzieci mimo, że lekarze nie dawali jej szans, że kiedykolwiek będzie miała dzieci. Dwie pozostałe mają po jednym póki co
-
Morisek28 wrote:moze cos z tego będzie czesto na początek są zaslabniecia. A za szybko wstalaś czy tak nagle ? Jak to w ogóle bylo?
Byliśmy na rowerze. Wróciliśmy do domu. usiadłam na kanapie. posiedziałam. Podniosłam się, żeby zrobić obiad. Doszłam do kuchni i nagle uciekła mi podłoga i upadłam. To znaczy mąż mnie złapał i coś do mnie mówił, a jak go słyszałam jak przez watę. -
Jeśli masz możliwość przyjechania do Katowic (jeśli masz blisko) to polecę Ci mojego lekarza!! Jest na prawdę dobry!!
A ja.. rozdrażniona dzisiaj jestem, do tego troszkę przepracowana i tak sobie myślę, że chyba dostanę w niedzielę @. Także na II kreseczki nie liczę w tym cyklu