X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepłodność
Odpowiedz

Niepłodność

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Ewek Nowa

Wysłany: 30 marca, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Uzyskałam zgodę od OvuFriend na publikację]

Szanowne Panie,

Jestem studentką IV roku psychologii i przygotowuje badania do mojej pracy magisterskiej. Jej tematem jest: ,,Depresyjność i samoocena a satysfakcja seksualna u kobiet płodnych i z problemem niepłodności". Ankieta jest w pełni anonimowa, a jej celem jest zbadanie zależności między wymienionymi w temacie zmiennymi.
    Każda udzielona odpowiedź będzie niezwykle pomocna.

https://forms.gle/iLXa4zfd6Lchm7Wj8

(Link trzeba skopiować i wkleić w pasku wyszukiwania przeglądarki)

Z góry dziękuje za poświęcony czas i udzielone odpowiedzi.

Z wyrazami szacunku,
    Ewa Sobala

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ