Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne niepoKhalane poczęcie
Odpowiedz

niepoKhalane poczęcie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie ani ja ani partner nie palimy ;)

• werni Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to dobrze macie, oby mojemu udalo sie rzucic palenie, ide spac laski, jutro ide z kumpela na miasto wybrac dla niej sukienke na wesele i ubranka dla dzieci

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo dobrze mam, zadne z nas nigdy nie palilo, znaczy moze moj palil w podstawowce ale wiecie jak to bylo ;p to sie nie liczy ;p

• ołowiana wrona Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek, też problemu nikotynowego u mnie nie ma, chociaż nasi rodzice palili /u mnie Mama, ale rzuciła juz chyba 10 lat temu, u B ciągle kopcą jak kominy) B jest wrogiem papierochów, jak przychodzą do nas znajomi to pozwala im EWENTUALNIE na balkonie, ale często zamyka za nimi drzwi hehhehe
    Ciri - plamienie ustało?

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie plamienie ustalo po jakis 3-4 godzinach i bylo go tak malo ze nie wylecialo nic na wkladke. Wraz z nim ustaly wszystkie bole w podbrzuszu i jajnikach. Nic cisza. Pozostaje czekac.

U mnie rodzice tez palili znaczy mama juz nie pali tata kopci jak smok. Ale u mnie w domu zawsze bylo jak chcesz to pal ale soe z tym nie kryj. I zapalilam raz jeden jedyny i nigdy wiecej ;p

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D moi teście też kopcą jak kominy i w dodatku palą te śmierdzące samoróbki :/ jak w zeszłym roku latem przyjechali nas odwiedzić to z drugiego piętra lecieli na dół przed blok, żeby zapalić. Ja jestem strasznym przeciwnikiem, a mój mąż - ex palacz - nauczył się tego ode mnie :P Zimą już nie byliśmy tacy okrutni, mogli zapalić na balkonie, ale drzwi za nimi od razu zamknęliśmy :D
    ciri22 wrote:
    Ale u mnie w domu zawsze bylo jak chcesz to pal ale soe z tym nie kryj. I zapalilam raz jeden jedyny i nigdy wiecej ;p

Najlepsze podejście rodziców. Zakazany owoc smakuje najlepiej i dlatego młodzież pilnowana za bardzo przez rodziców na przekór sięga po wszystko, co jest niedozwolone :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:21

ciri22 lubi tę wiadomość

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie. U mnie np w domu tata byl przeciwny tatuazom i kolczykom a ja zawsze chcialam miec.i zamiast sobie zrobic maly tatuazyk to mam cale plecy wytwtuoeane. Nie zaluje ale wiem ze gdyny nie ojciec i moj byly ktory tez byl na anty to ten tatuwz bylby mniejszy ;p

littleladybird lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri pokaż dziare!

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde gdzies na forum wrzucalam... musialabym znalezc link... eeee to jak poczekasz....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p7rk7.jpg

Takie sprzed 2 lat zdjecie :)

ołowiana wrona, littleladybird lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 maja 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WOW!!! Jak długo sie dziergałas?

Ołowiana Wrona
    201609077444.png

Wysłany: 14 maja 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na przedramieniu tez cos masz? :D

Ołowiana Wrona
    201609077444.png

Wysłany: 14 maja 2015, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze podobały mi sie tatuaże, ale nie miałam jaj sobie zrobić. jedyne echo młodości to kolczyk w nosie i eee "tam na dole" - nie, nie chodzi o pępek :) Ale juz nie mam, wyrosłam z nich

ciri22 lubi tę wiadomość

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak grupe krwi mam na przedramieniu.
    Plecy zajely rok w sumie 7 sesji po 8 godzin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ołowiana wrona wrote:
    zawsze podobały mi sie tatuaże, ale nie miałam jaj sobie zrobić. jedyne echo młodości to kolczyk w nosie i eee "tam na dole" - nie, nie chodzi o pępek :) Ale juz nie mam, wyrosłam z nich
    Noo ja kolczykow mam kilka w brwi pod ustami tunele w uszach ale malei zawsze mi sie marzyl kolczyk w napletku lechtaczki i w sutku ale nie.zrobilam bo dziecko ;p niby to nic nie przeszkadza ale zawsze... a i mam w uszach kilka a kilka zaroslo..w chrzastce mam kolczyk.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak lezalam na ginekologi to przed operacja ze 40 osob sie zlecialo (lekarzy i chirurgow i pielegniarek) zeby ogladax moj tatuaz ;) mialam najlepsze odstresowanie przed operacja ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I jeszcze rekaw mi sie marzy ale powiedzialam sobie ze zrobie go jak dziecko bede miala ;)

Wysłany: 14 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mialam na lechtaczce - mega orgazmy, nie zawsze chciane i w odpowiednim czasie i miejscu hehehe. Sutki nie, nie podobaja mi sie a dwa, wiem juz jak to moze bolec... Chrząstki u mnie odpadają, mam wade genetyczna i mi chrzastki "pekaja"

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow noe zle z tymi chrzastkami. Tez wlasnie ze wzgledu na orgazmy chcialam miec bo ja ich nie miewam ;/ ale podobno z samoistnymi po pewnym czasie to przechodzi. Ale mialas w lechtaczce czy w napletku lechtaczki?

Wysłany: 14 maja 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertical clit hood ale nie przebilam samej lechtaczki. Orgazmow hmm rok takich samoistnych, pozniej przy stymulacji

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ