niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ciri to dobrze macie, oby mojemu udalo sie rzucic palenie, ide spac laski, jutro ide z kumpela na miasto wybrac dla niej sukienke na wesele i ubranka dla dzieci
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek, też problemu nikotynowego u mnie nie ma, chociaż nasi rodzice palili /u mnie Mama, ale rzuciła juz chyba 10 lat temu, u B ciągle kopcą jak kominy) B jest wrogiem papierochów, jak przychodzą do nas znajomi to pozwala im EWENTUALNIE na balkonie, ale często zamyka za nimi drzwi hehhehe
Ciri - plamienie ustało? -
nick nieaktualnyU mnie plamienie ustalo po jakis 3-4 godzinach i bylo go tak malo ze nie wylecialo nic na wkladke. Wraz z nim ustaly wszystkie bole w podbrzuszu i jajnikach. Nic cisza. Pozostaje czekac.
U mnie rodzice tez palili znaczy mama juz nie pali tata kopci jak smok. Ale u mnie w domu zawsze bylo jak chcesz to pal ale soe z tym nie kryj. I zapalilam raz jeden jedyny i nigdy wiecej ;p -
moi teście też kopcą jak kominy i w dodatku palą te śmierdzące samoróbki jak w zeszłym roku latem przyjechali nas odwiedzić to z drugiego piętra lecieli na dół przed blok, żeby zapalić. Ja jestem strasznym przeciwnikiem, a mój mąż - ex palacz - nauczył się tego ode mnie Zimą już nie byliśmy tacy okrutni, mogli zapalić na balkonie, ale drzwi za nimi od razu zamknęliśmy
ciri22 wrote:Ale u mnie w domu zawsze bylo jak chcesz to pal ale soe z tym nie kryj. I zapalilam raz jeden jedyny i nigdy wiecej ;p
Najlepsze podejście rodziców. Zakazany owoc smakuje najlepiej i dlatego młodzież pilnowana za bardzo przez rodziców na przekór sięga po wszystko, co jest niedozwoloneWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 07:21
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadzam sie. U mnie np w domu tata byl przeciwny tatuazom i kolczykom a ja zawsze chcialam miec.i zamiast sobie zrobic maly tatuazyk to mam cale plecy wytwtuoeane. Nie zaluje ale wiem ze gdyny nie ojciec i moj byly ktory tez byl na anty to ten tatuwz bylby mniejszy ;p
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyołowiana wrona wrote:zawsze podobały mi sie tatuaże, ale nie miałam jaj sobie zrobić. jedyne echo młodości to kolczyk w nosie i eee "tam na dole" - nie, nie chodzi o pępek Ale juz nie mam, wyrosłam z nich
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no ja mialam na lechtaczce - mega orgazmy, nie zawsze chciane i w odpowiednim czasie i miejscu hehehe. Sutki nie, nie podobaja mi sie a dwa, wiem juz jak to moze bolec... Chrząstki u mnie odpadają, mam wade genetyczna i mi chrzastki "pekaja"
-
nick nieaktualny