niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to dobrze i w miare tanio ja widzialam dla niego super garnitur ale pewnie jest drogi. W tym cyklu bez problemu juz moge brac antybiotyki bo cykl bez staran, unidox powoli odstawiam. Kontrola nastepna za 8 tyg.
-
nick nieaktualny
-
My jeszcze nie bierzemy slubu ale moj brat koscielny, cywilny juz ma. Mojemu sie przyda nowy bo stare najchetniej bym wyrzucila.
-
Pewnie do nadarzyna pojedziemy ktoregos dnia, ja widzialam w factory w ursusie garnitur w cienkie paski byl za szyba, w tym sklepie brat kupil dla siebie garniak.
-
aaa no jasne, dobry "pretekst" mój ma 3/4 ciuchów do wyrzucenia. Przez pierwszy rok mieszkania razem szczypałam się i nie rządziłam się w jego połowie garderoby. Ale w końcu chęć wypieprzenia tureckiego sweterka wygrała! Mój facet to programista - chyba więcej nie muszę dodawać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNooo malo. Naprawde malo. Sytuacja wygladala tak ze od wczoraj mam such... i nagle poczulam jakby ze mnie chlusnelo jak na okres... wiec do kibelka smigam a tam na papierze dosc duza ilosc kremowego sluzu. Ale patrze ze jakby kropeczka czerwona. I lekko glebiej wsadzilam ten papiera tam rozowo. Taka rozwodniona krew... dzis 6dpo