X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne niepoKhalane poczęcie
Odpowiedz

niepoKhalane poczęcie

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wzielam i nic. On mowi ze teskni a ja ze mam zajecie i tak dalej. Nic nie chce zrobic to niech tak bedzie. Ja mam dosc.

• arien Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym tatuażu to najzajebistsze jest chyba oko :) Mój M tez ma tatuaz na plecach, takie oko ale umieszczone w kole zębatymy (bo ma pierdolca na punkcie mechaniki). Ja tatuażu jakoś nigdy za bardzo nie chciałam mieć, nie było napinki na to. Ale po jednych z wakacji zrobiłam kolczyk w języku (byłam po 1 roku studiów) i jak mój tata się zorientował, że go mam to nie odzywał się do mnie koło tygodnia :D
    A co do wmawiania sobie, zaciekłych obserwacji i ciągłej nadziei to chyba ciężko z tym walczyć. Wydaje mi się, że najlepszą receptą byłoby się czymś zająć, czymś w co zaangażowałoby sie w 100%. Wtedy chyba nie ma czasu na myslenie o pierdołach (:p) i stwarzanie sobie w głowie ciąży umysłowej :)

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo nie ma tylko trzeba miec takie cos kiedys byla szkola i praca. Teraz praca mi sie wali i moge z dniz na dzien bez pracy zostac... wiec wszystko o czym ostatnio mysle sprowadza sie do ciazy ktora by wiele problemow rozwiazala

• ołowiana wrona Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Juz wzielam i nic. On mowi ze teskni a ja ze mam zajecie i tak dalej. Nic nie chce zrobic to niech tak bedzie. Ja mam dosc.

No ale, że tęskni i co dalej...Wiesz żebyś nie przegięła w drugą stronę.

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze teskni bo ma robote i go nie ma. A jak wraca do domi to sie przytula i tyle. No to co ja mam zaczynac? Jakby cos chcial to by zaczal wie jak to sie robi. A ja nie mam ochoty na seks wiec nic nie dzialam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teskni to u niego slowo zastepujace brak tulenia.

• arien Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, nie obraź się, ale mam wrażenie, że się jakoś miedzy Wami nie układa...

o1483e5e2gt7h77w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie to nie to jest dobrze. Tylko wiesz jak to jest z problemami finansowymi on siedzi po godzinach ja niby jezdze z nim jak mam mozliwosc ale czlowiek nie ma po protu ochoty na seks i takie rzeczy. My ogolnie mamy male porzeby wiec to nie jest nic dziwnego a mowi ze teskni bo zawsze ze soba duzo. Czasu spedzalismy a teraz jest mniej. Ale wazne ze to zauwaza. Po 3 dniach juz to zaczal mowic ale tez mowi ze wierzy w fasolke i chce jej i ki zapewnic wszystko co moze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz jestem wyczulona na oznaki innosci i zlego ukladania sie po moim poprzednim partnerze co mnie za przeproszeniem w chuja robil.

Wysłany: 14 maja 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy dość wysokie libido a ja frank jebnął w górę to też były przerwy po 3/4 dni. Martwił się, kombinował, dusił wszystko w sobie i nie dawał rady, a mnie nie chciał tym obarczać. Może i tu jest podobnie. Seks jest ważny ale nie najważniejszy. Okazuj mu mimo wszystko ciepło bo do obojętności i chłodu też można się przyzwyczaić - a nie tędy droga.

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieplo okazuje tylko mowie ze na seks nie mam co liczyc. ;p bo ja sama nie zaczne niech jemu sie wreszcie zachce a nie ze od pol roku to tylko moje starania o seks sa.

Wysłany: 14 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tak robiłam przez pierwsze pół roku starania się, stawałam na rzęsach byleby tylko seks był. A teraz nawet w płodne zawijam się na bok, wypinam do niego tyłkiem i jak chce to zacznie mnie smyrać, jak nie to nie. Nie frustruje sie i spie spokojniej. To nie wyścig szczurów, nikt Was nie goni, jesteście MŁODZI! nie ten cykl to następny. 4 cykle od odstawienia to moim zdaniem i tak mało, cykl powinien się uregulować, hormony muszą dojść do ładu itd

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie lekarz powiedzial ze do 3 mamy najwieksze szanse szybkozajsc potem maleja. Ale zobaczymy. Bardziej mnie goni czas bo mowi jak nie teraz i nie kolejny to przerwa gwarantowana na jakies 2-3 lata.

Wysłany: 14 maja 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z innej beczki, w co się ubrać na koncert jazzowy /rezerwacja, miejsca przy stolikach/ casual czy "wieczorowo"?

Ołowiana Wrona
    201609077444.png

Wysłany: 14 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Wlasnie lekarz powiedzial ze do 3 mamy najwieksze szanse szybkozajsc potem maleja. Ale zobaczymy. Bardziej mnie goni czas bo mowi jak nie teraz i nie kolejny to przerwa gwarantowana na jakies 2-3 lata.

jaka przerwa? W związku z czym? A z tym zaciążeniem po odstawieniu to są różne szkoły, część ginekologów akurat twierdzi, że lepiej wstrzymać się.

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ołowiana wrona wrote:
    A z innej beczki, w co się ubrać na koncert jazzowy /rezerwacja, miejsca przy stolikach/ casual czy "wieczorowo"?
    Najlepiej pół na pół :D nigdy nie byłam na koncercie jazzowym. Grunt to czuć się dobrze w ciuchach :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ze wzgledu wlasnie na kase i na prace. Trace ja z dnia na dzien jest coraz gorzej a sz u kam juz 2 lata i nikt sie nie odzywa wiec plan ktory mialam wdrozyc po ciazy bedzie musial zostac wdrozony teraz i potrwa on ze dwa trzy lata. I wtedy w ciaze nie moge zajsc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ołowiana wrona wrote:
    Ja tez mysle ze to na co masz ochote ale moxesz bardziej elegancko niech sie owocnie zakonczy wieczor ;p

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Najlepiej pół na pół :D nigdy nie byłam na koncercie jazzowym. Grunt to czuć się dobrze w ciuchach :)

trampki do sukienki? :D

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • arien Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym się ubrała casualowo, ale eleganciej :)ze strice wieczorowym strojem bym nie szalała. Ale mogę się nie znać, nie byłam nigdy na takim koncercie :)

o1483e5e2gt7h77w.png
‹‹ 48 49 50 51 52 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ