X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne niepoKhalane poczęcie
Odpowiedz

niepoKhalane poczęcie

Oceń ten wątek:
  • ołowiana wrona Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ja tez mysle ze to na co masz ochote ale moxesz bardziej elegancko niech sie owocnie zakonczy wieczor ;p
    heheh mój bedzie tak zjechany psychicznie przez jazz, że raczej mu nie stanie hehhee

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Ołowiana Wrona
    201609077444.png

Wysłany: 14 maja 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Noo ze wzgledu wlasnie na kase i na prace. Trace ja z dnia na dzien jest coraz gorzej a sz u kam juz 2 lata i nikt sie nie odzywa wiec plan ktory mialam wdrozyc po ciazy bedzie musial zostac wdrozony teraz i potrwa on ze dwa trzy lata. I wtedy w ciaze nie moge zajsc.

Nie fiksuj, będzie dobrze! A co to za projekt? chcesz czmychnąc za granicę czy co?

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie za granice, projekt polega na tym ze przez te 2 czy 3 lata nie bede zarabiac bo musze isc do urzedu pracy i zdobyc doswiadczenie minimum 2 letnie bo nie chca mnie zarudnic nigdzie.... bo wszedzie jest 2 letnie doswiadczenie i nikt do mnie nie oddzwania.... a praca od stycznia pogorszyla sie o tyle ze 1300zl zaabiam teraz 900... wiec to upada... wiec mam ten i przyszly cykl i to padnie wszystko...

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ołowiana wrona wrote:
    trampki do sukienki? :D

Jeśli będziesz się w tym dobrze czuła, to dlaczego nie? Nikt nie zabroni :P
    Miałam na myśli coś w stylu sukienki, ale nie takiej eleganckiej jak na wesele. Tylko trochę mniej. Na przykładzie faceta lepiej to będzie widać: nie musi iść w garniaku, tylko np w dżinsach i do tego jakaś marynarka, pod spodem koszulka. I buty też nie koniecznie te od garniaka, ale też nie adidasy :P

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz na wesele tez biore trampki do eleganckiej sukienki ;p

littleladybird, ołowiana wrona lubią tę wiadomość

Wysłany: 14 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nie za granice, projekt polega na tym ze przez te 2 czy 3 lata nie bede zarabiac bo musze isc do urzedu pracy i zdobyc doswiadczenie minimum 2 letnie bo nie chca mnie zarudnic nigdzie.... bo wszedzie jest 2 letnie doswiadczenie i nikt do mnie nie oddzwania.... a praca od stycznia pogorszyla sie o tyle ze 1300zl zaabiam teraz 900... wiec to upada... wiec mam ten i przyszly cykl i to padnie wszystko...

No ok, rozumiem, że na "kuronia" ale kto powiedział, że to 2/3 lata, może podłapiesz pracę, nie wiem co teraz robisz ale zaczyna się letni sezon, może jakaś fucha hostessy /sama to kiedyś robiłam/ itp. To tak doraźnie, do PUP zarejestruj się, zobacz jaką mają ofertę szkoleń, jeśli będzie dupa programowa to znajdź coś co Cie interesuje, co da Tobie jakis fach i niech to Tobie dofinansują! A wiem, że można!

Ołowiana Wrona
    201609077444.png

Wysłany: 14 maja 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio kupiłam na allegro za grosze, taką w stylu pensjonarki /granatowa z bialym kołnierzykiem/, jeśli założę do tego trampki to tylko pedofile beda sie na mnie slinic hehehe

littleladybird lubi tę wiadomość

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ołowiana wrona wrote:
    No ok, rozumiem, że na "kuronia" ale kto powiedział, że to 2/3 lata, może podłapiesz pracę, nie wiem co teraz robisz ale zaczyna się letni sezon, może jakaś fucha hostessy /sama to kiedyś robiłam/ itp. To tak doraźnie, do PUP zarejestruj się, zobacz jaką mają ofertę szkoleń, jeśli będzie dupa programowa to znajdź coś co Cie interesuje, co da Tobie jakis fach i niech to Tobie dofinansują! A wiem, że można!
    Wlasnie juz zrobilam wiele.mam 3 zawody ze soba polaczone wszystkie to typowo praktyczne rzeczy. Na razie szansa na nic oprocz doswiad x zenia czyli praktyk 2 lernich nie moge zrobic bo mam juz wiele szkolen bo chodzilam na wiele i nic z tego nikt nie zadzwonil wszedzie tylko doswiadczenie. I dlatego tak to ze 2-3 lata minie. A wiem ze jak bedzie tak jak teraz nie poradzimy sobie. Znaczy moze poradzimy ale z wielu wzgledow nie mozemy sobie na to pozwolic.

Wysłany: 14 maja 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale w perspektywie masz opcję załapania się na te praktyki? Nie wiem skąd jesteś, ale może trzeba poszukać zdala od domu? Przeprowadzka czasami wychodzi nam na dobre

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie moge z dala ze wzgledu na G on ma tu dobra prace a gdzie indziej by nie zdala egzaminu a na razie on jeszze nie chce jej zmieniac bo teraz wreszcie wielu.klientow zalapal. A ja z warszawy jestem wiec mam na to szanse przez urzad tylko wlasnie musze przez urzad zeby sie na normalne praktyki zalapac a nie tylko zamiatanie. A to sie wiarze z tym ze musze z pracy zrezygnowac. Plan byl taki ze urodze i wtedy po macierzynskim pojde.

Wysłany: 14 maja 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok, teraz KUMAM

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a wiem ze zwiazek na odleglosc tez u nas nie zda egzaminu ;p

Wysłany: 14 maja 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My daliśmy radę :)

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz jak my po 2 miesiacach zamieszkalismy razem ;p ja wiem ze oni on ani ja to by szybko sie rozpadlo ;p jakbym byla kilka lat mlodsza to spoko wtedy inaczej bylo i teraz tez jest inaczej.

Wysłany: 14 maja 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trochę wiary w związek, jak mawiała moja babcia "co ma wisieć nie utonie". jeśli jest się sobie pisanym to żadne przeciwności losu tego nie zmienią

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na pewno, ale utrudnia a zadne z nas nie chce chyba nie chce sie bawic w takie dojrzdzanie czy cos. Jak juz zdecydowalismy ze chcemy byc razem powiedzial mi jedna rzecz, " jestem juz za stary na zwiazki ja chce miec od razu rodzine i to z toba, we wrzesniu wynajmujemy mieszkanie a za rok od dzis chcialbym zebysmy mieli dziecko w drodze" I jakos wszysko mu wychodzi jak do tej pory :P We wtorek mija nam takie nieoficjalny rok :P i jakos tak co on sobie powie to tak jest... nie wiem czy zyciowy szczesciarz czy co :P

ołowiana wrona lubi tę wiadomość

Wysłany: 14 maja 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to kto wie :D oby proroczo :)

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje mam :) To takie fajne, a najfajniejsze jest to ze w ogole nie chcialam z nim byc bo uwazalam go za dupka :P

Wysłany: 14 maja 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jak poznalam mojego to pomyślałam "co za dupek" i chyba 3 razy kasowałam z kontaktów hhehehe ale uparty był :)

Ołowiana Wrona
    201609077444.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to go znalam wczesniej za nim zostalismy para jakies 7 lat wczesniej go poznalam ale wiele laat nie mielismy kontatku i szlam z nim sie spotkac w przekonaniu ze sie z nim przespie i wiecej nie spotkam (takim typem byl wczesnie-mial laske i ja zdradzal na lewo i prawo) ale tez byl uparty i nie odpuszczal :)

‹‹ 49 50 51 52 53 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ