niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emilanka wrote:A a`propos seriali to polecam serial kręcony u nas w miejscowości Fortitude
Emilianka....dzięęęęki!!! I nie chodzi nawet o serial który jest OK, a o aktora Dzięki Tobie zobaczyłam go na golasa w saunie Spodobał mi się w Penny Dreadful, dobrze, że B nie lubi oglądać "moich filmów" bo banana na pysku nie dałabym rady zamaskować, ani slinotoku... he he
edit - to jego brat, bliźniak...LOLWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 12:56
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka, co do seksu moj czasami sie mnie pyta co mi sie podoba, lubimy nawzajem sie dogadzac hehe nie zapomne jak raz czy dwa z rana jak musliemy wstawac bo moj szedl do pracy to mu stanal ze bokserki byly jak namiot, jak robil kawe to nadal ten namiot mial ja sie pytam jego co mu sie snilo a on ze nic co do wlosow ostatnio zrobilam maseczke na wlosy z drozdzy itd. powiem ze nawet to dziala
-
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu i bardzo podoba mi się luźna atmosfera w tym wątku!
co do seksu to mój mąż najchętniej kochałby się codziennie, potrafi w środku nocy mnie obudzić, bo mu się na amory zebrało... Rano tak samo, jeszcze się dobrze nie obudzę, a on już mnie szturcha i zaczepia
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mialam tak z poprzednim facetem, najbardziej mi przeszkadzalo to ze wlasnie w nocy mnie budzil jak ja do pracy na 7.... wiec o 5 pobudka... a do tego jak bralam tabletki anty mialam prawie ze zerowe libido.. teraz jak odstawilam mam troszke wieksze ale za to faceta mam z zerowym libido
-
mojemu mężowi już coraz rzadziej zdarza się budzić mnie w środku nocy, na początku naszej znajomości w ogóle mi to nie przeszkadzało, potrafiliśmy zajmować się sobą do 5 nar ranem, a o 7 wstawać do pracy... teraz jest już nieco inaczej, ale nadal staram się kochać z nim jak najczęściejciri22 lubi tę wiadomość
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny