niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na pocieszenie dodam, że hormony regulują się po antykach średnio około 6 miesięcy choć jak zawsze - to sprawa indywidualna. A PMS taki o którym powinno się informować w wiadomościach jako zagrożenie klęską żywiołową mam dopiero od momentu starania się o dziecko. Obawiam się, że ciśnienie ciążowe korzysta z PMS'owego wentylka jak kocha to przeżyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:48
-
nick nieaktualnyNoo ja to mam ten moesiac pierwszy wolny od pmsu. Wczesniej to byl ryk smiech tluczenie i obraza stanu na tas i tak przez minimum 5 dni przed okresem i pierwszego dniw okresu. Ten miesiac jest spokojny jedyny bez tego. Wiec moj juz podejrzewa ciaze bo stwierdzil ostatnio ze jak tego nie bedzie przed okresem to znaczy ze cos jest nie tak ;p
A wczoraj mnie wkurzyl bo on dostal swojego pmsu i zaczal mi tu o ciazy pieprzyc wiec dostal opierdol ze najpierw niech sie powaznie postara o to dziecko a potem niech marudzi ze go nie ma...ołowiana wrona, werni lubią tę wiadomość
-
Dobrze mu powiedziałaś, to nie fabryka, nie ma określonego terminu dostawy. Poza tym to proces w który muszą się zaangażować obie strony. Chociaż...jak widzę te wszystkie chodzące postPatologiczne wpadki, przelotneMiłostki, dyskotekoweUniesienia i oJedenKieliszekZaDużo...to czuję się jakby mnie prąd jebnął, a piorun poprawił...
littleladybird, werni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie. On mysli ze jak jego koledze sie od razu udalo a potem wykryli u niego ze on ma niedobor wszystkich pierwiastkow i teoretycznie nie powinien miec dzieci to jemu tez tak po jednym razie sie uda... Kurde to nie tak dziala. Oni mieli szczescie. Chcieli czas ich gonil i udalo sie. 4 miesiace przed godzina zero. A nam wcele nie musi sie udac...
Najgorsze jest to ze on teraz pogada pogada a potem jak trzeba bedzie sie wziac do roboty to znajac go znow odpusci... A potem znow bedzie jeczal. -
ołowiana wrona wrote:Dobrze mu powiedziałaś, to nie fabryka, nie ma określonego terminu dostawy. Poza tym to proces w który muszą się zaangażować obie strony. Chociaż...jak widzę te wszystkie chodzące postPatologiczne wpadki, przelotneMiłostki, dyskotekoweUniesienia i oJedenKieliszekZaDużo...to czuję się jakby mnie prąd jebnął, a piorun poprawił...
-
No to zacznij go rozliczać z obietnic "przedowulacyjnych". Poinformuj, że oto NADSZEDŁ TEN CZAS, że musi pokazać jakim jest FACETEM... Z góry mówię, że mój dostałby po takim tekście bieg wsteczny ale może Twój potrzebuje mobilizacyjnego kopniaka.
-
nick nieaktualnyMoj tez dostanie wsteczny. Juz to przerabialam. Miesiac temu bylo to samo jak okres sie spoznial a kolejny test negatywny. Marudzol marudzil. A jak wreszcie byla owulacja po wyczekanych 3 tydniach to co zrobic? Wieczorem odwrocil sie do mnie dupa dopiero rano go do czegos namowilam ale to i tak proste nie bylo.
-
ZATŁUKŁABYM BAMBOSZEM !! Kup coś na erekcję i mu daj /"gdy konar nie płonie..." itp/ to już nie kwestia podniesienia libido, on ma działać w określonych ramach czasowych. Ja bym się już nie cackała, tym bardziej, że jeszcze dowala gdy test jest negatywny...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTylko dwa razy mialam z jim problem z tym ze mu nie stawal. Raz jak chcialam go na spiocha wziac i jakos nie reagowa na nic a za drugim razem to jakos zaniemogl ale to raz mu sie zdarzylo tylko. Stawal mu ale na bardzo krotko... A tak to on z tym nie ma problemu. Wiec wkurza mnie jego postawa.
-
nick nieaktualnyMrrrr...dlatego ja stawiam ze u niego to kwestia psychiki bo stac to mu stoi czesto i ja go czesto zaczepiam i ogolnie z tym problemu nie ma. Ale nie moge sie od niego doprosic nawet pieszczac tak naprawde to za kazdym razem ja sie nim zajmuje a on mna w ogole. Strasznie mi tego brakuje.
-
ciri22 wrote:Mrrrr...dlatego ja stawiam ze u niego to kwestia psychiki bo stac to mu stoi czesto i ja go czesto zaczepiam i ogolnie z tym problemu nie ma. Ale nie moge sie od niego doprosic nawet pieszczac tak naprawde to za kazdym razem ja sie nim zajmuje a on mna w ogole. Strasznie mi tego brakuje.
Wiem, ja też mojemu wyliczam,że mineta ostatnio była 'na gwiazdkę', prawda jest taka, że to ja odwalam większość gry wstępnej. Niektóre typy tak mają...