niepoKhalane poczęcie
-
WIADOMOŚĆ
-
jeśli to przychodnia to możesz zadzwonić i zapytać sie o wyniki w Twojej karcie.
Wiesz...ja PRL miałam lekko powyżej normy, Tsh w normie ale za dużo jak na staranie się o dziecko poza tym - tyłam. Endokrynolog stwierdził, że to lekka niedoczynność - lecząc tarczycę spadła i prolaktyna. Więc mimo wszystki jeśli lekarz mówi, że wyniki są w normie to ta NORMA ma dość płynne pojęcie. -
nick nieaktualny
-
Mój gin tez twierdził, że wynik jest OK, TSH przy starankach powyżej 1,5 jest do obserwacji chociaż norma jest do 4,0. Niestety większość lekarzy stwierdzi i przy 3,99 że TSH jest "w normie" chociaż dla nas to zaburzenia związane z tyciem, depresje, zmęczenie, wypadanie włosów i wczesne poronienia...
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo tak... eh ale zes mnie pocieszyla a ja sie tak cieszylam ze jak powiedzial ze wszystko dobrze to dobrze... Co za kicha...
Może masz idealne wyniki i lekarz ma rację, mówię tylko tyle, że niestety lekarzom trzeba patrzeć na ręce. Nie wiem z czego to wynika, ale niektórzy chyba bazują na wiedzy sprzed 20 lat... Zadzwoń do przychodni! -
witam się w ten paskudny, deszczowy dzień...
ostatnio stwierdziłam, że skoro zajście w ciąże (a raczej jej utrzymanie) mi nie wychodzi to w między czasie doprowadzę moje uzębienie do porządku, coby w z brzuchem wielkim do dentysty nie chodzić... Okazało się, że mam 3 zęby do zrobienia, jakaś mała próchnica - nic wielkiego. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i wiecie ile zapłaciłam.... 320 zł!! myślałam, że padnę i już się nie podniosę...
[*] 14.09.2014 r.
[*] 08.01.2015 r.
[*] 11.10.2015 r.
[*] 22.12.2015 r. -
Też to przerobiłam, zostały mi do wymiany dwie małe plomby z dzieciństwa ale nie ma pod nimi próchnicy. Kiedyś wiercili tak głęboko, że jak to się ruszy to tylko kanałowe zostaje więc odpuszczam temat a w sumie na dentystę wydałam tyle co na kilkudniową fajną wycieczkę
-
nick nieaktualny
-
wrona,
ja mam 3 zęby do zrobienia ..
ale po rwaniu 2 na raz w grudniu (7ka i 8ka) mam taki atak paniki na samą myśl że kurde no albo mnie uśpią i zrobią albo nie wiem co to będzie ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:53
☀ 13 miesięcy ➡ 10 cykl
słaba ruchliwość .. || udało się!! -
nick nieaktualny
-
zouza wrote:ja też
poza tym mam dziś mega chcice na mięso
stek, karkówka, ewentualnie kurczak z grilla
a tu zupa pomidorowa na obiad
nie wiem jak to przeżyję ..
mam kabanoski, zostały mi 2 - chcesz??
Też mam pomidorową na obiad hue hueWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:04