X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepokój co do objawów
Odpowiedz

Niepokój co do objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Whyso1 Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim,

Proszę Was o poradę, martwię się że coś ze zdrowiem nie tak.. 28 stycznia mialam owulację. 27 stycznia i 29 stycznia było zbliżenie. Od 31 stycznia strasznie mnie boli dół brzucha, tak jakby jajniki naprzemiennie, dodam że okres powinnam dostać 07 lutego. Od 31 stycznia boli mnie cały czas jak na okres, kłucie, pieczenie, dziwne nieswoje uczucie.
    Do tego stopnia, że 02.02 pojechałam wieczorem do lekarza który zrobił mi USG i nie mam żadnego torbiela, ani nic.
    Bolą mnie piersi, plecy z tyłu jak na miesiączkę. Ale nigdy nie miałam tak wcześnie objawów przed miesiączką.

Dzisiaj zrobiłam test, wyszedł negatywny.
    Pewnie test zrobiony za wcześnie. Ale pomijając fakt że to może być ciąza ... czy ktoś miał podobnie i okazało się to jakaś chorobą układu rozrodczego ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ