X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepokój co do objawów
Odpowiedz

Niepokój co do objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Whyso1 Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim,

Proszę Was o poradę, martwię się że coś ze zdrowiem nie tak.. 28 stycznia mialam owulację. 27 stycznia i 29 stycznia było zbliżenie. Od 31 stycznia strasznie mnie boli dół brzucha, tak jakby jajniki naprzemiennie, dodam że okres powinnam dostać 07 lutego. Od 31 stycznia boli mnie cały czas jak na okres, kłucie, pieczenie, dziwne nieswoje uczucie.
    Do tego stopnia, że 02.02 pojechałam wieczorem do lekarza który zrobił mi USG i nie mam żadnego torbiela, ani nic.
    Bolą mnie piersi, plecy z tyłu jak na miesiączkę. Ale nigdy nie miałam tak wcześnie objawów przed miesiączką.

Dzisiaj zrobiłam test, wyszedł negatywny.
    Pewnie test zrobiony za wcześnie. Ale pomijając fakt że to może być ciąza ... czy ktoś miał podobnie i okazało się to jakaś chorobą układu rozrodczego ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ