X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepokój co do objawów
Odpowiedz

Niepokój co do objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Whyso1 Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim,

Proszę Was o poradę, martwię się że coś ze zdrowiem nie tak.. 28 stycznia mialam owulację. 27 stycznia i 29 stycznia było zbliżenie. Od 31 stycznia strasznie mnie boli dół brzucha, tak jakby jajniki naprzemiennie, dodam że okres powinnam dostać 07 lutego. Od 31 stycznia boli mnie cały czas jak na okres, kłucie, pieczenie, dziwne nieswoje uczucie.
    Do tego stopnia, że 02.02 pojechałam wieczorem do lekarza który zrobił mi USG i nie mam żadnego torbiela, ani nic.
    Bolą mnie piersi, plecy z tyłu jak na miesiączkę. Ale nigdy nie miałam tak wcześnie objawów przed miesiączką.

Dzisiaj zrobiłam test, wyszedł negatywny.
    Pewnie test zrobiony za wcześnie. Ale pomijając fakt że to może być ciąza ... czy ktoś miał podobnie i okazało się to jakaś chorobą układu rozrodczego ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ