Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepokój co do objawów
Odpowiedz

Niepokój co do objawów

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Whyso1 Debiutantka

Wysłany: 5 lutego 2024, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim,

Proszę Was o poradę, martwię się że coś ze zdrowiem nie tak.. 28 stycznia mialam owulację. 27 stycznia i 29 stycznia było zbliżenie. Od 31 stycznia strasznie mnie boli dół brzucha, tak jakby jajniki naprzemiennie, dodam że okres powinnam dostać 07 lutego. Od 31 stycznia boli mnie cały czas jak na okres, kłucie, pieczenie, dziwne nieswoje uczucie.
    Do tego stopnia, że 02.02 pojechałam wieczorem do lekarza który zrobił mi USG i nie mam żadnego torbiela, ani nic.
    Bolą mnie piersi, plecy z tyłu jak na miesiączkę. Ale nigdy nie miałam tak wcześnie objawów przed miesiączką.

Dzisiaj zrobiłam test, wyszedł negatywny.
    Pewnie test zrobiony za wcześnie. Ale pomijając fakt że to może być ciąza ... czy ktoś miał podobnie i okazało się to jakaś chorobą układu rozrodczego ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ