Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Niepokojące objawy 23dc
Odpowiedz

Niepokojące objawy 23dc

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • DariaBN Koleżanka

Wysłany: 30 czerwca 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Aktualnie mam 23dc, gdzie moje cykle sa regularne od lat co 27-28dni. Od dnia owulacji mam spory bol piersi, ale nie to mnie martwi. Dwa dni temu tj 21dc dostalam bedac w pracy bolu brzucha polaczonego jak ten okresowy z bolem biegunkowym. Wtedy po raz pierwszy pomyslalam,ze moze byc cos na rzeczy. Od wczoraj mam zaparcia i bardzo twarde podbrzusze. Dodatkowo wieczorami nie moge zasnac bo na boku jest mi niewygodnie odczuwam taki dyskomfort w okolicy prawego jajnika. Test z ciekawosci zrobilam wczoraj (wiem ze za wczesnie) i byl negatyw. Czy mozliwe jest ze organizm ma objawy ciazowe a na tescie wychodzi negatyw? zawszze wydawalo mi sie,ze jesli zaczynam czuc objawy ciazowe to organizm juz wie o zarodku i na tescie go pokazuje. Umowilam sie do gina, bo wystaszylam sie, ze moze mi sie cos dzieje z jajnikami, czy ktoras z was tak miala? te zaparcia, bulgotanie w brzuchu troche mnie martwi, a nic w moim zyciu sie nie zmienilo jesli chodzi o zywienie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 09:58

• Bu Autorytet

Wysłany: 2 lipca 2018, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Być może było to zagnieżdżenie, poczekaj kilka dni i powtórz test. Możliwie rownież, że pękła jakaś torbiel krwotoczna pozostała po niepękniętym pęcherzyku. Cieżko stwierdzić jednoznacznie. Życzę jednak 2 kresek, jak się martwisz to jak najbardziej warto skonsultować się z ginem :) daj znać jak się skończyło, może komuś się przyda :) pozdrawiam!

24.12.2023 II kreski pod choinkę
    21.06.2022 Alicja ❤️
    16.10.2021 niespodziewane II kreski
    3.03.2017 Amelia 10tc [*]
    09.2017 pusty pęcherzyk
    25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
    22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
    4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
    Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
    3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
    6.02.2020 scratching, biopsja - OK
    7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
    Koniec leczenia…
    Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼
  • k94 Nowa

Wysłany: 3 lipca 2018, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślicie, że jest szansa? ciagnie mnie jak na okres, teoretycznie jutro powinnam dostać, ale temperatura poszła w górę, a zwykle spadała dzień przed.. kiedy najwcześniej test robić?
    dodam, że zawsze testy owulacyjne wychodziły w 19 i 20 dniu cyklu(przy 24dniach całego), a w tym miesiącu nie było pozytywnego, jedynie kreska ciemniała ale nie była na tyle mocna. Biorę duphaston od 20dc
    df8df946cb887c95712d6fd11d873e01.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2018, 15:38

• sarahjoea Debiutantka

Wysłany: 12 sierpnia 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepiej iść z tym do lekarza...

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ