X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nieregularne cykle, wczesna ciąża
Odpowiedz

Nieregularne cykle, wczesna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2022, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) czy są tu kobiety które maja nieregularny cykl, kiedy najlepiej zrobić test ciążowy przy nieregularnych cyklach?
    Zrobiłam go w 22 dni cyklu wyszed negatywny dni płodne już miałam od razu po@ minęło od owu 14 dni.
    Dziś jest mi bardzo niedobrze i dosyć mocno boli mnie jajnik ogólnie czuje się jak na grypę, i ciągnie mnie w macicy oraz mam dereszcze nie wiem czy wierzyć testowi czy jest coś narzeczy , ale raczej zawczesnie na jakiekolwiek objawy czy którakolwiek z dziewczyn tak miała? Temperatura w pochwie waha się od 36,83 do 36,67 jeden dzień był tylko skok 37,09 miałam wtedy silny skurcz brzucha. Cóż o tym myśleć 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 14:42

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ