X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nieregularne cykle, wczesna ciąża
Odpowiedz

Nieregularne cykle, wczesna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2022, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) czy są tu kobiety które maja nieregularny cykl, kiedy najlepiej zrobić test ciążowy przy nieregularnych cyklach?
    Zrobiłam go w 22 dni cyklu wyszed negatywny dni płodne już miałam od razu po@ minęło od owu 14 dni.
    Dziś jest mi bardzo niedobrze i dosyć mocno boli mnie jajnik ogólnie czuje się jak na grypę, i ciągnie mnie w macicy oraz mam dereszcze nie wiem czy wierzyć testowi czy jest coś narzeczy , ale raczej zawczesnie na jakiekolwiek objawy czy którakolwiek z dziewczyn tak miała? Temperatura w pochwie waha się od 36,83 do 36,67 jeden dzień był tylko skok 37,09 miałam wtedy silny skurcz brzucha. Cóż o tym myśleć 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 14:42

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ