X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nieregularne cykle, wczesna ciąża
Odpowiedz

Nieregularne cykle, wczesna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2022, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) czy są tu kobiety które maja nieregularny cykl, kiedy najlepiej zrobić test ciążowy przy nieregularnych cyklach?
    Zrobiłam go w 22 dni cyklu wyszed negatywny dni płodne już miałam od razu po@ minęło od owu 14 dni.
    Dziś jest mi bardzo niedobrze i dosyć mocno boli mnie jajnik ogólnie czuje się jak na grypę, i ciągnie mnie w macicy oraz mam dereszcze nie wiem czy wierzyć testowi czy jest coś narzeczy , ale raczej zawczesnie na jakiekolwiek objawy czy którakolwiek z dziewczyn tak miała? Temperatura w pochwie waha się od 36,83 do 36,67 jeden dzień był tylko skok 37,09 miałam wtedy silny skurcz brzucha. Cóż o tym myśleć 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 14:42

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ