X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nieregularne cykle, wczesna ciąża
Odpowiedz

Nieregularne cykle, wczesna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2022, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ;) czy są tu kobiety które maja nieregularny cykl, kiedy najlepiej zrobić test ciążowy przy nieregularnych cyklach?
    Zrobiłam go w 22 dni cyklu wyszed negatywny dni płodne już miałam od razu po@ minęło od owu 14 dni.
    Dziś jest mi bardzo niedobrze i dosyć mocno boli mnie jajnik ogólnie czuje się jak na grypę, i ciągnie mnie w macicy oraz mam dereszcze nie wiem czy wierzyć testowi czy jest coś narzeczy , ale raczej zawczesnie na jakiekolwiek objawy czy którakolwiek z dziewczyn tak miała? Temperatura w pochwie waha się od 36,83 do 36,67 jeden dzień był tylko skok 37,09 miałam wtedy silny skurcz brzucha. Cóż o tym myśleć 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2022, 14:42

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ