Niska Beta ,Brak pęcherzyka ciążowego
-
WIADOMOŚĆ
-
aszin wrote:Ja bym jutro powtórzyła betę na Twoim miejscu, zobaczysz czy spada i jak szybko. Przy tak niskich wartościach raczej Ci leków nie dadzą. Podejrzewam, że każą Ci czekać po prostu na spadek bety i miesiaczke.
Dzisiaj robiłam bete ale zamiast maleć wzrosła do 480,000 , na usg pechęrzyk majacy zaledwie 2 mm , lekarz karze czekać na miesiączke. -
IlonaUg wrote:Dzisiaj robiłam bete ale zamiast maleć wzrosła do 480,000 , na usg pechęrzyk majacy zaledwie 2 mm , lekarz karze czekać na miesiączke.
Speranza :) lubi tę wiadomość
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Jak to czytam, to tylko jedno przychodzi mi do głowy -zmien kobitko jak najszybciej lekarza....
aszin lubi tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Jak to czytam, to tylko jedno przychodzi mi do głowy -zmien kobitko jak najszybciej lekarza....🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️ 5cs
19.03.2024 💔💔
~~~~~~~~~~~~~~~~
9cs:
- 1cs stymulowany Clostilbegyt+Ovitrelle❌
- 2cs z Clo 🙏✨
💉Neoparin+💊 Acard150
„Somewhere over the rainbow…” -
Do tego koniecznie dobry reumatolog-immunolog, bo tych objawów choroby autoimmunologicznej też nie można lekceważyć."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Speranza :) wrote:W każdym razie powodzenia Ilona, trzymaj się dziewczyno
dzięki jestem narazie w dole psychicznym bo nie wiem co mam robic . Wysłałam wczoraj mojej ginekolog wynik badan krwi od tej bety ale nic nie odpisała na nie . Czy beta nie powinna malec jesli ma dojsc do poronienia dziwne to wszystko . Jutro zrobie znowu bete i chyba przejde sie do jakies ginekologa jeszcze chociaz teraz przed swietami bedzie ciezko znalezc jakiegos dobrego w jeden dzien ale to wszystko mnie strasznie martwi . Nie mam zadnych objawow zeby do poronienia mialo dojsc malo tego dalej mnie bola piersi.Czuje sie zostawiona sama sobie. -