Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe dziewczyny
Odpowiedz

Nowe dziewczyny

Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Przyjaciółka

Wysłany: 19 maja 2022, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Keglemegle wrote:
    Maggie, u mnie też podobnie. Udało się (po inseminacji co prawda) ale też biochemiczna. Właśnie czekam na jej zakończenie :(

Niestety tak to jest, że widzimy to czego najbardziej pragniemy. Ja ostatnio przestałam obserwować kilka kont na instagramie bo jedna dziewczyna w ciąży z bliźniakami, inna wrzuca codzienne stores z karmienia malucha...Moja kuzynka zaszła przypadkiem w trzecią ciążę...nie jest łatwo.

Oj tez Was rozumiem Dziewczyny... Mnie jakoś wzrusza każde spotkane dziecko , niby się uśmiecham pytam , ile ma , ale w środku jakoś to boli . Mój jest jeszcze z rodziny wielodzietnej i powielają" tradycję " , jedna siostra niedawno urodziła 6 dziecko ah..

Ja w sumie doceniam , że tu niedawno trafiłam. Człowiek przynajmniej czuję się w tym trochę mniej sam ... Nawet, jak się ma mniejsze , czy większe wsparcie partnera/ rodziny czy przyjaciół, to jednak te emocje / /ten smutek potrafi chyba zrozumieć tylko Ktoś , kto przeżywa to samo ...

" Zycie jest straszne , ale ja postanowiłem , że jest piękne "
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ