X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe dziewczyny
Odpowiedz

Nowe dziewczyny

Oceń ten wątek:
  • Przytulasek Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2022, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Keglemegle wrote:
    Maggie, u mnie też podobnie. Udało się (po inseminacji co prawda) ale też biochemiczna. Właśnie czekam na jej zakończenie :(

Niestety tak to jest, że widzimy to czego najbardziej pragniemy. Ja ostatnio przestałam obserwować kilka kont na instagramie bo jedna dziewczyna w ciąży z bliźniakami, inna wrzuca codzienne stores z karmienia malucha...Moja kuzynka zaszła przypadkiem w trzecią ciążę...nie jest łatwo.

Oj tez Was rozumiem Dziewczyny... Mnie jakoś wzrusza każde spotkane dziecko , niby się uśmiecham pytam , ile ma , ale w środku jakoś to boli . Mój jest jeszcze z rodziny wielodzietnej i powielają" tradycję " , jedna siostra niedawno urodziła 6 dziecko ah..

Ja w sumie doceniam , że tu niedawno trafiłam. Człowiek przynajmniej czuję się w tym trochę mniej sam ... Nawet, jak się ma mniejsze , czy większe wsparcie partnera/ rodziny czy przyjaciół, to jednak te emocje / /ten smutek potrafi chyba zrozumieć tylko Ktoś , kto przeżywa to samo ...

👧 38 🧑‍🦱39

Starania od 2020r.
    Problem : słabe nasienie , niskie Amh obecnie 0,7 , niskie żelazo i ferrytyna
    Kariotypy ✔️
    Kir Bx , większość implantacyjnych ✔️
    Drożność jajowodów ✔️
    03.2025 Angelius Provita MP
    1️⃣ Procedura IVF krótki protokół
    02.06 .25 początek stymulacji
    💉menopur , puregon , orgalutran
    Punkcja 16.06 ❌️ brak komórek 🥲
    07.07 Histeroskopia
    Sierpień na 3 miesiące Omnitrope i androtop
1 2 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ