Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czyzby dziewczynki jakies zbiorowe odchudzanko ? Mnie tez by sie przydalo zgubic jakies 10 kg tylko gdy tylko zaczne zaraz dopadaja mnie jakies smutki ktore od razu zajadam ...19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
M8isia no rzeczywiście dałaś mi fory na święta jestem Ci bardzo wdzięczna ja mieszkam z moimi rodzicami więc w 1 i 2 świat w domu jestem , w niedzielę jedziemy też na trochę do teściów. Ale oni mieszkają gdzieś z 15km od nas więc daleko nie ruszam.
Meśka tak założyliśmy oprócz grupy wsparcia staraczek też grupę odchudzaczek -
nick nieaktualny
-
welonka wrote:Hej dziewczyny.
Agness12 mozesz mnie wykreślić z kwietniowego testowania ,bylam dzisiaj na monitoringu pęcherzyk od poniedziałku nic nie urósł dostałam dupka na wywołanie @ a w następnym cyklu mam zacząć clo wcześniej . -
nick nieaktualny
-
Agness ja z 5 kg. Ma pewno od maja się wezmę ale po świętach kupę roboty do szkoły mam i wizyty u lekarzy tak ze sobą zobaczymy
Witaj casteams. Nie zakładaj czarnych scenariuszy. Ja też zaczynam pierwszy cykl. We wtorek idę do lekarza. A dni płodne przypadają w ostatnim tygodniu kwietnia. Więc wtedy działać bedziemy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja testowałem ale wynik ujemny a miesiaczki jak nie bylo tak nie ma. Temp utrzymuje sie na poziomie 37. Czekam do jutra. Jak @ nie przyjdzie robie kolejny test.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2017, 18:45
casteams lubi tę wiadomość