Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Jestem tutaj nowa więc spieszę się przywitać. To będzie już 5 miesiąc starań, mierzę temperaturę i dla potwierdzenia robię testy owulacyjne od ostatnich cykli. Mam zdiagnozowane Hashimoto, codziennie biorę tabletki z hormonem. Cykle regularne, wykresy piękne, ciąży na razie brak, ale mam nadzieję, że to się niedługo zmieni Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
kolka lubi tę wiadomość
29 lat, Hashimoto, czekamy na Kazia
termin 25 marzec 2018 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anilewe90❤ wrote:Wiec niczego sie nie dowiedzialam. Bety jedynie nie ma a reszta 11 badan.... Boże... No nic musze czekac do piątku do wizyty
To jak nie ma bety to jakie Ci lekarz zlecił ?19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
kochane jesli mozecie zerknac. nie znam sie kurcze jeszcze na tych tempkach. oczywiscie czytam duzo na ten temat jednak doswiadczenia zero. Stracilam nadzieje,ze w tym cyklu byla owulka a nawet jesli sie pojawi to faza lutealna wyjdzie taka krociutka. Moze ja kurcze zle mierze temp. Mierze w pochwie ale nie wkladam termometru az do konca tylko jedynie do okienka pokazujacego temp wiec mysle,ze codziennie wychodzi w tym samym miejscu i staram sie dotknac koncowka tulnej scianki pochwy i tak sobie wlasnie mierze ale ten wykres to chyba masakra jakas. Jesli macie doswiadzenie prosze spojrzcie. Ps rowniez mam hashimoto
"Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
Nasz Aniolek [*] 02.11.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chudik34 też dopiero zaczynam obserwowac cykle mierząc temperature ( to moj drugi cykl gdy ją mierze) ale wydaje mi sie tak jak M8isi ze owu nie było do tej pory.19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
M8isia wrote:Chudik34 moim zdaniem jeszcze nie mialas owulacji bo masz niskie temp ale dzis mozesz miec niska a jutro moze ci skoczy do gory."Mocno wierzę w to, że dzieci nie umierają. One zmieniają datę porodu."
[/url]
[/url]
<a
Nasz Aniolek [*] 02.11.2015
-
Ja zwariuje dziewczyny... Chyba kupie test i go dzisiaj zrobie.. Bo do piatku osiwieje juz calkiem. Sama nie jestem przekonana bo owszem testy wyszly pozytywnie ale dzien przed miesiączka robione byc moze za wczesnie.. Dla wlasnego spokoju zrobie moze bedzie wynik bardziej juz prawdomowny. Okres powinnam dostac 6dni temu..anilewe90❤
-
Anilewe90❤ wrote:Ja zwariuje dziewczyny... Chyba kupie test i go dzisiaj zrobie.. Bo do piatku osiwieje juz calkiem. Sama nie jestem przekonana bo owszem testy wyszly pozytywnie ale dzien przed miesiączka robione byc moze za wczesnie.. Dla wlasnego spokoju zrobie moze bedzie wynik bardziej juz prawdomowny. Okres powinnam dostac 6dni temu..
Jestes bardzo cierpliwa, tyle dni to nawet ja bym nie wytrzymała tylko skoro test juz wyszedl pozytywny to lepiej isc na bete i zobaczyc na jakim jest poziomie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2017, 13:29
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Chudik34 wrote:kochane jesli mozecie zerknac. nie znam sie kurcze jeszcze na tych tempkach. oczywiscie czytam duzo na ten temat jednak doswiadczenia zero. Stracilam nadzieje,ze w tym cyklu byla owulka a nawet jesli sie pojawi to faza lutealna wyjdzie taka krociutka. Moze ja kurcze zle mierze temp. Mierze w pochwie ale nie wkladam termometru az do konca tylko jedynie do okienka pokazujacego temp wiec mysle,ze codziennie wychodzi w tym samym miejscu i staram sie dotknac koncowka tulnej scianki pochwy i tak sobie wlasnie mierze ale ten wykres to chyba masakra jakas. Jesli macie doswiadzenie prosze spojrzcie. Ps rowniez mam hashimoto
-
Anilewe90❤ wrote:Ja zwariuje dziewczyny... Chyba kupie test i go dzisiaj zrobie.. Bo do piatku osiwieje juz calkiem. Sama nie jestem przekonana bo owszem testy wyszly pozytywnie ale dzien przed miesiączka robione byc moze za wczesnie.. Dla wlasnego spokoju zrobie moze bedzie wynik bardziej juz prawdomowny. Okres powinnam dostac 6dni temu..
Trzymam kciuki