Nowe dziewczyny na forum :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem właśnie po wizycie u innego ginekologa, poszłam do niego bo mój poprzedni jak już wcześniej gdzieś tam pisałam stwierdził, że nie może mi pomóc i już. W dniu wizyty miałam 32 dc i na usg lekarz patrzy i mówi, że mam pęcherzyk dominujący i żebym męża po powrocie do domu zagoniła do łóżka dla zachęty dostałam dla męża zdjęcie tego pęcherzyka haha dostałam zastrzyk Ovitrelle i mam spray Lenzetto na tydzień i mam czekać 14 dni i iść na betę, także na dzień matki może uda mi się zrobić samej sobie prezent. prócz tego mam małego torbiela na prawym jajniku, i miałam pęcherzyk z płynem w macicy ale nie zrozumiałam o co chodziło z tym płynem a później zapomniała już zapytać bo wypatrzył ten dominujący i już tym żeśmy się zajeli Gdyby jednak nie wyszło nam tym razem to dostałam sterte badań do wykonania i wtedy będę wiedziała w czym jest problem.Olga 28.11.2011r ❤
-
Anilewe90❤ wrote:Dziewczyny jestem.. Ale ostatnio kropeczka dawala o sobie znac i nawet denerwował mnie tel. I raził wyświetlacz w oczy.. Bylam u giną we wtorek. Serduszko bije. Teraz pod koniec maja mam sie pokazac. Ogolnie ciągle sie stresuje zeby wszystko bylo ok... Pozdrawiam i życzę sukcesów
Super, że wszystko dobrze u ciebie. Serduszko- to musi być piękne ! Gratulacje raz jeszcze Zaglądaj czasem tu do nasAnilewe90❤ lubi tę wiadomość
-
Anilewe90❤ wrote:Dziewczyny jestem.. Ale ostatnio kropeczka dawala o sobie znac i nawet denerwował mnie tel. I raził wyświetlacz w oczy.. Bylam u giną we wtorek. Serduszko bije. Teraz pod koniec maja mam sie pokazac. Ogolnie ciągle sie stresuje zeby wszystko bylo ok... Pozdrawiam i życzę sukcesów
Anilewe90❤ lubi tę wiadomość
-
Igibarz wrote:Jestem właśnie po wizycie u innego ginekologa, poszłam do niego bo mój poprzedni jak już wcześniej gdzieś tam pisałam stwierdził, że nie może mi pomóc i już. W dniu wizyty miałam 32 dc i na usg lekarz patrzy i mówi, że mam pęcherzyk dominujący i żebym męża po powrocie do domu zagoniła do łóżka dla zachęty dostałam dla męża zdjęcie tego pęcherzyka haha dostałam zastrzyk Ovitrelle i mam spray Lenzetto na tydzień i mam czekać 14 dni i iść na betę, także na dzień matki może uda mi się zrobić samej sobie prezent. prócz tego mam małego torbiela na prawym jajniku, i miałam pęcherzyk z płynem w macicy ale nie zrozumiałam o co chodziło z tym płynem a później zapomniała już zapytać bo wypatrzył ten dominujący i już tym żeśmy się zajeli Gdyby jednak nie wyszło nam tym razem to dostałam sterte badań do wykonania i wtedy będę wiedziała w czym jest problem.
Nowy ginekolog i nowe podejście A na samą wizyte to chyba nie mogłaś trafić na lepszy moment Mam nadzieję, że za te 14 dni ogłosisz nam dobre wieści o pozytywnej becie Trzymam kciukiIgibarz lubi tę wiadomość
-
Zaglądam i kibicuje ale Nie zawsze mam czas odpisac teraz w pracy jestem to weszlam na chwilkę.. Z dystansem do tego podchodzę bo do mnie to nie dociera jeszcze i dlatego taka jestem troche zeby nie zapeszać.. Do wyprawki jeszcze troszke poki co moj partner chce sie wymiksowac z lozka.. Bo twierdzi ze rosnę i brak mu miejsca... ☺anilewe90❤
-
Igibarz powodzenia !!!
Mam do Was pytanie odnośnie pierwszego dnia cyklu . Jesli przed @ występuje plamienie 3 dni , znika na jeden dzień a potem rozkręca sie Armagedon to pierwszy dzień cyklu to plamienie czy juz ta właściwa @?
Z góry dziekuje za pomoc !🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc
-
meggi90 wrote:Dziewczyny mało nas się udziela, no ale może któraś mi pomoże, ma któraś z Was kredyt na mieszkanie/dom ponad 120tys i na jaki okres? jakie są wysokości rat. Zastanawiam się nad kupnem mieszkania, mamy troszkę wkładu własnego, ale sporo musimy dobrać kredytu. I się waham.
Ja mam 160 tys na 35 lat . W sumie juz 33 . Rata okolo 600-800zl mamy prognozy na 3 kolejne miesiące. Kredyt w oko.🎈Ciąża donoszona🤰🏻
Starania od 2016, 3 poronienia, jeden poród.
03.01.20 Miłoszek 😇 20tc