Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Wróblowa wrote:Marcia no bez kitu.
Jakby mój organizm był jedną wielką prezerwatywą nie dającą mi zajsć w ciążę.
hahahhaha
Pola, Ty też się trochę wyluzuj, bo nie sprzyja to staraniom.Takie ciągłe myślenie, czy sie udało czy nie.
Hahahaha.
Przypomniała mi się ta amerykańska komedia gdzie stary gościu zakładał na całego siebie gigantyczna prezerwatywe xD
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2017, 14:39
-
marciaa wrote:Hahahaha.
Przypomniała mi się ta amerykańska komedia gdzie stary gościu zakładał na całego siebie gigantyczna prezerwatywe xD
HahahahhahahahaW oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
08.02.2017 Ciąża pozamaciczna
http://ovufriend.pl/graph/b4c8b9a06a292567105baebc85e50c29
-
Niezla scena ale oni oboje maja na sobie te gumy i te wielkie opakowania. Ta sena jest chyba z filmu naga broń jak dobrze pamiętam.W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
-
Lunna wrote:
Tak hahah -
Wcale bym się nie zdziwiła...
tarcza ochronna na plemniki
marciaa lubi tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyMoyandott - nie martw sie nastepnym razem sie uda
Dziewczyny apropo dentysty i ginekologaMowilam ginowi, ze mam ząb do leczenia kanalowego i w ciagu miesiaca musze go wyleczyc, ze znieczuleniem oczywiscie, a ze jestem na Clo i ladnie pecherzyki rosna czy to nie bedzie przeszkadzalo w staraniach i ewentualnej ciazy. To powiedzial, ze mam leczyc zeby i nie przejmowac sie miejscowym znieczuleniem, bo ono nie jest takie grozne dla ciazy. Dotychczas slyszalam, ze ciezarne lecza zęby bez znieczulenia bo podobno nie mozna. Wiec jaka jest prawda? Macie jakies doswiadczenia? Jakies info od ciężarnych kolezanek?
Moyandott lubi tę wiadomość
-
Moyandott wrote:No i wynik jest ... niestety to tylko spóźniająca sie @
Niech to wszystko szlag trafi cholera jasna ...
Sciskam mocno wiem co przezywasz bo to samo mialam w poniedzialek tylko sie wkurzylam. A jaki wynik ja mialam <2,0
W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
-
nick nieaktualnyJoannanml wrote:Moyandott - nie martw sie nastepnym razem sie uda
Dziewczyny apropo dentysty i ginekologaMowilam ginowi, ze mam ząb do leczenia kanalowego i w ciagu miesiaca musze go wyleczyc, ze znieczuleniem oczywiscie, a ze jestem na Clo i ladnie pecherzyki rosna czy to nie bedzie przeszkadzalo w staraniach i ewentualnej ciazy. To powiedzial, ze mam leczyc zeby i nie przejmowac sie miejscowym znieczuleniem, bo ono nie jest takie grozne dla ciazy. Dotychczas slyszalam, ze ciezarne lecza zęby bez znieczulenia bo podobno nie mozna. Wiec jaka jest prawda? Macie jakies doswiadczenia? Jakies info od ciężarnych kolezanek?
Joannanml lubi tę wiadomość
-
Joannanml wrote:Moyandott - nie martw sie nastepnym razem sie uda
Tak ja leczylam dwa zeby w ciazy fakt ze to bylo 8 lat temu ale żaden dentysta nie chcial dac mi znieczulenia bo powiedzili mi ze cos moze sie stac i w ciazy lepiej uważać i robialm dwa zeby bez znieczulenia byl to 4/5 miesiąc. Nie wiem jak teraz ale wtedy szukalam denstysty i zaden nie chciał sie zgodzić.W oczwkiwaniu na upragione szczęście
Amelka 27.02.2010
-
Moyandott eh....
szkoda... liczyłam że to jednak fasol. Przytulaski. :*
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Joannanml wrote:Moyandott - nie martw sie nastepnym razem sie uda
Joannanml lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNigdy nie mialam leczenia kanalowego, ale juz sie boje, a nie wyobrazam sobie bez znieczulenia.
Wiecie co, to jest glupie ale chyba przywolalam sobie to myslami, bo ostatnio krazyly mi po glowie mysli: kurcze mogloby sie wydarzyć cos, co skierowaloby moja glowe na inne myslenie niz tylko myslenie o staraniach o dzidzie.
No i mam inne myslenie: ząb i wizyty u dentysty brrr
-
Dziewczyny, poradzcie cos, bo mam rozkmine.
Musze zrobic zastrzyk dzien po pozytywnym tescie ovu. Wczoraj nie robilam. Dzis zrobilam i dosyc wyrazna krecha, ale nie calkiem pozytywny.
Wczoraj bylo troche sluzu, wygladal na plodny. No i mierzylam temperature: wczoraj 36,19; dzis 36,59 - wyglada jakby owulacja byla w nocy, mialam lekkie bole po lewej stronie. Wiec nie wiem czy czekac do jutra, czy zrobic juz dzis.
Dzieki!25.02.2023 synek
20.08.2020 córka