Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aika wrote:Dla mnie tak samo Ale jak tak patrzeć z tą owulacją to My chłopaka będziemy mieli Zgadzacie się z tym ze każdy mężczyzna chce mieć syna? Gdzieś tak czytalam i się Zastanawiam
hmm chyba niekoniecznie xD
myslę ze wielu chce mieć córeczkę tatusia xD -
nick nieaktualnyAika wrote:Czikitaaaaa!!!! Gdzie się podziewalas kobito?
Marcia to tez Racja
Aaaa podłamał mnie ten negatywny test ciążowy a dzisiaj już 37 dc a ja dalej nie mam @ a ovu wyznaczył mi na 35 dc termin @....ehhh jestem taka wkur......ona że pojęcia nie macie... -
Cziktuś! :* jesteśmy w tym samym nastroju.
Mój chce mieć chłopca, ale to akurat okej, bo ja też chce mieć synka najpierw.
Żeby córeczka miała starszego brata.
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualnyAika wrote:Dla mnie tak samo Ale jak tak patrzeć z tą owulacją to My chłopaka będziemy mieli Zgadzacie się z tym ze każdy mężczyzna chce mieć syna? Gdzieś tak czytalam i się Zastanawiam
-
MilliSBB wrote:Hej BABECZKI:)
Nie było mnie cały tydzień,ale regularnie Was podczytywałam.
Byłam wczoraj o gina.Nie wiem czy pamiętacie,ale miałam badany progesteron w 18 dc z wynikiem 15,88 ng/ml ,myślałam ,że taki progesteron wskazuje na OWU ale tak nie jest.Gin mi powiedziała,że dopiero progesteron około 20 ng/ml świadczy o owulce.
Póki co zaczęły mi się dni płodne:)Był piękny pęcherzyk dominujący w jajniku więc może zaskoczy.Ginka kazała kochać się codziennie
Ah i powiedziała,że mam wyluzować,bo inaczej daj mi pasem przez tyłek i ,że jak będę się spinać to nerwicy się nabawię ,a nie ciąży.
Jak w tym cyklu nie wyjdzie to od następnego clo + pregnyl.
Dziwne, bo ja przy wyniku 17 zaszłam w ciążę -
nick nieaktualny
-
Ewcia daj spokój, żadnej czerwieni.!!! Chociaż rozumiem Twoje podejście do sprawy, bo ja tak samo podchodzę- wolę się pozytywnie zaskoczyć, niż niemiło roczarować.
Jestem ciekawa czy @ faktycznie mi się przesunie, bo jeśli tak, to mogę mieć lipę z marcowej wizyty u gina... -
Ewcia_92 wrote:Aika! Nie wkręcisz mnie w ciążę . Wolę się cieszyć niż gryźć wargi z rozpaczy. Już nie raz się cieszyłam. Wg mnie nie ma niczego co wskazywałoby na Kropka! o czym przekonacie się początkiem lutego jak napisze, że przeżywam czerwoną rozpacz.
Kochana, miejmy nadzieje ze się nie rozczarujesz :* I ze się pozytywnie zaskoczysz :* -
nick nieaktualny
-
Mnie drugi dzień boli głowa od rana.. dzisiaj mam takie uderzenia gorąca że palę sie od środka no i
Delikatne pobolewania w podbrzuszu. Kazalam mojemu K przyjrzeć sie piersiom. Zauwazyl przeswitujace żyły po bokach . Nie przyznalam sie dlaczego sie go o to dopytuje ale sie domyslil i powiedzial ze juz sie objawów doszukuje Przeciez wiem ze za wcześnie na cokolwiek a ja juz sobie wkręcam !Majeczka 21.11.2012 r.
11 cs o drugie maleństwo -
Karen25 ja dodatkowo mam dziś zgagę i bardzo intensywny ból w podbrzuszu, 31 dc... Nie wiem co dziś wybrać w sklepie test czy butelkę wina, bo piersi jak u Ciebie, a teoretycznie powinny już maleć. Niech żyją mistrzynie wkrętów!10 cs szczęśliwy