X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Nowe staraczki - 2017
Odpowiedz

Nowe staraczki - 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo laski :P

Karen25 lubi tę wiadomość

• marciaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Dla mnie tak samo :) Ale jak tak patrzeć z tą owulacją to My chłopaka będziemy mieli :D <3 Zgadzacie się z tym ze każdy mężczyzna chce mieć syna? Gdzieś tak czytalam i się Zastanawiam :P

hmm chyba niekoniecznie xD
    myslę ze wielu chce mieć córeczkę tatusia xD

• Aika Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikitaaaaa!!!! Gdzie się podziewalas kobito?

Marcia to tez Racja :D

m85awv1.png
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika no ja się z tym nie zgadzam, bo mój chce mieć córeczkę :D

łooo jak mi sie nie chce jechać do szkoły. Za godzinę mam autobus.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Czikitaaaaa!!!! Gdzie się podziewalas kobito?

Marcia to tez Racja :D

Aaaa podłamał mnie ten negatywny test ciążowy :/ a dzisiaj już 37 dc a ja dalej nie mam @ a ovu wyznaczył mi na 35 dc termin @....ehhh jestem taka wkur......ona że pojęcia nie macie...:/

• Wróblowa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cziktuś! :* jesteśmy w tym samym nastroju. :P
    Mój chce mieć chłopca, ale to akurat okej, bo ja też chce mieć synka najpierw. :P
    Żeby córeczka miała starszego brata. :P

p19u9jcgdgj4qrbu.png
    Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
    Olek - 05.11.2020 👦🏼
    HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
    To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu.
  • Aika Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czikita jeju kochana przykro mi :(

m85awv1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Dla mnie tak samo :) Ale jak tak patrzeć z tą owulacją to My chłopaka będziemy mieli :D <3 Zgadzacie się z tym ze każdy mężczyzna chce mieć syna? Gdzieś tak czytalam i się Zastanawiam :P
    Aika! Nie wkręcisz mnie w ciążę :P. Wolę się cieszyć niż gryźć wargi z rozpaczy. Już nie raz się cieszyłam. Wg mnie nie ma niczego co wskazywałoby na Kropka! :P o czym przekonacie się początkiem lutego jak napisze, że przeżywam czerwoną rozpacz.

• Bella_Bella Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilliSBB wrote:
    Hej BABECZKI:)

Nie było mnie cały tydzień,ale regularnie Was podczytywałam.

Byłam wczoraj o gina.Nie wiem czy pamiętacie,ale miałam badany progesteron w 18 dc z wynikiem 15,88 ng/ml ,myślałam ,że taki progesteron wskazuje na OWU ale tak nie jest.Gin mi powiedziała,że dopiero progesteron około 20 ng/ml świadczy o owulce.
    Póki co zaczęły mi się dni płodne:)Był piękny pęcherzyk dominujący w jajniku więc może zaskoczy.Ginka kazała kochać się codziennie :)

Ah i powiedziała,że mam wyluzować,bo inaczej daj mi pasem przez tyłek i ,że jak będę się spinać to nerwicy się nabawię ,a nie ciąży.
    Jak w tym cyklu nie wyjdzie to od następnego clo + pregnyl.

Dziwne, bo ja przy wyniku 17 zaszłam w ciążę ;)

m3sxskjoa5ll377l.png
    34bwk0s3uvbnlpvu.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałam żeby @ przyszła o czasie to ta jak zwykle płata mi figle....przy takich długich cyklach to naprawdę ciężko o ciąże....grrrr :/

a badanie krwi i hsg czeka :(

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację, byle zdrowe! U nas taka mała nadzieja na chłopczyka, M o synku marzy :) Ale mi osobiście to wszystko jedno. No co? Pomarzyć można ;)

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Doma90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia daj spokój, żadnej czerwieni.!!! Chociaż rozumiem Twoje podejście do sprawy, bo ja tak samo podchodzę- wolę się pozytywnie zaskoczyć, niż niemiło roczarować.

Jestem ciekawa czy @ faktycznie mi się przesunie, bo jeśli tak, to mogę mieć lipę z marcowej wizyty u gina...

• Aika Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewcia_92 wrote:
    Aika! Nie wkręcisz mnie w ciążę :P. Wolę się cieszyć niż gryźć wargi z rozpaczy. Już nie raz się cieszyłam. Wg mnie nie ma niczego co wskazywałoby na Kropka! :P o czym przekonacie się początkiem lutego jak napisze, że przeżywam czerwoną rozpacz.

Kochana, miejmy nadzieje ze się nie rozczarujesz :* I ze się pozytywnie zaskoczysz :*

m85awv1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aika wrote:
    Kochana, miejmy nadzieje ze się nie rozczarujesz :* I ze się pozytywnie zaskoczysz :*
    Nadzieja matką głupich :P. Wolę wierzyć :D. Hehe. Skarby Moje, pożyjemy - zobaczymy :).

• Karen25 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie drugi dzień boli głowa od rana.. dzisiaj mam takie uderzenia gorąca że palę sie od środka :) no i
    Delikatne pobolewania w podbrzuszu. Kazalam mojemu K przyjrzeć sie piersiom. Zauwazyl przeswitujace żyły po bokach :). Nie przyznalam sie dlaczego sie go o to dopytuje ale sie domyslil i powiedzial ze juz sie objawów doszukuje :) Przeciez wiem ze za wcześnie na cokolwiek a ja juz sobie wkręcam !

Majeczka 21.11.2012 r. <3
    11 cs o drugie maleństwo :)
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karen25 ja dodatkowo mam dziś zgagę i bardzo intensywny ból w podbrzuszu, 31 dc... Nie wiem co dziś wybrać w sklepie test czy butelkę wina, bo piersi jak u Ciebie, a teoretycznie powinny już maleć. Niech żyją mistrzynie wkrętów! :D

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Karen25 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolą po bokach piersi ale da sie znieść:). Chciałabym zeby już coś bylo wiadomo :)

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he dobre jesteście dziewczyny. Ja nie mam żadnych objawów. Kompletnie nic. Nawet nie mam co zaznaczyć na moim wykresie dzisiaj. Coś czuję, że mój detektor ciąży pokaże mi 0% :D A u was pokazuje jakieś procenty to urządzonko? :D

• Karen25 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie posiadam ;) hehehe

• Doma90 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2017, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karen25 wrote:
    Nie posiadam ;) hehehe
    Nie prowadzisz tu wykresu? :) Wtedy sam się uruchmia po wyznaczonej owulacji :)

‹‹ 120 121 122 123 124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ