Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie kupilam sobie testy owulacyjne , z ciekawisci zrobilam i ku mojemu zaskoczeniu wczoraj wyszly dwie tyle ze jedna troche slabsza a dzis dwie mocne kreski...wszystko fajnie tyle ze ja jestem dopiero w 7 dc a cykle mam 28 dniowe. Ostatni jedynie byl jakis dziwny i trwal 26 dni . Czy to mozliwe zebym zaraz po @ miala owulacje ?
-
Monia26 wrote:Dziewczyny mam pytanie kupilam sobie testy owulacyjne , z ciekawisci zrobilam i ku mojemu zaskoczeniu wczoraj wyszly dwie tyle ze jedna troche slabsza a dzis dwie mocne kreski...wszystko fajnie tyle ze ja jestem dopiero w 7 dc a cykle mam 28 dniowe. Ostatni jedynie byl jakis dziwny i trwal 26 dni . Czy to mozliwe zebym zaraz po @ miala owulacje ?
Jest możliwe choć wątpię, by to już była owulacja. Mnie tam nigdy testy owulacyjne nie wychodziły i z tego co wiem, większość dziewczyn się na nich zawiodła. -
Wróblowa wrote:Ahoj! Dziś późno ale w pracy jakieś dziwne jazdy są i boje się wchodzić na ovf. z wieści ode mnie, to idę znów na studia. Jestem w rekrutacji.
Blueyes super wiadomość, zdrówka dla Waszej dwójki :*
Czyzby to byla "kolezanka" a nie kolezanka ? -
Monia26 wrote:Dziewczyny mam pytanie kupilam sobie testy owulacyjne , z ciekawisci zrobilam i ku mojemu zaskoczeniu wczoraj wyszly dwie tyle ze jedna troche slabsza a dzis dwie mocne kreski...wszystko fajnie tyle ze ja jestem dopiero w 7 dc a cykle mam 28 dniowe. Ostatni jedynie byl jakis dziwny i trwal 26 dni . Czy to mozliwe zebym zaraz po @ miala owulacje ?
Tak, mozliwe. Aczkolwiek mona ginka mowi, ze to jest do sprawdzenia, bo nie wiadomo czy jajo mialo czas dojrzec. -
Dzień dobry!
Blue rośnijcie zdrowo :*
Miałam wczoraj dzień leniuszka, źle się czułam i musiałam zwolnić się z pracy. Co prawda bieganie do toalety co chwilę nie było przyjemne, ale i tak delektowałam się czasem wolnym
Blueyes lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry babeczki:-)
Blue cudowne wieści!rośnijcie zdrowo:-)
Ja zaraz uciekam do pracy,lenia mam przeokrutnego.
A jutro wyjazd na wieś,będzie ognicho,grill i okrągłe urodziny mojego M.No i poznają sie nasi rodzice.Blueyes lubi tę wiadomość
"Szeptem na ucho powiem,że, ja ,ja się tego wyrzekam...wyrzekam bo,nikt tak tak pięknie nie mówił,że się boi miłości.."
34cs
-
Hej dziewczyny , u mnie już plamienie pomimo dupka więc okres będzie planowo nawet nie testuję, bo to nie ma sensu
-
Ja znowu po nocce, standardowy zestaw: energetyk przed wyjściem z pracy, żeby nie zabić się po drodze, i piwo w domu, żeby zasnąć. Bardzo zdrowy i odpowiedni do starań tryb życia .
Po 14 odbieram wyniki bety i idę do gina, trzymajcie kciuki, żeby dał zielone światło.
Dobranoc4.04.17, 9 tc [*]
Podejrzenie zespołu antyfosfolipidowego
Niedoczynność tarczycy
Leszek jest z nami! 29.05.2018 -
Hej piękne
Czy u Was też jest taka dołująca pogoda?
Piątek, piąteczek, piątunio a mnie to jakoś nie cieszy. Jutro mam wieczór panieński siostry męża. Masakra jakaś. zero organizacji, starsza wymyśliła iść na biforek przed tańcami do suszarni. No ręce opadają. Uwielbiam sushi, ale tam wódeczki się nie napijemy. Nie wiem czy powiedzieć starszej, że to słaby lokal. Nie chcę też mieszać, żeby potem były do mnie pretensje.
A jeszcze martwię się o mojego. On ma kawalerski"Tylko nie martw się przez cały dzień.
Wyznacz sobie na to godzinę, a potem ciesz się życiem"
ks. Jan Kaczkowski -
monijaaa wrote:Hej piękne
Czy u Was też jest taka dołująca pogoda?
Piątek, piąteczek, piątunio a mnie to jakoś nie cieszy. Jutro mam wieczór panieński siostry męża. Masakra jakaś. zero organizacji, starsza wymyśliła iść na biforek przed tańcami do suszarni. No ręce opadają. Uwielbiam sushi, ale tam wódeczki się nie napijemy. Nie wiem czy powiedzieć starszej, że to słaby lokal. Nie chcę też mieszać, żeby potem były do mnie pretensje.
A jeszcze martwię się o mojego. On ma kawalerski
Sorry, ale suszi przed panieńskim ? Chcecie rz..ać ?