Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Idziana trzymam kciuki za wizytę :)mojego dnia u nas dzisiaj piękne słoneczkoIdzianna lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ancia, oby tak jak pisałaś przyszła szybko i bezboleśnie...
A ja dziś idę na solarkę, pierdziele... Słońce raz jest, raz nie ma, co będę się szarpać... ;P
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Dzien dobry . Ja dzis zrobilam dzien lenia i nie poszlam do pracy. Ale tylko dlatego ze mam "misje" znalezienia prezentu dla taty na 60 urodziny .
Doma ja tez tydzien po @ test bede ronic. Zapisalam sie dlatego na 15 lipca .
Monika25 jak sie czujesz ?
Anciaa tak jak Ptaszyna napisala oby szybko przyszla bezbolesnie zebyscie mogli zaczac nowy cykl7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewuchy
U mnie tez ładna pogoda a ja planuje zostać dzisiaj w pracy na nadgodzinach ale cóż... jak chce się mieć więcej pieniędzy to niestety tylko tak
Mati1 odganiam @ SIO SIO
Powiedzcie mi jeszcze kochane jak to jest, przy staraniach dobrze jest kochać się codziennie czy raczej odczekać? Mówię o czasie dni płodnych. Jedni mówią tak gdzies pisze inaczej. Jak to u Was jest?Mati1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilano wrote:Cześć Dziewuchy
Powiedzcie mi jeszcze kochane jak to jest, przy staraniach dobrze jest kochać się codziennie czy raczej odczekać? Mówię o czasie dni płodnych. Jedni mówią tak gdzies pisze inaczej. Jak to u Was jest?
Ja się kocham kiedy mam ochotę niby sie mówi ze jak przez kilka dni (dluzej jak 3-4 dni) się kocha codziennie to plemniki nie zdążą się na nowo naprodukować i nasienie jest słabsze. nie bez powodu kliniki niepłodności chca przy badaniu nasienia wstrzemięźliwości od 3-6 dni. ja staram sie w okresie płodnym współzyc codziennie max co drugi dzien jednak nic na sile jak ktos z nas nie ma ochoy trudno nie ten miesiac to w kolejny. ma to byc przyjemnosc a nie sory z okreslenie "produkcja na sile" mi gin w klinice kazal w scisle okresie plodnym kochac sie 3 dni codziennie (jednak wczescniej kazal zrobic 2-3 dniowa przerwe)Milano, anciaa lubią tę wiadomość
-
Milano zależy też od nasienia partnera. Jak jest słabe to lepiej co dwa dni.
Milano, Madzix88, anciaa lubią tę wiadomość
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
Wroblowa, Madzix dzięki
Nie robiliśmy jeszcze badań nasienia męża wiec nie wiem jak to z nim jest. Jak przez kolejne dwa cykle będzie NIC to wysyłam go na badania
No właśnie o to chodzi, chęci są jak najbardziej ale czy to nie za często. Jestem zdania w tym cyklu co ma być to będzie, najwyżej w sierpniu będę mogła pobawić się na weselu a nie robić za kierowcę -
nick nieaktualnyMilano wrote:Wroblowa, Madzix dzięki
Nie robiliśmy jeszcze badań nasienia męża wiec nie wiem jak to z nim jest. Jak przez kolejne dwa cykle będzie NIC to wysyłam go na badania
No właśnie o to chodzi, chęci są jak najbardziej ale czy to nie za często. Jestem zdania w tym cyklu co ma być to będzie, najwyżej w sierpniu będę mogła pobawić się na weselu a nie robić za kierowcę
uuu widze ze u Ciebie 3 cykl starań dopiero zaskoczy niedlugo zobaczysz -
Madzix88 wrote:uuu widze ze u Ciebie 3 cykl starań dopiero zaskoczy niedlugo zobaczysz
Dopiero a mam wrażenie jakby to trwało już noe wiadomo ile.
Przy Was to jestem świeżak w tych wszystkich sprawach. Podziwiam Was niesamowicie za wytrwałość i niech mi ktoś powie, że my słaba płeć
Już nie mogę się doczekać 15, aż wszyscy już wyjdą do domu a ja będę mogła jeszcze popracować w ciszy i spokoju Open Space coraz bardziej zaczyna mi ciążyć -
karollka29 wrote:Dzien dobry . Ja dzis zrobilam dzien lenia i nie poszlam do pracy. Ale tylko dlatego ze mam "misje" znalezienia prezentu dla taty na 60 urodziny .
Doma ja tez tydzien po @ test bede ronic. Zapisalam sie dlatego na 15 lipca .
Monika25 jak sie czujesz ?
Anciaa tak jak Ptaszyna napisala oby szybko przyszla bezbolesnie zebyscie mogli zaczac nowy cykl
Ogólnie jest ok, żadnych zachcianek, żadnych wymiotów, czaaasem lekkie mdłości, ból głowy. Da się życ
EA, Frosch lubią tę wiadomość
Monika25