Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba nie umiem żyć bez kawy. ;(
Czwarty dzień nie piję, jest 9:30, nie wiem co się wokół dzieje, chce mi się płakać, moje życie nie ma sensu... ;(;(;( popadam w jakąś bezsensowną otchłań istnienia
Będziemy mieć Synka - czekamy ♥️
Olek - 05.11.2020 👦🏼
HSG - Udało się udrożnić oba jajowody!
To nie problem jest problemem, problemem jest Twoje podejście do problemu. -
nick nieaktualny
-
Wróblowa wrote:Ja chyba nie umiem żyć bez kawy. ;(
Czwarty dzień nie piję, jest 9:30, nie wiem co się wokół dzieje, chce mi się płakać, moje życie nie ma sensu... ;(;(;( popadam w jakąś bezsensowną otchłań istnienia
Wróblowa, mało masz zmartwień ? Na ch....Ci jeszcze detoks od kawy Odkryłam nowa buźkę D i : równa sięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 09:43
-
Mati1 wrote:hehe lepiej pogody nie analizować bo długoterminowe chyba nigdy sie nie sprawdza a jak juz to przypadek
Moja propozycja-patrzeć przez okno długoterminowe jakby tak zapamiętywać to zmieniają zdanie z dnia na dzień. Ba-w moim telefonie to ta na bieżąco informować mnie prawidłowo nie chce. Wredna wstręciucha. Za oknem deszcz a ta mi podaje że słonecznie ewentualnie lekko zachmurzone. Albo słońce a ta twierdzi że burzahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Mati, chyba tak. jestem tak przydżumiona że szok wczoraj po robocie to myślałam że na stojąco zasnę.
Karolyna masz racje, zaraz ide se zrobić mega giga kubeł czarnej, niezdrowej, parzonej kawy z dwóch czubatych! #wamoku.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny
-
Dziekuje Madzix. Wlasnie sie zastanawiam ile bedziemy czekac a znajac mojego to pewnie zapomni zapytac. No chyba ze sami mu powiedza
Edit: BTW od tygodnia ciagnie mnie podbrzusze. Zwariowac idzie od tego. Ciekawe czy to nie na @ tak sie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 10:07
7cs
Wysoki testosteron...
Ovarin na poprawienie gospodarki hormonalnej.
-
Wróblowa wrote:Mati a wiesz, zdrowszy tryb życia, i w ogóle, kalorie, cellulit i te sprawy.
MAsz Wróblowa https://portal.abczdrowie.pl/21-zaskakujacych-korzysci-z-picia-kawy
Byle nie rozpuszczalna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2017, 10:23
-
Karolyna, już obczajam.
Karollka, u nas było w zależności od labo, w tym kichowym jeden dzień, a w tym special 3 dni robocze.
Olek - 05.11.2020 👦🏼
nick nieaktualny