Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
To się @posypaly. Ja dzisiaj spałam do 11 co raczej nie zdarza się często, ale widocznie organizm potrzebował.Co u reszty ?
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Ja postanowiłam jutro pójść na badania krwi, chce zbadać kilka hormonów, a akurat będzie dzień w którym je najlepiej zrobić.
Justa byłam dzisiaj w lesie z moim psiakiem, żeby się wybiegał. Po tych wichurach leży tle drzew, że aż dech zapiera. Z resztą w parku nie daleko mojego domu też leżą.
Jakie plany na weekend?
Ja chyba pójdę do kina na "Wszyscy moi mężczyźni", no i na zakupy (mąż potrzebuje spodni) , a i ja może na tym skorzystam
aaa i jeszcze jedno pytanko.... Jak nie wykupię tego pakietu to nie będę mogła wcale korzystać z forum? ;(
Jeny jak ludzie zarabiają na nieszczęściu innych.... Te badania hormonów są takie drogie, wizyty u lekarzy drogie... A później jak już się uda to te wszystkie rzeczy dla dzidziusia i mamy.... szkoda gadać....Patt1002 -
Pracuję w lasach, na szczęście w moim regionie te wichury przeszły bokiem. Jak widzę takie suche i powalone drzewa to mam łzy w oczach, bo wiem z jaką pracą i problemami się to wiąże.
Jak potrzebuję jechać do lasu to biorę męża terenówkę, a dzisiaj nie wzięłam i jechałam moim małym clio tylko po dobrych drogach.
Drogie jest wszystko, ale jak wydałam 200 zł na wizytę teraz i później 40 zł na badania, to stwierdziłam, że wolę wydać kasę, niż bym miała później w szpitalu wylądować. Tylko wkurza mnie to, że na moim rozliczeniu wypłaty odejmują na ubezpieczenie bajońskie sumy, a i tak z niego nie korzystam...
Kobitki weekend idzie!!! -
nick nieaktualnyPrawda jest taka, że jak kogoś nie stać na leczenie to ma przerąbane, na NFZ czeka się na wszytko sto lat, do tego nie wszytko refundują, a lekarze potrafią wmawiac, że prywatna wizyta to lepszy sprzęt itp. itp.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 13:42
-
Justa idzie idzie ja mam jeszcze 45 min pracy i zaczynam weekend
Biedronka dokładnie tak - wkurza mnie to ze takie sładki płacimy co miesiąc i co z tego ... ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 13:46
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
Jak chciałam się umówić na wizytę na popołudnie to (w zasadzie w większym mieście) pierwszy wolny termin był na maj 2018!
Ja wiem, że jeśli chodzi o kobiety w ciąży to większość jest na zwolnieniu i mogą iść rano do lekarza, no ale nie każdy!
U mnie prywatnie to do 20 przyjmują i uważam, że to jest najbardziej odpowiednia pora.
I w końcu zlikwidowano pobór krwi i innych próbek rano, można iść o każdej porze dnia (i nocy) do szpitalnego laboratorium i wszystko się załatwi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
wczoraj na usg okazało się że jest torbiel ciałka żółtego po stymulacji clo. Także ten cykl jest stracony.
Ale chyba już się przyzwyczaiłam do złych wiadomości więc jakoś to po mnie spłynelo.
Jak tam Wasze plany na weekend?"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
nick nieaktualny
-
U mnie dzis dzien bardzo nerwowy obudzilam sie zla a jeszcze szefowa mi pogorszyla ten dzien czeka mnie ciezki week w pracy zreszta caly tydzien dzis az mi sie plakac chce taka jestem zla wrrr!jeszcze na dodatek wczoraj byla z sis u lekarza po dxien wczesniej miala test z krwi i wyszedl dodatni ale wcziraj juz polecialo:( ma tokspolazmoze:/ maskara9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
nick nieaktualny
-
Martusia a siostra jest w ciąży?
Toxo się chyba leczy, prawda?
Oby jutro było lepiej.
Biedronka a zawsze masz takie długie cykle?"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe." -
nick nieaktualny