Nowe staraczki - 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta, ja byłam dziś na tym badaniu krwi. Zrobiłam FSH,LH, Prolaktynę i Testosteron. Z AMH się wstrzymałam. We wtorek wyniki. Ciekawe co tam wyjdzie :o
Ja chyba dzisiaj pojadę do kina na ten film, o którym pisałam "Wszyscy moi mężczyźni"
Ale jeszcze nie wiem na 100%.
Jutro rodzinnie...
A wy jakie macie plany na weekend?
Patt1002 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDołączam do Was i ja...
Poki co mam zdiognozowana za wysoka prolaktyne. Od 2miesiecy na lekach. W tygodniu powtarzam badania i wizyta u gin.
Musze znalesc lekarza odpowiedniego bo poki co kazdy mnie zbywa...prilaktune tez na wlasna reke robilam...musze zrobic jeszcze chociaz progesteron. Jak mi nie da skierowania to tez prywatnie...
Czasem to sie odechciewa juz tego wszystkiego i zalamka.
Od wczoraj biore tez inofolic...może sprobuje z siemieniem lnianym..moze to wina sluzu ze nie taki...miewam uplawy czesto...ale ponoc jak sie wspolzyje to tak jest...kazdy mowi co innego...
Pierwsza ciaza byla wpadka 11 lat temu...a teraz nic... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje cykle to 28 do 35 dni..oststnio srednio co 30 dni...35 juz jakus czas nue bylo...ale mam bardzo skąpe i hez zadntch boli...w tym dopiero byl bardziej obfity jesli mowic tu w ogole o obfitosci...i bolal mnie brzuch jak przy okresie normalnie. Dzis ostatni dzien wiec to już lekkie plamienie....temperatura w granicach 37...ale nie mierze po przebudeniu...przed okresem mialam 36.6 i od okresu znow wyzsza niecwiem czemu
-
Nie siostra juz nie w ciązy;(.. ja w pracy caly dzien mnie mdlilo ale to pewnie orzez nerwy w pracy do piatku jeszcze troche a juz bym chdiala wiedziec.. powoedzualam narzeczonemu ze jak teraz nie uda sie to rezygnujemy z planow o dziecku i zwalniam sie pracuje tu 3 rok.. rok temu zmienila sie szefowa i zarabiam 1500 zl szef kuchni.. smieszne rzeczy.. nie dam sie tak wykorzystywac9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Martusia, wiesz czasem jest tak że to głównie głowa nas blokuje, ciągle nerwy, stres. Mam nadzieję, że tym razem Wam się udało. Trzymam kciuki za Was!"Nie da się przyśpieszyć biegu rzeki lub wschodu słońca ani sprawić, aby drzewa rosły szybciej niż rosną. Wszystko wydarza się wtedy, gdy jest na to gotowe."
-
Heja
Glowa do gory Dziewczyny! Ja dzis weekend zaczelam od @ wiec kolejny cykl- ehhh dzialamy dalej nie ma co!
Milego weekendu dla Was i korzystajcie jutro z pogody bo ma byc pieknie
Witaj ZalamanaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2017, 11:27
Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
Ojj Zalamana wiele z nas ma duzo stresu, tez to znam tez sie bardzo przejmuje wieloma sprawami ale wiesz takie myslenie powoduje u Ciebie kolejne i stresy w wszystko sie zamyka i nakreca.
A dlugo sie juz staracie?Cierpliwość jest gorzka, a jej owoce słodkie... -
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Praktycznie 9 lat..
Wczesniej to tak na luzie...jak bedzie to bedzie..
Praktycznie lekarze mnie zbywali.
Teraz wzielam sprawy w swoje rece.
Jutro powtarzam badanie prolaktyny...ciekawe czy ten dostinex cos podzialal
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualnyTak mam wysoką prolaktyne (prawie1000)
Biore dostinex od 2 miesięcy.
Oczywiscie to badanie sama sobie zrobilam.
Chce zrobic jeszcze chociaz progesteron..
Ja dzis ide do pracy na 14 i tak mi sie nie chce...ze szok.
Poklocilam sie rano z moim i juz mam dzien do bani...
Generalnie bym sie schowala gdzies i nie wychodzila -
Załamana85 wrote:Tak mam wysoką prolaktyne (prawie1000)
Biore dostinex od 2 miesięcy.
Oczywiscie to badanie sama sobie zrobilam.
Chce zrobic jeszcze chociaz progesteron..
Ja dzis ide do pracy na 14 i tak mi sie nie chce...ze szok.
Poklocilam sie rano z moim i juz mam dzien do bani...
Generalnie bym sie schowala gdzies i nie wychodzila
BeOptimistic where are you? Dobrze kojarzę, ze niedługo wizyta?
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
nick nieaktualnyRobilam tsh i wszystko ok.
No u mnie inaczej...bo moj sie zamyka w pokoju i gra....albo siedzi w necie i szuka szczescia...ja zaraz do pracy ide az do 22 i wyc mi sie chce bo u mbie dzis słońce...jutro rano powtarzam prolaktyne...na nfz wiec sie naczekam...
Generalnie od lat każdy lekarz twerdzi ze jestem zdrowa i mnie zbywaja...i ze skoro mam juz 1 dziecko(11lat) to jest ok...ehhh -
nick nieaktualny
-
Załamana85 wrote:Robilam tsh i wszystko ok.
No u mnie inaczej...bo moj sie zamyka w pokoju i gra....albo siedzi w necie i szuka szczescia...ja zaraz do pracy ide az do 22 i wyc mi sie chce bo u mbie dzis słońce...jutro rano powtarzam prolaktyne...na nfz wiec sie naczekam...
Generalnie od lat każdy lekarz twerdzi ze jestem zdrowa i mnie zbywaja...i ze skoro mam juz 1 dziecko(11lat) to jest ok...ehhh
Załamana jak zdrowa jak masz taka PRL za chwile inne hormony mogą się posypać jak tego nie zbijesz to,ze jest jedno dziecko nie wyklucza problemów lepiej dmuchać na zimne . Na monitoringu wyjdzie tez obraz pe hersukiw niektóre dziewczyny maja problem z PCOS przy wysokiej prl warto zapytać można zrobić tez glukozę i insulinę tzn krzywa
nick nieaktualny
-
Mój endokrynolog takie tsh by obniżał pytanie bo może jak zrobisz porządek z PRL to tsh tez spadnie,ale nie musi. niestety nie pomogę jak chodzi o te rejony
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615